2007 yılından beri takip ettiğim kk da dileyen, isteyen, tedavi gören çok arkadaşla karşılaştım.
Allah hepsine nasip etti.Evliliğimin 6. yılına girerken dünde küçük eltimin hamilelik haberini aldım, hemde ikinci.
Allah herkese sağlıklı evlat versin.kıskandığımdan değil yeminle, ama için burkuluyor.
dünden beri kendimde değilim.sebepsiz infertilite esasen. ama tık yok.
bu duruma çevremdeki herkes üzülüyor biliyorum ama iğneleyici laflarından da kurtulamıyorum.
6 yıldır tık yok. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.
azulcum en son geçen eylülde aşılamam tutmadı.o günden beridir kafama da takmıyorum inan canım.
Rabbimin bi bildiği vardır dedim hep. şimdide öyle diyorum. ama içindeki sıkıntıyı atamadım bir türlü.
çaresizlerin duasına cevap veren Rabbim bizi unutmasın. Artık o kadar ağır geliyor ki...
Güzelim canını sıkma.Bu konuda tek olduğunu da hiç düşünme.Bende varım yani...Allahım mutlaka zamanını bekliyordur.Evlendiği gece hamile kalanları düşününce bende senin gibi oluyorum.Kıskanlık asla değil ama neden yanii neden benimde olmuyor...Ama her işte bir hayır vardır.Olmuyorsada sebebi vardır mutlaka.Sen önce aklından çıkarmaya bak.Stres gidince bebişde geliyor
Anladım canım,tabi ki herkeste görünce için burkuluyodur,
Ama ALLAH görüyo herşeyi,biliyo ne kadar istediğini,elbet bir gün olacaktır,
Bak benim ablam evlendikten 12 yıl sonra çocuk sahibi oldu biliyo musun,
Şu an yeğenim 8 yaşında,o kadar beklediler o zaman oldu,
Vardır bi sebebi,bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde de hayır vardır belki,
Azcık sal kendini,takmamaya çalış,bak o zaman belki olacak,ALLAH bilir gerisini,sen gönlünü ferah tut...
emin ol yalnız değilsin bende varım:
2007 yılından beri takip ettiğim kk da dileyen, isteyen, tedavi gören çok arkadaşla karşılaştım.
Allah hepsine nasip etti.Evliliğimin 6. yılına girerken dünde küçük eltimin hamilelik haberini aldım, hemde ikinci.
Allah herkese sağlıklı evlat versin.kıskandığımdan değil yeminle, ama için burkuluyor.
dünden beri kendimde değilim.sebepsiz infertilite esasen. ama tık yok.
bu duruma çevremdeki herkes üzülüyor biliyorum ama iğneleyici laflarından da kurtulamıyorum.
6 yıldır tık yok. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.
bende varım daha bugün sabah test yaptım o iğrenç tek çizgi bende 6 sene bitecek allah nasip ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?