• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eski sevgilimden ölüm tehdidi aldım

Böyle bir kişilik öğretmenlik yapmamalı. Formasyonu acilen iptal edilmeli. Veliler kızlarını yolladıkları dersanede kart bir zamparanın dersanede öğretmenlik yaptığını biliyor mu acaba. Üç beş kişi bu adamın zamparalıklarını CİMER’e yazsa, ah bir yazsa!
Ayrıca sözde sevgili dediği, istismar ettiği öğrenciler 18 yaşından küçükse savcılığa suç duyusunda bulunmak gerekir.
Sen ne yapmalısın? Yapman gerekenler yaşına göre değişir. 18 yaşından büyük müsün küçük müsün
Kpss dersanesi, konu sahibin yasi 30 uzeri

Parayı borç olarak verdim belki geri öder.Bekliyorum ödemesini ödemez mi sizce
Sizce öder mi? Şimdiye kadar hiç ödeme yaptı mı? Yazık değil mi ücretli öğretmenlik yapıp altın olarak biriktirmişsiniz paranızı, muhtemelen kendi ihtiyaçlarınızı bile ertelediniz birikim için ama elin adamının iki lafına yedirmişsiniz emeklerinizi geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Ben konuşmam şikayetçi de değilim.Kizginlikla tehdit etmiş olabilir.Sevgilisine durumu anlatacağımı söylemesem beni tehdit etmeyecekti.Hatta borç konusunda da beni dolandırdın dedim adama ve onu kızdırdım üzdüm.Benim yüzümden beni tehdit etmek zorunda kaldı.
Ay adam sana az bile yapmış. Böyle birini bulan herkes biner tepesine.
Daha çok s.p daha çok üstüne para alıp sonra tehdit şantaj falan yapsın sana.
Cidden akli melekeler sıkıntı. Zekada sorun var.
Bu kafayla 76 alman mucize ama ona şaşırdım.
Kadınlığımdan utandım. Bu kafada kadın olmaz olsun. İlkokul mezunu köyden çıkmamış Mahmut emmi kafasında vizyonunda, üç yaş zekasında bir tipsin sen.
Adam az bile yapmış ya

Kpss dersanesi, konu sahibin yasi 30 uzeri

Fark etmez bazı mesleklerde iş ahlakı vardır. Doktor hastasıyla ilişki kuramaz, öğretmen öğrencisiyle. Hakim savcı suçluyla.
İşin etiği bu.
Gayet de mesleki açıdan sıkıntılı bir durum.
Dershaneyi yalan rüzgarına çeviren bir Abaza bu durum ortaya çıksa kurum da gayet rahatsız olur. Profesyonellikten uzak, yapış yapış bir kurum gibi görünürler çünkü

Sizce öder mi? Şimdiye kadar hiç ödeme yaptı mı? Yazık değil mi ücretli öğretmenlik yapıp altın olarak biriktirmişsiniz paranızı muhtemelen kendi ihtiyaçlarınızı bile ertelediniz birikim için ama elin adamının iki lafına yedirmişsiniz emeklerinizi geçmiş olsun.
Şimdiye kadar ödeme yapmadı ama benim yerim yurdum belli kaçacak değilim diyor.İsteyince gerçekten çok üzüldü.Beni safiyane düşüncelerle sevdigini düşünüyordum sen para derdindeymissin gibi bir cümle de kurdu.Umarım öder güvenmek istiyorum ona bu konuda. kendime bir şey almadım biriktirdim.Çok üzülüyorum bu konuda da.

Fark etmez bazı mesleklerde iş ahlakı vardır. Doktor hastasıyla ilişki kuramaz, öğretmen öğrencisiyle. Hakim savcı suçluyla.
İşin etiği bu.
Gayet de mesleki açıdan sıkıntılı bir durum.
Dershaneyi yalan rüzgarına çeviren bir Abaza bu durum ortaya çıksa kurum da gayet rahatsız olur. Profesyonellikten uzak, yapış yapış bir kurum gibi görünürler çünkü
Kurum zaten adamı biliyor kızlara yakın davrandığını vs. bana uzak durmamı söyleyenler oldu.Ben yürüdüm ateşe.Ben yaktım kendimi.Ben kendim ettim kendim buldum.Aşık olan benim.

Kurum zaten adamı biliyor kızlara yakın davrandığını vs. bana uzak durmamı söyleyenler oldu.Ben yürüdüm ateşe.Ben yaktım kendimi.Ben kendim ettim kendim buldum.Aşık olan benim.
Kendini kurşunun önüne atıyorsun ama fayda etmez.

Şimdiye kadar ödeme yapmadı ama benim yerim yurdum belli kaçacak değilim diyor.İsteyince gerçekten çok üzüldü.Beni safiyane düşüncelerle sevdigini düşünüyordum sen para derdindeymissin gibi bir cümle de kurdu.Umarım öder güvenmek istiyorum ona bu konuda. kendime bir şey almadım biriktirdim.Çok üzülüyorum bu konuda da.
Sizi seven adam başka bir kızla evlilik düşünebilir mi yapmayın Allah aşkına 30 yaşında kadınsınız gerçekten inanıyor musunuz bu sözlere. 260 bin liranın 1 kuruşunu dahi ödememiş adam size herhangi bir ödeme planı da bildirmemiş nasıl bu kadar ödeme yapacağına inanıyorsunuz.

260 bini altın olarak mı verdiniz yoksa altınları bozdurup tl olarak mı? Ayrıca ne zaman verdiniz ve tek seferde mi verdiniz bu parayı

Sizi seven adam başka bir kızla evlilik düşünebilir mi yapmayın Allah aşkına 30 yaşında kadınsınız gerçekten inanıyor musunuz bu sözlere. 260 bin liranın 1 kuruşunu dahi ödememiş adam size herhangi bir ödeme planı da bildirmemiş nasıl bu kadar ödeme yapacağına inanıyorsunuz.

260 bini altın olarak mı verdiniz yoksa altınları bozdurup tl olarak mı? Ayrıca ne zaman verdiniz ve tek seferde mi verdiniz bu parayı
Ocak ayında ödeyeceğini söylüyor.

ya siz adamın numarasını falan özelden atın bize size evlenme teklif etsin diye uğraşalım. bu adam keşke size taparcasına aşık olsa ve siz birlikte ürememek şartı ile yaşasanız toplumdan uzak. Lütfen siz de bu akılla KPSS ye falan çalışmayın. Hayır es kaza kazanırsınız bir de sizinle uğraşmayalım

ya siz adamın numarasını falan özelden atın bize size evlenme teklif etsin diye uğraşalım. bu adam keşke size taparcasına aşık olsa ve siz birlikte ürememek şartı ile yaşasanız toplumdan uzak. Lütfen siz de bu akılla KPSS ye falan çalışmayın. Hayır es kaza kazanırsınız bir de sizinle uğraşmayalım
Keşke aşık olsa bana.

İnsanları hayvanlardan ayıran şeyler vardır. İrade, akıl ve ahlak gibi. Her aşığım diye gelenin üstüne atlamayacak kadar akıllı, ahlaklı, iradeli olabilirdi. Meslek etiğini göz önüne alacak insan o çünkü.
Cidden duvara konuşsak duvar dile gelirdi nato kafa nato mermer

İnsanları hayvanlardan ayıran şeyler vardır. İrade, akıl ve ahlak gibi. Her aşığım diye gelenin üstüne atlamayacak kadar akıllı, ahlaklı, iradeli olabilirdi. Meslek etiğini göz önüne alacak insan o çünkü.
Cidden duvara konuşsak duvar dile gelirdi nato kafa nato mermer
O da benden etkilenmiş olabilir.Olan oldu artık yaşandı bitti.Ben bir daha gorusmeyecegim onunla.Beni sevmiyor.

Diger kiz bekaretini vermedi yazilmis baslikta, hayir, adama "dag ayisi kocam" diye dogum gunu pastasi yaptirmisti, ben hatirliyorum beynimde korkunc bi sekilde yer etmis bu yazi.

Eski basliktada yazmistim o atanamamis ogretmen bozuntusu atanma ihtimali olan her ogrencisine kancayi takiyor, muhtemelen atananla yoluna devam edecek.

ya çok saçma ama yine de son bir kez tamamen bir insan ve evlat olduğunuz için size tavsiye olarak lütfen doktora gidin ve bu bize anlattığınız şeyleri doktorla konuşun derim. Hatta bu yazılan yorumları da anlatın okuduğunuzu ama hala yoğun şekilde istek duyduğunuzu xxx e karşı yoksunluk yaşadığınızı falan söyleyin. Hatta belki sizi bir süre yatırarak tedavi edebilirler gerçekten yazık!

Diger kiz bekaretini vermedi yazilmis baslikta, hayir, adama "dag ayisi kocam" diye dogum gunu pastasi yaptirmisti, ben hatirliyorum beynimde korkunc bi sekilde yer etmis bu yazi.

Eski basliktada yazmistim o atanamamis ogretmen bozuntusu atanma ihtimali olan her ogrencisine kancayi takiyor, muhtemelen atananla yoluna devam edecek.
İyi de bekaret bozulmadan da zevüşülüyor yani konuşturma beni şu an. 🤣

Ben konuşmam şikayetçi de değilim.Kizginlikla tehdit etmiş olabilir.Sevgilisine durumu anlatacağımı söylemesem beni tehdit etmeyecekti.Hatta borç konusunda da beni dolandırdın dedim adama ve onu kızdırdım üzdüm.Benim yüzümden beni tehdit etmek zorunda kaldı.
Sen bu iğrenç herifi böyle savundukça o kadar kinlendim ki ben de adamı bulup şikayet etmek istiyorum şu an. Yani vatan savunur gibi savunmasan bu kadar umrumda olmazdı ama şu an kesinlikle bulunup şikayet edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Back
X