herkes kayınvalideye sinir olur ben kayınpederime :((

esmuzo

Aşkbizimkisigerisihikaye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2007
189
2
116
Muğla
valla ben anlamadım bu işi anlayan varsa buyursun..
benim kayınpederimin derdi bebek arabası :)) o sürsün o gezdirsin offf ...biliyorum belki çocukça gelebilir ama elinden alma imkanın neredeyse yok gibi :)
zaten akşama kadar ben çalıştığım için onlar bakıo bari onun dışında bırakta annesi ilgilensin dimi ?
Aman arabayı ellediğimizi görmesin hemen kapıo arabayı elimizden ne kayınvalideme bırakıyo ne bana görmeniz lazım ama anlatmakla olmaz tabi.Bide bi kaçırışı var arabayı taa 50 metre önden gidiyo almasınlar elimden die ,çocuğunu gör görebilirsen tabi :(
Ben zaten akşama kadar görmüyorum bebeğimi özlüyorum ,bende kullanmak istiyorum bende gezdirmek istiyorum çünkü bunu sadece pazar günleri yapabiliyorum.Saçmamı düşünüyorum bilemedim ??

:) gülüyüm mü ağlıyım mı ?Annelik içgüdüsü var demek ki kayınpederiniz de..ama çocuğunuzu görmek elbette hakkınız...çeşit çeşit insan var işte daha neler duyucaz :) hiç uyardınız mı? özlüyorum bebeğimle vakit geçirmek istiyorum diye?

:) gülüyüm mü ağlıyım mı ?Annelik içgüdüsü var demek ki kayınpederiniz de..ama çocuğunuzu görmek elbette hakkınız...çeşit çeşit insan var işte daha neler duyucaz :) hiç uyardınız mı? özlüyorum bebeğimle vakit geçirmek istiyorum diye?[/QUOT

sorma ben ilk defa böyle insanlarla karşılaşıyorum,benimde babam annem var ama hiç böyle şeylere takılmazlar hatta daha ben veririm onlara alın sürün gezdirin diye,yani öle bişi olmasa al baba sen sür diye veririm ben yani hiç sakınmam ama böyle yaptıkça bende inat ediyorum :))
valla bişi sölemeden almaya çalışıyorum ama bir fırsatını bulup kapıyo elimden :)) hey allahım ya valla sinirimden gülüyorum artık :))

sana hak veriyorum
çünkü ben de aynı şeyleri kayınvalidemle yaşıyorum
40 gün bizde kaldı lohusalığımda
sağolsun mükemmel baktı bebeğe de bana da
evimin işini, yemeğini hepsini yaptı
ama bebeğin bakımıyla ilgili hiçbişeyi bana yaptırmıyordu emzirmek dışında
ben acayip kıskanmaya başladım
sanki kendi çocuğu gibi davranıyor
halbuki torunu gibi sevse...
dışarı çıkacağımız zaman portbebeyi o alıyor, diğer eşyaları ben taşıyorum :(
artık baktım olacak gibi değil
o abdest almaya ya da namaz kılmaya gidiyor
ben hemen koşup bebeğin altını değişiyordum :27:
napim ama bu çağlarını bi daha göremiycem
o minicik ayakları gün geçtikçe büyüyor, onlara şimdi dokunup öpemiyceksem ne zaman yapcam daha

Bende ayni olaydan muzdariptim dogumdsn sonra direk kayinvalideme gittim 40gun orda kaldim 2tanede görumce onlarda bana baktı ams kayinvalidem ayni dizin olay misali cocugu sadece emzirme olayi yapiyodum geceleri esim gelince sevbiliyodum sadece gündüzleri sanki onun cocugu herşeye karışıyordu bende simdi 5ayima girdim hicbisryine karıştırmiyorum ole olmaz bole olur..

ayyy kayınvalidemi anlatmam içinde ayrı bir konu açmam lazım heralde:))
lohusayken oda 40 gün benim başımdaydı annemde öyle.onun şöyle bir huyu var biz yanlızken çok karışmaz birşeye ama akrabaları geldi diyelim hemen onların dediğini yapmaya çalışır doğruymuş gibi,buda değişik bi huy :))
kayınpederim bence kadın olarak dünyaya gelcekmiş bence yanlış olmuş:52:
bi çocuğu emzirmediği kaldı yani,anlıycanız bende 2 tane kaynana var kızlar:))

kayınvalidemi severim zararsızdır ama kayınpederime sinir oluyorum heleki ağzından düşürmediği sigarasına heryere düşürdüğü sigara külüne ve sabahları afedersiniz ama 10 saat wc girmesinden...

yazık ilk torunuysa belki hevesle gezdiriyodur ama siz de annesiniz tabi bebeğinizle primer siz ilgilenmek istiyosunuz...
valla ben bizimkilere şaşırıyorum her davranışları çok orantılı işime karışmazlar ama ne zaman yardım gerekse de yanımızda olurlar... seviyorum onları...

vlla bnm gözümü korkuttunuz arkdşlar siz bnmde 2 ay sonra oğlum olcak bebeğime babaannesi bakcak ben doğumdan snra 2 3 gün içinde işe başlamak zorundaım dükkanda durcak insan yok çnkü.ama benim öle olmaz die düşünüorum ya eminim çok düşkün olcaklar torunlarına ama ben varken öle yapmazlar zaten ben işden geldim mi çocuğuma alır evime giderim

sen aynı evdemi yaşıosun ki sürekli berabermisiniz kayınpederinle kayınvalidenle ?

benim kayınpederimin derdi bebek arabası :)) o sürsün o gezdirsin offf ...biliyorum belki çocukça gelebilir ama elinden alma imkanın neredeyse yok gibi :)
zaten akşama kadar ben çalıştığım için onlar bakıo bari onun dışında bırakta annesi ilgilensin dimi ?
Aman arabayı ellediğimizi görmesin hemen kapıo arabayı elimizden ne kayınvalideme bırakıyo ne bana görmeniz lazım ama anlatmakla olmaz tabi.Bide bi kaçırışı var arabayı taa 50 metre önden gidiyo almasınlar elimden die ,çocuğunu gör görebilirsen tabi :(
Ben zaten akşama kadar görmüyorum bebeğimi özlüyorum ,bende kullanmak istiyorum bende gezdirmek istiyorum çünkü bunu sadece pazar günleri yapabiliyorum.Saçmamı düşünüyorum bilemedim ??

:)))))) aynı sıkıntı bizde de var.bir gün bir yerde yürüyoduk puseti aldım ben geldi yanıma elimi itti, 'sen bırak!' dedi :))) yani bilemiyorum yaşlılığına verdim :)) ben pek görüşmeme taraftarıyım,ben işteyken eve gelip bakıcının yanında seviyolar gidiyolar.yoksa kayınvaldem kendi bebeği gibi davranıyo.lohusayken onun evinde kalma hatasını yaptım doktora götürürken sarıyodu battaniyeye alıyodu kucağına,ben de çantaları taşıyodum.hala daha öyleler.her görüştüğümüzde eğer kucağımda ver seveyim diye kopararak alıyolar resmen.hiç,bu kız hafta içi göremiyo,bir haftasonu var,yazıktır demiyolar anasını satayım.bir kıskançlık bir hasetlik..ben de az görüşüyorum artık.herkes haddini bilmeli.gerçekten gıcık oluyorum anlayışsızlıklarına.görümcem desen patavatsız düşüncesiz ne dediğini bilmez biri.kendi çocuğu 2 yaşında ben ne yapsam eleştirir.böyle böyle itici oluyolar işte..çocuktan sonra çok şey değişiyo derlerdi de inanmazdım..ama artık benim yavrum var ve kimsenin kaprisini çekemiyorum..anlayışsız insana tahammülüm yok...çalışan anneye nedir bu zulüm???:47:

gözüm şimdi dahada korkdu demek çocuk olunca herşey değişio.dün kayınpederimgil bebeğe eşya almışlar anakucağı,kangurusu çantası falan takım.getrdi gösterdi dioki bu anakucağı değil dede kucağı :D:D:D görcez bakalım deişcekmi deişmicekmi herşey.ama ne bilim sewsinler ben bişey düşünmem kötü gibi gelio bana şimdi.

vlla bnm gözümü korkuttunuz arkdşlar siz bnmde 2 ay sonra oğlum olcak bebeğime babaannesi bakcak ben doğumdan snra 2 3 gün içinde işe başlamak zorundaım dükkanda durcak insan yok çnkü.ama benim öle olmaz die düşünüorum ya eminim çok düşkün olcaklar torunlarına ama ben varken öle yapmazlar zaten ben işden geldim mi çocuğuma alır evime giderim

sen aynı evdemi yaşıosun ki sürekli berabermisiniz kayınpederinle kayınvalidenle ?

yok Allahtan aynı evde yaşamıyorum,ev ev üstüne asla olmaz kesinlikle karşıyım böyle şeylere ama mecbur kalanlara sözüm yok:))
k.validem sağolsun gerçekten hakkını ödeyemem çok güzel bakıyor.Ben çalışıyorum ama özellikle beslenme konusunda hiç gözüm arkada kalmıyor maşallah..Ama şöyle bir gerçek var ,tamam tek torun ,ilk torun ama herşeyi abartılı yaşamamak lazım ..Ben onun annesiyim yani ,sende dede ve babannesin bukadar basit..Aradaki farkı anlamalarını temenni ediyorum inşallah :))

bende kayınpederden yakınıyorum ama sırf bebek degıl her konuda zıtız hatta konusmuyoruz bıle ama ne hıkmetse her zaman kavga cıkartıcak bısey buluyor cekınmeden herseyı soyluyorum artık o kadar yuze getıdı benı:47: sen dua et cnm sadece o olsun baska bırseye karısmasınlarda..genelde kucuk seylerle baslıyorlar yonetmeye tavız verme sakın

Amann takılma cnm keske benım kp de torunlarıa bı guleryuz gosterse baska sey ıstemem bı gelır mıc mıc mıc der da neyse o kayıvalıdem omrunc kendı cocuklarını sevmedıkı torun sevsın der

o olmadan cıkmaya calıs cnm fırsat bulup hazır bu kadar sevıyor kelbını kırma adamcagızın

Back
X