• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes doğru bir ben mi yanlışım :(

canım benım senın su saateen sonra donmen demek kendıne hıc hıc deger vermıyosun demektır... çünki..adam sana nasıl olsa aglayarak dönerseın demıs..kendınden o kadar emınkı... sakın bunu kendıne yapma... huylu huyundan vazgecmez... bence bı kadının en degerlı nitelıgı onurudur... haksız olsan amenna gurura gerek yok derdım ama adam senı manen aldatmıs... sen gecenın bır yarısı ıkı adamla gezseydın emın ol o senın yüzüne bıle bakmazdı... adında hemen kötüye cıkardı....:50:

evet cnım su saattten sonr bende değeri yok zaten

Eğer tavrını koyup ayrılmazsan bu yaptığını tekrar yapacağından emin olabilirsin. Bence ayrıl. Kafasına dank edip pişman olup geri dönerse affedip etmeyeceğine bakarsın. Tavırlarına göre karar verirsin. Dönmezse de keyfi bilir. Ayrılamam yapamam onsuz dayanamam diye bir şey yok emin ol.

İyi yapmışsın sakın geri dönme :51:

direk anlatmak istiyorum 3 yıldır bırlıkte oldugum erkek arkadasım cuma gunu yazlıga gıttı havuzda tanıstıgı 2 öğretmen bayanla aksam 11,30 da arabasına bınıp canlı müzik yapan yere gıttı ve benım haberım yoktu arabasındayım dedı sadece ve 1 günlük bile tanımadıgı ınsanla eve dönmesını söyledim dinlemedı ben ağlarken gülüp telı yüzüme kapattı. Gece 3 4 gibi geldi eve mesaj attı kızlar alkol almıs kendısı almamıs arabayı o kullanmıs kımseye dokunmamıs bıraz eğlenmek ıstemıs bana bunları söyledi fakat ben ayrıldım. Beni takmadan kızacagımı bılerek tanımadıgı kızlarla gıtmesı gururuma dokundu ustelık ağlarken umursamadan yuzume kapatması ve her zaman hiç bir sey olmamıs gıbı davranması benı sınır edıyor herseye sustum bu zamana kdr artık dayanamadım. En son da bana 2 gun sonra ağlayıp gelme o zman dedi sanıyor kı vazgeçemem herseyını affederim artık onu ıstemıyorum ama 3 yılı atamıyorum cok kötüyüm bana bıraz moral verın :(

benim eski erkek arkadaşım bu tarz biriydi. o yüzden en iyisi salla gitsin.sana ddğer veren birini allahın izniyle elbet bulursun.çık dışarı bak hava süper.şöyle bi gez toz bak hayat yaşamakk güzel.onu yolda filan görürsen sende ona gül.yıkılmadığını güçlü olduğunu onsuz çooook mutlu olduğunu görsün.morarsın kızarsın yani :51: :47:

şuan o kadar zor gelıyor kı 2 gun oldu ağlamam yenıce geçti gibi ama ondan intikamımı alacagm face sıfresını degıstırdı resımlerımızı sılmemıs ama eskı sifresini deneyıp gırdım. En son konusmamızda da yıne gideceğim bu gece de dedı zaten böyle iğrenç bir ınsanla daha fazla bırlıkte olamam kı geri dönmesını ıstemıyorum ondan cunku korkuyorum yıne ınanırım diye..

arkadaslar cok kötü birsey yaptım o bayanlardan bırını faceden buldum ve esıne herseyı anlattım onların da arası bozulsun dıye sansıma adam kadını boşayacakmıs onun ve arkadası hakkında cok kötü seyler söyledi ben bunları erkek arkadasıma anlattm sonra o kadın benı aradı o da adamı sucladı bir sürü sey anlattı baana cok samımı geldı zaten 36 yasında kadınlarmıs aralarında bırsey olmadıgı bar degılms mutevazı canlı muzık yapan kafeymıs ve erkek arkadasımda bass calıyordu ordakı müzik yapan 4 erkekle konsms gece boyunca bir sürü sey anlattılar böyle benım kafam cok karıştı erkek arkaadasım barısmak ıstedı onlarla gıtmesının hata oldugunu kabul ettı ne yapmalıyım sımdı lütfen fıkırlerınızı söyleyin :(

arkadaslar cok kötü birsey yaptım o bayanlardan bırını faceden buldum ve esıne herseyı anlattım onların da arası bozulsun dıye sansıma adam kadını boşayacakmıs onun ve arkadası hakkında cok kötü seyler söyledi ben bunları erkek arkadasıma anlattm sonra o kadın benı aradı o da adamı sucladı bir sürü sey anlattı baana cok samımı geldı zaten 36 yasında kadınlarmıs aralarında bırsey olmadıgı bar degılms mutevazı canlı muzık yapan kafeymıs ve erkek arkadasımda bass calıyordu ordakı müzik yapan 4 erkekle konsms gece boyunca bir sürü sey anlattılar böyle benım kafam cok karıştı erkek arkaadasım barısmak ıstedı onlarla gıtmesının hata oldugunu kabul ettı ne yapmalıyım sımdı lütfen fıkırlerınızı söyleyin :(

canım benım basıma gelse allah korusun ne yapacagımı bılemem ama.Bence mesele senı umursamayıp kaldıgı yerden eglencesıne devam etmesı.Öyle insanlara ınanma guvenme erkek arkdasın istedıgı ıcın soyluyor olabılırler.Erkek arkadasının tutumu hatalı.Ne demek ben olmaz dedıgım halde ustelık yenı tanıdıgı hatunlarla gıdıcek eglenecek??? ... et bnce eglensın dursun!

ah yavrum daha ne kurcalıyosun bırak gitsin ya. erkek arkadaşın adam olsaydı sen onu evde beklerken gidip 36 yaşında hatunlarla eller havaya yapmazdı. yahu genceciksin gururuna sahip çık.

bence bunun üstüne ne iyi gider biliyo musun? şöyle süslenip püslenip dışarlara çıkmak, yeni insanlarla tanışmak. yeni saçlar makyajlar ojeler yapıp efil efil gezmek.. giden 3 sene nasıl geri gelmeyecekse gençliğin de öyle. acısını çıkar derim.

o adamdan bi cacık olmaz, fıstık gibi kızsındır eminim. kendin için yaşa, allahın bi hödüğü için değil ;)

Son düzenleme:
Kendine sakın bunu yapma kendine uğraşacak bir hobi bul tatlım bırak gitsin yoluna seven insan böyle yapmaz bir işe gir çalış senin değerini bilen biri elbet çıkacak karşına birde ilk önce kendinsin ilk kendine değer ver daha sonra karşındakine özgüvenini yitiirme kendine yapma bunu.

Bu gözyaşların mutluluktan olmalı..6 yıllık bir ilişki birde 3 yıllık ilişkimi bitirdim zamanında,ne ağladım ne ağladım ama ne oldu biliyormusun??kaz ayaklarım çoğaldı,olan bu..32 yaşım ve 8 aylık evliyim,şuan sadece mutluluktan ağlıyorum:16: ahhh ahh ne salakmışım neler için göz yaşı dökmüşüm:47:

Back
X