- 29 Mayıs 2013
- 1.528
- 677
- Konu Sahibi birgaripyazar
Benim alt 75 üst 90
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
süper kız:) keşke benimde 90 olsa....valla ben üst ölçümü geçtim de alt ölçümde her ölçtüğümde farklı çıkıyor. anlayamadım gitti. alt 70-73-75 değerlerini görüyorum. üst 82-83Benim alt 75 üst 90
Yaptığım şeylerden dolayı bırakınca 87 fıss :) Ama ben yine orta boy göğüs gibi göremiyorum ufak geliyor.Bazı ünlülerin 85 diyor bakıyorsun kocaman nasıl oluyorsa..süper kız:) keşke benimde 90 olsa....valla ben üst ölçümü geçtim de alt ölçümde her ölçtüğümde farklı çıkıyor. anlayamadım gitti. alt 70-73-75 değerlerini görüyorum. üst 82-83
Çünkü 75-85-90 dediğiniz ölçü hiçbir büyüklük ifade etmez.Yaptığım şeylerden dolayı bırakınca 87 fıss :) Ama ben yine orta boy göğüs gibi göremiyorum ufak geliyor.Bazı ünlülerin 85 diyor bakıyorsun kocaman nasıl oluyorsa..
ne yaptın da fıs oldu analamadım. ya da ne yapıyrodun da bıraktın?Yaptığım şeylerden dolayı bırakınca 87 fıss :) Ama ben yine orta boy göğüs gibi göremiyorum ufak geliyor.Bazı ünlülerin 85 diyor bakıyorsun kocaman nasıl oluyorsa..
Şerbetçi otu kremi kullandım kullanıyorum hala.Adaçayı içiyorum rezene,küç baya ot aldım aklıma geldikçe suyla karıştırıp yutuyorum :)ne yaptın da fıs oldu analamadım. ya da ne yapıyrodun da bıraktın?
yani 3 cm mi büyüdü? sen kaplan yağı kullandığını söylemiştin cnm. ben bulamadım o yağı. başka bir şey var mı proğramında_?bu arada önceden yani bişey yapmazsam neredeyse 85 oluyorlar
Evet canım 3 cm büyüdüler. Kaplan yağı hariç rezene çayı ve soya sütünü çok içiyorum arasıra da adaçayı. Ama kaplan yağını neden bulamadın?yani 3 cm mi büyüdü? sen kaplan yağı kullandığını söylemiştin cnm. ben bulamadım o yağı. başka bir şey var mı proğramında_?
soya sütünü nerede buluyorsun canm tamamen genetiğinin değiştirildiğini söylüyorlar.Evet canım 3 cm büyüdüler. Kaplan yağı hariç rezene çayı ve soya sütünü çok içiyorum arasıra da adaçayı. Ama kaplan yağını neden bulamadın?
Canım ben burda ki reçetesiz ilâç ve kozmetik ürünleri satan dükkanlardan alıyorum. Tamamen doğal içinde kalsium da var yani çok sağlıklı. Ve rezene çayından ziyade daha çok soya sütüyle fark gördüm.soya sütünü nerede buluyorsun canm tamamen genetiğinin değiştirildiğini söylüyorlar.
bi kaç tane eczaneye dordum cnm ama yok. hatta bilen yok. aktarlarada sordum soya sütünün faydalı olduğunu duymuştum ama hiç denemedim ya... hadi bakalım inş daha da büyürEvet canım 3 cm büyüdüler. Kaplan yağı hariç rezene çayı ve soya sütünü çok içiyorum arasıra da adaçayı. Ama kaplan yağını neden bulamadın?
Canım aslında olmalı gerçekten bilemedim Ama soya sütünü kesinlikle tavsiye ederimbi kaç tane eczaneye dordum cnm ama yok. hatta bilen yok. aktarlarada sordum soya sütünün faydalı olduğunu duymuştum ama hiç denemedim ya... hadi bakalım inş daha da büyür