Herkes herkesin eski sevgilisi

Cileklivanilinn

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2018
7.388
19.001
248
28
Selam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?

evet öyle. dünya küçük.

eski sevgilim sınıf arkadaşımla evlendi hiç de rahatsız etmedi sadece birlikte olan fotolarını beğenmemeye çalışıyorum 🤣🤣

bence fazla kafaya takıyorsunuz. sizin için de aynı şey söz konusu ama onlar umursamıyordur bile.

Hahaha güldürdünüz, sorunuza cevap vereyim bütün bir şehirde tabi ki durum böyle değil ama ilçede daha doğrusu yakın çevremde buna benzer. Daha doğrusu sınırlı, küçük bir yeri baz alırsak çoğu yer böyle şu şekilde düşünün okuduğunuz lise mesela herkesin ortamı aynı olduğu için herkes birbirinin eski sevgilisi çıkıyordur.

Bir çıktığımı bir daha görmüyorum ehehe.

Lokasyon:Bursa

Bursayı bitirdim ben, farklı şehirlere açılmıştım evlendim neyseki :P
Çok alakasız bir eski sevgilimle, yakın arkadaşım sevgili olmuşlardı. :X Kimsenin kimseden haberi yoktu tabi. :D

Konu Sahibi devamli insanlarla tanışıp çevreyi genislettikce bu zincirleme sevgili durumları daha da artıyor. :)))

Bursayı bitirdim ben, farklı şehirlere açılmıştım evlendim neyseki :p
Çok alakasız bir eski sevgilimle, yakın arkadaşım sevgili olmuşlardı. :X Kimsenin kimseden haberi yoktu tabi. :KK70:

Konu Sahibi devamli insanlarla tanışıp çevreyi genislettikce bu zincirleme sevgili durumları daha da artıyor. :)))
Eski sevgilim, en iyi arkadaşının eski sevgilisiyle beraber. Bazıları da mahalleden bile dışarı çıkamıyor 😄

Büyük şehir de olsa arkadaşımın arkadaşı olan çok kişiyle tanıştım ama sevgililik durumlarında prensibim çok net. Asla aynı sınıftan, okuldan, iş yerinden, sokaktan, mahalleden, kurstan, arkadaş grubundan biriyle çıkmam. O yüzden de kafam rahat.

Eski sevgilim, en iyi arkadaşının eski sevgilisiyle beraber. Bazıları da mahalleden bile dışarı çıkamıyor 😄

Büyük şehir de olsa arkadaşımın arkadaşı olan çok kişiyle tanıştım ama sevgililik durumlarında prensibim çok net. Asla aynı sınıftan, okuldan, iş yerinden, sokaktan, mahalleden, kurstan, arkadaş grubundan biriyle çıkmam. O yüzden de kafam rahat.

Ben de okuldan, kursta, arkadaş grubundan edinmedim hiç hatta farklı semtlerde başka okullardan filan olurdu ama ona rağmen illa bir bağlantı çıkıyordu. :D
Yakın arkadaşımla, o bahsettigim eski Sevgilimin alakası olamazdı bana göre ama oluyormuştuu :D

Bir çıktığımı bir daha görmüyorum ehehe.

Lokasyon:Bursa
Valla çok iyiymiş. 3 yıl önce ayrıldığım insanın her yerde karşıma çıkması ve özel hayatının her detayına hakim olmam çok sıkıcı sürekli aynı insanların muhabbeti dönüp duruyor. Biriyle konuşacak oluyorum pat biri çıkıyor aa o benim eski flörtüm deyip her şeyini döküp deviriyor falan. Benim yaşadığım şehir yüz ölçümü bakımından büyük ama nüfus bakımından küçük ve pek öğrenci şehri değil genç nüfus az.

Selam hanımlar yaşadığım şehirde herkes herkesin eski sevgilisi ya da eski sevgilisinin yakın arkadaşı vb. Demin instaya bakayım dedim eski sevgilim çok samimi olmadığım bi arkadaşımla sevgili olmuş. Benim eski sevgilimde bu çocukla çok samimi olmayan arkadaşlardı. Sonra bu çocuğun yeni sevgilisi de benim yakın arkadaşımın eski sevgilisi. Bu durum çok boğmaya başladı beni sizin yaşadığınız şehirlerde de böyle mi? Biriyle tanışırken konuşurken tedirgin oluyorum artık. İzmirde istanbulda aydında bursada falan yani büyük şehirlerde de durum bu mu?
Cok bos muhabbetler ondan suan bos seylerle ugrasıyorsun😁 bence kendını gelıstırmeye bak. Ben bıtane buldum evlendım gerısı benı ılgılendırmez😁

Kavak yellerine dönmüş sizin ilçe:)))

tumblr_lf9kyeuo8R1qahxhso1_500.jpg

ankarada da durum böyle. çevre belli olunca hatta lise olarak komple aynı üniversiteye geçince herkes birbirinin exi. bu yüzden üniversitede ankaralı olmayanlarla çıkmaya çalışan arkadaşlarım vardı. :D

Back
X