• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes kendi alışverişini yapmalı mı

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba kızlar
Eşimin kemeri kendinden geçti kendisine kemer dahi almaz her şeyi benim almamı bekler, yaz geldi diyorum kendine tişört al 2 haftadır söylüyorum alcam alcam diyor almıyor, sonra bi yere gideceğimiz zaman ben hazırlanıyorum kendi de bişey bulamıyo üstüne diyor ki sana almaktan bana alınmıyor falan 😳 spor ayakkabı alması lazım almıyor, en basitinden parfüm roll on onları bile almıyor. Ne yapmam lazım nasıl almasını sağlayabilirim. Pek alışverişi sevmez para harcamayı da ama biraz abartı deil mi bu kadarı, yeni araba falan aldık borç yapmak istemiyor ama yani kişisel ihtiyaç maaşıda gayet iyi

Merhaba kızlar
Eşimin kemeri kendinden geçti kendisine kemer dahi almaz her şeyi benim almamı bekler, yaz geldi diyorum kendine tişört al 2 haftadır söylüyorum alcam alcam diyor almıyor, sonra bi yere gideceğimiz zaman ben hazırlanıyorum kendi de bişey bulamıyo üstüne diyor ki sana almaktan bana alınmıyor falan 😳 spor ayakkabı alması lazım almıyor, en basitinden parfüm roll on onları bile almıyor. Ne yapmam lazım nasıl almasını sağlayabilirim. Pek alışverişi sevmez para harcamayı da ama biraz abartı deil mi bu kadarı, yeni araba falan aldık borç yapmak istemiyor ama yani kişisel ihtiyaç maaşıda gayet iyi
En güzeli su pandemi zamani özellikle netten siparis..
Esime ihtiyaçlarını netten almaya basladigimizdan beri rahatladim ben..
İç çamasirinii bile netten aldik gecen🤣

Merhaba kızlar
ee siz alın madem siz çalışmıyormusunuz??ya da bütçeniz ayrı mı??belkı alısverıs yapmaya vakıtte bulamıyor bırsure siz yapın alısverısını

ee siz alın madem siz çalışmıyormusunuz??ya da bütçeniz ayrı mı??belkı alısverıs yapmaya vakıtte bulamıyor bırsure siz yapın alısverısını
Vlla ben çalışıyorum ama çocuk ev iş uğraşırken artık zamanım yetmiyor içamaşırına kadar ben alıyordum ama yetişemiyorum şimdi

Bazı erkekler almıyorlar öyle şeyleri, eşim de hiç sevmez kıyafet almayı. İnternetten link atarım onu almaya bile üşenir değil ki mağazaya girip almak. Haftaya yüzyüze eğitime geçilecek diyorum haftasonu iki gömlek al kendine bakalım alacak mı, ben çıkmıyorum gebelikten dolayı bakarız diyor hala. Kendi saç spreyi, benim parfümüm falan bitse onları alır. Biraz kendine ihtiyaç görmesi ile ilgili olabilir.

En güzeli su pandemi zamani özellikle netten siparis..
Esime ihtiyaçlarını netten almaya basladigimizdan beri rahatladim ben..
İç çamasirinii bile netten aldik gecen🤣
Aynı bizde öyle ama birde bana diyor ki seç internetten bana göster bakalım öyle alalım uğraşamıyorum artık

Eşlerden biri açılınca diğeri kenarlarda yüzmeye çalışıyor.

Eğer siz çok alışveriş yapıyorsanız , borcu da varsa bu şekilde kapatmaya çalışıyordur belki.
Söyleminden bunu anladım 🤗

Sizde bazı hediyeler alabilirsiniz eşinize. O kendine alamiyorsa siz alabilirsiniz .

Eşim de çok nadir alışveriş yapar standart beyaz gömlek, siyah çorap, siyah ayakkabı. Başka bir renk alamaz.. o yüzden ben alışverişini yapıyorum.

Eşimin herşeyini genelde ben alıyorum.
Pandemiden önce beraber giderdik bir kaç kıyafet beraber alırdık.
Pandemiden sonra asla eşim gitmedi alisverise.bazen netten sipariş veriyoruz.

Ama pantalon gibi kıyafetleri denemek daha iyi diye bekletiyor.

Netten alacağımız zaman ben seviyorum bakiyorum ona gösteriyorum beğenirse alıyoruz.

Eşinjz cimri degilse o zaman devamli kendinize almayin adama da butce kalsin belki ozmaan almak ister.

Eşim de kendisi almaz ama para olmamasindan veya cimrilikten değil.
Kiyafete ilgilisi yok adamin. İşe giderken giyecegi kiyafetlere dikkat eder o da mecbur yani ondan.
Onun disinda gunluk kiyafetler için cikayim bir alisveris yapayim demez.
Bu bir ara beni de rahatsiz ediyordu ama artik etmiyor zaten alisverise birlikte cikiyoruz hep, sokuyorum magazaya seciyorum birseyler ve denemeye yolluyorum bitiyor. Cok buyutulecek birsey degil aslinda.

Merhaba kızlar
Eşimle alışverişi beraber yapıyoruz ya mağazan yada internetten seçip alıyoruz.Eşim çok kararsız olduğu için , beraber alıyoruz bu arada yoksa tek başına saatlerce bakar alamaz😀

Ben netten aliyorum denemesi gereken seyleride zorla ceke ceke goturuyorum ama bu benim icin problem degil ztn net alisverisi isimizi cok kolaylastiriyor

Bizde alışveriş yaparken mutlaka diğerine de bir şeyler alma durumu var.
Alışverişi illa ki 1 2 parça da olsa anne baba çocuk şeklinde yapıyoruz.

Aynı bizde öyle ama birde bana diyor ki seç internetten bana göster bakalım öyle alalım uğraşamıyorum artık
Ay benimki de öyle dedi yemek yapacagim isim var sen bak dedim bir don icin 3 gün bakındı🤣🤣🤣
Baslarda yanında durdum sonra kactim.Belki bu taktik ise yarar🤪

Esimin yeterki kıyafeti bitsin ihtiyacı olsun. 6 saat avm de gezmisligimiz var mont,ayakkabi, pantolon alacak diye. Bu aksam gelirkende uğramış mağazaya 2 pantolon 2 tişört almis gelmis. 🤣 ama atlet ve ic camasirini benim almami bekler. Onlari ben alıyorum. Kendi ihtiyaçlarını da bilsinler bir zahmet adamlar. Herşeylerini biz tamamlayamayız.

Başlığa cevaben: kesinlikle! Annesi değilsiniz. Yetişkin adam. Kendi beğenip, kendi alsın. Evlenene kadar annesi donuna varana kadar almıştır şimdi de sizden aynı performansı bekliyor herhalde..

Netten alabilirsiniz ya da beraber avm gidip alabilirsiniz bana konu tuhaf geldi. Mesela eşimin eksikleri olduğunda liste yapar avm gidip birlikte beğeniriz alırız.

Eşiniz küçük oğlan çocuğu değil, siz de annesi değilsiniz.Bırakın o alsın ihtiyaçlarını almıyorsa da kıyafetsiz kalsın.Dışarıya mahçup oldukça zaten kendi alışverişini yapar eninde sonunda.

Kendine deodorant almaktan aciz, kokuşuk adamlarla niye evleniyorsunuz? Ciddi soruyorum. Bunlar ihtiyaç. Eve alınan mutfak malzemeleri gibi şampuan, roll on, deodorant, tıraş köpüğü, losyon vs. şeyler ihtiyaç. Kendi ihtiyacını karşılayamayan, kişisel bakımı geçtim temizliği eksik adamlar nasıl evleniyor?

Back
X