aynen öyle sen saat başı bez değiştirisin diyo hamile elbisesi giyersin ne gerek var normal giyin hamile falan değilim daha ha bunları diyor bana cevap vermiyorum ama birikiyor içimde
evet canım ya nefret ediyorum böyle erkeklerden çocuk rızkı ile gelir zaten söylesinde bari bunu da araştırsın değil mi yani?
yuh yani iyi boğazlamadan duruyosun açıkçası
evet canım ya nefret ediyorum böyle erkeklerden çocuk rızkı ile gelir zaten söylesinde bari bunu da araştırsın değil mi yani?
içimden geçmiyor değil bağırasım geliyor avazım çıktığı kadar ama yutuyorum sorun olmasın diye
aynen öyle çok sevimsiz antipatik insan tipi
Al karşına konuş bence. Cimri misin diye bile sorabilirsin? Nasıl saçma sözler bunlar. Bir de hamile elbisesi falan giyermişsin. Sinirlerim zıpladı. Bence öyle emrivaki çocuk yapma sakın. Öncelikle evlilikte hiç bir emrivaki hoş değil kaldı ki çocuk gibi önemli bir mevzuda. Anne olmaya hazır olmayan birine kocası prezervatifi delse çok mu güzel olur. Oyunlar kumpaslar bence evlilikte olmaması gereken şeyler. Hem hadi zorla hamile kaldın o hazır olmadan. En çok keyif alman gereken her anı ağzından burnundan getirecek. Bebeğe yapılacak her alışverişte söylenecek. Sen anne-bebek mağazalarındaki yumuşacık minicik kıyafetleri yanağına sürerken o söylenecek. Araba koltuğu alınacak dünyanın parası ne gerek var diyecek. Sen bebeğinin odasını tüm hevesinle kurmak isterken 6 ay yanımızda kalır sonra da uydururuz bir şeyler diyecek. Bunların hepsi belki olabilecek şeyler ama kimseyi bir şeye zorlamamak lazım.
O yüzden al karşına konuş. Nedir sorun? Ne düşünüyorsun? Bebek diyince bu cimriliğin sebebi ne? Hayatta daha yapmak istediğin şeyler mi var? İletişim iletişim iletişim.
güzelim zaten eşin problemli bi insan bırak hemen çocuğunun olmadığı daha hayırlı
aslında iyi biri ama çok pimpirikli bu yüzden oluyor zaten bunlar ailesi öyle yetiştirmiş malesef
aslında iyi biri ama çok pimpirikli bu yüzden oluyor zaten bunlar ailesi öyle yetiştirmiş malesef
canım eşin pimpirikli değil bildiğin cimri valla kusura bakma ama ortada yani
ve bu bi problem eşinle birlikte bunu aştıktan sonra bebek yapın
yoksa ohoo çok çene çekersin
Birşeyler sormak istiyorum hemen. Sen kötü biri misin? Seni ailen ne şekilde yetiştirdi? Sen kocana göre davranıyorsan, eşin neden sana göre davranmıyor? Bunlara neden fırsat veriyorsun? Neden kendini ezilmiş hissediyorsun? Neden onun davranışlarını sineye çekiyorsun? Baban mı, abin mi bu adam senin kocan. Neden her konuyu güzelce konuşamıyorsunuz ve sana bu kadar ters davranıyor? Ne için taviz veriyorsun?
evet ya kesinlikle öyle herkesi kendi eşimle karıştırıyorum demek ki ben . ben geçen yıl eşime dedim istiyorum diye erken daha dedi olursa da hayırlısı olsun dedi. doğudan izine geldi bu ay korunmadık. Öyle dikkat falan etmez. Oyun kumpas da değil hep bir sözü var hayırlısı olsun der geçer. 2 gündür belirtilerim var mesela oturdum söyledim hayırlısı olsun sağlıklı olsun da önemli değil rızkıyla gelir dedi gitti eczaneden test aldı bugün pozitif çıktı sevindi yine dedi ki hayırlısı böyleymiş biz ne desek de O zamanını biliyor veriyor dedi
Kesinlkle kötü biri değilim aksine çok sosyal biriyimdir. kolay ilişki kurarım insanlarla. Sever beni herkes babam annem ölürler benim için onların desteği olmasa yaşayamam ben. Kendimi ezilmiş hissetmiyorum aslında umursamıyorum bi çok şeyini ben mutlu olmak istiyorum sadece bu konu dışında iyiyiz beni aşağılamaz izin vermem buna neden konuşamıyoruz? konuşmuyor cevap vermiyor bişey dediğimde tamam yapalım diyor sonrada 3 4 ay bekleyelim diyor. Bugünde bu lafları söyledi işte delirdim bende akşamdan beri konuşmuyorum onunla konuşmaya çalışıyor ama başka bişey söylemiyor işte
kiz bu adam seni doktorada goturmez
sakin soyleme jinekologun her aylik kontrolde aldigi fiyati :))
$aka bi yana çok zor valla ne desem bilemedim
benimkide tutumludur ama Sabah ak$am 3. çocuk için ikna çali$malarina devam ediyor 1 yildir bikmadan usanmadan
seninkinin yaninda musrif kaliyor valla :)))
devlet çocuk parasi fln veriyormu$
bebegin çogu $eyi hediye gelir zaten de
salla bi$eyler
i$ ba$a du$unce mecbur alacak ihtiyaç olani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?