Herkes hamile kaldı, bi ben kalamadım.

Moonlight

Huzur'da..
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2008
1.530
64
688
2007 yılından beri takip ettiğim kk da dileyen, isteyen, tedavi gören çok arkadaşla karşılaştım.
Allah hepsine nasip etti.Evliliğimin 6. yılına girerken dünde küçük eltimin hamilelik haberini aldım, hemde ikinci.
Allah herkese sağlıklı evlat versin.kıskandığımdan değil yeminle, ama için burkuluyor.
dünden beri kendimde değilim.sebepsiz infertilite esasen. ama tık yok.
bu duruma çevremdeki herkes üzülüyor biliyorum ama iğneleyici laflarından da kurtulamıyorum.
6 yıldır tık yok. O kadar çaresiz hissediyorum ki kendimi. ne düşüneceğimi ne yapacağımı bilmiyorum.

Canım sabırlı ol,ALLAH en doğrusunu bilir,vardır bi sebebi,

Çok fazla kafana taktığın için psikolojik olabilir,

Hayırlısını iste,inan verecektir ALLAHım bir gün,

Sen oluruna bırak,fazla üstünde durma bi müddet,sonra aniden sürpriz bi şekilde müjdeli haberi alırsın belli mi olur...

azulcum en son geçen eylülde aşılamam tutmadı.o günden beridir kafama da takmıyorum inan canım.
Rabbimin bi bildiği vardır dedim hep. şimdide öyle diyorum. ama içindeki sıkıntıyı atamadım bir türlü.
çaresizlerin duasına cevap veren Rabbim bizi unutmasın. Artık o kadar ağır geliyor ki...

Güzelim canını sıkma.Bu konuda tek olduğunu da hiç düşünme.Bende varım yani...Allahım mutlaka zamanını bekliyordur.Evlendiği gece hamile kalanları düşününce bende senin gibi oluyorum.Kıskanlık asla değil ama neden yanii neden benimde olmuyor...Ama her işte bir hayır vardır.Olmuyorsada sebebi vardır mutlaka.Sen önce aklından çıkarmaya bak.Stres gidince bebişde geliyor

Anladım canım,tabi ki herkeste görünce için burkuluyodur,

Ama ALLAH görüyo herşeyi,biliyo ne kadar istediğini,elbet bir gün olacaktır,

Bak benim ablam evlendikten 12 yıl sonra çocuk sahibi oldu biliyo musun,

Şu an yeğenim 8 yaşında,o kadar beklediler o zaman oldu,

Vardır bi sebebi,bizim hayır bildiklerimizde şer,şer bildiklerimizde de hayır vardır belki,

Azcık sal kendini,takmamaya çalış,bak o zaman belki olacak,ALLAH bilir gerisini,sen gönlünü ferah tut...

Allahım güç ve sabır versin. inanırmısın eltiler sadece dört ay çabalamışlar. Allah nasip etti. sağolasın yani 6 yıl çabalayıpta olmayınca insan sarsılıyor. ama Allahın işi işte.

Ablana çok sevindim. maşallah.

inşallah takmamaya çalışırım diyorum ama Artık salmaya bile gücüm,takatim kalmadı.

bende varım daha bugün sabah test yaptım o iğrenç tek çizgi bende 6 sene bitecek allah nasip ederse

bende varım daha bugün sabah test yaptım o iğrenç tek çizgi bende 6 sene bitecek allah nasip ederse

ben uzun zamandır test yapmıyorum artık. adetim vaktinde gelir. buna da şükrederim.
gecikince evhama kapılıyorum.

başkalarının rahimlerine can veren Allahım bizede de verir inşallah.
Bu O'na kolaydır.bu gece birbirimize bol bol dua edelim olur mu.

benim de 2 sene olacak. eşimin kardeşi evlendi, her an hamilelik haberi alabilirim ben de. onlar için sevinirim ancak kendim için üzülürüm, çünkü tüm gözler bana çevrilir yine o zaman.. bu gece kendim için ve hepiniz için, tüm isteyenler için dua edicem, bana da edin.....

Canım seni çok iyi anlıyorum.Benim de 4 seneden sonra oldu çocuğum.Şimdi de ikinci olmuyor.Benim bir akrabam var.10 sene olmadı.10 seneden sonra peşpeşe 3 oğlu oldu.Bir arkadaşın 17 seneden sonra oldu.ama hepsi de çook ama çoook dua ettiler.Allah dua eden herkesin duasını kabl etsin.
Benim kızkardeşimin de 7 senedir olmuyor.Her şeyin bir zamanı var.Sakın üzülme.
Buradaki bir alman doktor dedi ki beyninize fren koymuşsunuz.haaa tatilin çok iyi geldiğini duydum çiftlere.Bizim bu 10 seneden sonra çocuğu olan ablamı doktoru tatile gönderiyor orada olmuş.Benim doktorlarımda aynı şeyi söylüyor.beyni rahatlatmak gerkliymiş.

hep dua edıyorum..

beklemenın ne demek oldugunu bılıyorum cunku ,tum söylenen cumlelerı bılıyorum

bu gedce daha da dua edıcem ınsallah kabul eder Rabbım ..tez zamanda bebeklerınıze kavusursunuz ınsallah..

Rabbim tüm isteyenlere bu mübarek günün hürmetine hayırlı evlatlar nasip etsin inşaALLAH.......Sabırlı olun...

canım rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah,içinde bizede
biliyorum çok zor (
allah sabır versin hepimizede

amin arkadaşlar. sabır sabır ya sabır.
dün gece Meryem suresinin mealini okudum.çok güzeldi.
inşallah bugün de okuyup rabbime dua edecem. ve benim durumumda olan herkese.
ben herkesin nick'ini aldım inşallah.dua etmek için
okuyan arkadaşlar bizden dualarını esirgemesinler.

rabbim bize kimsenin acımasına izin vermesin. kendi acısın. kendi nasip etsin.
hayırlı evlatlarla yuvamızı şenlendirsin.

merabalar bende 2.çocuğum olsun istiyorum ama bir kaç senedir olmuyor ilk çocuğum hemen olmuştu bunuda öyle olacak sandım ama öyle değilmiş inşallah olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…