:) gülüyüm mü ağlıyım mı ?Annelik içgüdüsü var demek ki kayınpederiniz de..ama çocuğunuzu görmek elbette hakkınız...çeşit çeşit insan var işte daha neler duyucaz :) hiç uyardınız mı? özlüyorum bebeğimle vakit geçirmek istiyorum diye?[/QUOT
sorma ben ilk defa böyle insanlarla karşılaşıyorum,benimde babam annem var ama hiç böyle şeylere takılmazlar hatta daha ben veririm onlara alın sürün gezdirin diye,yani öle bişi olmasa al baba sen sür diye veririm ben yani hiç sakınmam ama böyle yaptıkça bende inat ediyorum :))
valla bişi sölemeden almaya çalışıyorum ama bir fırsatını bulup kapıyo elimden :)) hey allahım ya valla sinirimden gülüyorum artık :))
valla ben anlamadım bu işi anlayan varsa buyursun..
benim kayınpederimin derdi bebek arabası :)) o sürsün o gezdirsin offf ...biliyorum belki çocukça gelebilir ama elinden alma imkanın neredeyse yok gibi :)
zaten akşama kadar ben çalıştığım için onlar bakıo bari onun dışında bırakta annesi ilgilensin dimi ?
Aman arabayı ellediğimizi görmesin hemen kapıo arabayı elimizden ne kayınvalideme bırakıyo ne bana görmeniz lazım ama anlatmakla olmaz tabi.Bide bi kaçırışı var arabayı taa 50 metre önden gidiyo almasınlar elimden die ,çocuğunu gör görebilirsen tabi
Ben zaten akşama kadar görmüyorum bebeğimi özlüyorum ,bende kullanmak istiyorum bende gezdirmek istiyorum çünkü bunu sadece pazar günleri yapabiliyorum.Saçmamı düşünüyorum bilemedim ??
vlla bnm gözümü korkuttunuz arkdşlar siz bnmde 2 ay sonra oğlum olcak bebeğime babaannesi bakcak ben doğumdan snra 2 3 gün içinde işe başlamak zorundaım dükkanda durcak insan yok çnkü.ama benim öle olmaz die düşünüorum ya eminim çok düşkün olcaklar torunlarına ama ben varken öle yapmazlar zaten ben işden geldim mi çocuğuma alır evime giderim
sen aynı evdemi yaşıosun ki sürekli berabermisiniz kayınpederinle kayınvalidenle ?
valla ben anlamadım bu işi anlayan varsa buyursun..
benim kayınpederimin derdi bebek arabası :)) o sürsün o gezdirsin offf ...biliyorum belki çocukça gelebilir ama elinden alma imkanın neredeyse yok gibi :)
zaten akşama kadar ben çalıştığım için onlar bakıo bari onun dışında bırakta annesi ilgilensin dimi ?
Aman arabayı ellediğimizi görmesin hemen kapıo arabayı elimizden ne kayınvalideme bırakıyo ne bana görmeniz lazım ama anlatmakla olmaz tabi.Bide bi kaçırışı var arabayı taa 50 metre önden gidiyo almasınlar elimden die ,çocuğunu gör görebilirsen tabi
Ben zaten akşama kadar görmüyorum bebeğimi özlüyorum ,bende kullanmak istiyorum bende gezdirmek istiyorum çünkü bunu sadece pazar günleri yapabiliyorum.Saçmamı düşünüyorum bilemedim ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?