benim de boyum 178, hatta dik ve düzgün durunca 180lik izlenimi veriyorum :) pilates sağ olsun boy daha uzun görünüyor; ama endişelerinde çok haklısın yani allah başka dert vermesin ama zor uzun boylu olmak, özellikle boy ortalaması 168 olan bir ülkede daha da zor.
ayağın büyüktür ayakkabı bulamazsın, toplu taşıma araçlarında bacakların sığmaz, uçakta rahat oturamazsın, bacak bacak üstüne atamazsın...
eski erkek arkadaşım basketbolcuydu ve 2.10 cm boyu vardı yani çok rahattık :) ben de ilk adet gördüğümde boyum 172 falandı, yani sen tahminen 176 falan olursun gibi geliyor.
en büyük sıkıntı topuklu yani ben giyemiyorum çünkü herkes bakıyor, aşırı bakıyorlar ve çok rahatsız oluyorum. ayakkabıda 40-41 giyiyorum hatta botlarda 42. bacak boyum bir metre. gerçi ben kendimi kısa görüyorum yani normal bir boyum var ama insanlara göre uzunum.
topuklu giymek istediğimde millet "daha ne kadar uzun olacaksın, yeteri kadar boyun var, senin topukluya ihtiyacın yok" dediğinde sinir oluyorum. sanki ben uzamak için giyiyorum.