• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes evlenince... :)

Asıl soru şu.. Bu ne zamana kadar devam edecek? Söylediği gibi geçici bir süreç mi? Yoksa cidden gerçek yüzü bu mu? Hoş artık bunları bile düşünüp sorgulamak içimden gelmiyor da

3 ay içinde tanıyıp sevip onun koca olarak doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiyseniz bence salim bir kafayla da onun aslında düşündüğünüzden farklı bir insan olduğunu, gerçekte tanımadığınızı kabul edebilirsiniz. Çok çok şanslısınız ki rolünü kısa kesmiş, bu rolü nikahtan sonra bırakanlar da var:))

3 ay içinde tanıyıp sevip onun koca olarak doğru kişi olduğuna nasıl karar verdiyseniz bence salim bir kafayla da onun aslında düşündüğünüzden farklı bir insan olduğunu, gerçekte tanımadığınızı kabul edebilirsiniz. Çok çok şanslısınız ki rolünü kısa kesmiş, bu rolü nikahtan sonra bırakanlar da var:))
Nişanlandığın insanla evlenme gibi bir zorunluluk var mıydı? :) Varsa bile neden bu kadar insan nişandan dönüyor acaba? Yüzde yüzde tanıdım diye bir şey demedim. Sadece kendini o zamanlar farklı gösterdi, şimdi farklı davranıyor. Ki nişanlılık bir tanıma sürecidir. Ben de yeni tanımaya başladım o zaman kabul ediyorum. Ben sadece burada da belki aynı şeyleri yaşayanlar vardır diye sormak dertleşmek istedim.

Back
X