Herkes mutlu bi ben mutsuzum sanki

İçiniz rahatlayacaksa söyleyeyim ben de ailevi sağlık problemlerinden dolayı mutsuzum. Para da var ama giden sağlık geri gelmiyor o yüzden Allah sağlık &huzur versin. Bu tür düşüncelerle uzuldugunuze degmez
Niye rahatlasin canım için Allah sağlık versin ailenize size de inşallah ve herkese tabiki bunun için mutluyum şükrediyorum sağlığım için de kendi kendimize sıkıntı yapıyoruz iste

Evliligim bitiyor oglum 3 yasinda 4 ameliyat oldugu halde sagligina kavusamadi belki de kavusamayacak kim bilir daha kac ameliyat olacak kardesimin biri şeker hastasi maddi durumu kotu biri cene eklemlerinden rahatsiz cenesi cikiyor tedavisi yok daha 18 yasinda bi digeri aşiri zayif annem kulaklarindan rahatsiz hepsinin hastaligi kalici babam vefat etti bazen diyorum ki derdim çoktur hangisine yanayım turkusunu bana yazmislar niye yazdim bunları size biliyor musunuz saglikliysa sevdikleriniz sizden mutlusu olmamalı bu dunyada paran bile olsa işe yaramiyor bazen kendinize ve sevdiklerinize iyi bakin
Benimde var canım ailemde sağlık sorunu olanlar elbette ama ciddi rahatsızlıklar sizinkikiler Allah acil sifalar versin evladını da sana bağışlasın inşallah sabır kardeşim sabır bunları duyunca benimki dert mi diye utanıyorum gercekten

Dışardan baksan ne güzel hayatı var dersin bana. Sıkıntılarımı kimse bilmez. İçimdekileri, boğuştuğum sorunları Allah biliyor sadece. Bana söylenenleri çoğu zaman duymuyorum bile, dikkatimi vermek zorundayım. O kadar düşüncelere dalmış oluyorum yani. Çevreme bakıyorum herkes mutlu, derdini anlatanlar oluyor bazen diyorum ki içimden, halbuki her şeye sahip görünüyor, çok mutlu zannediyordum. Beni tanısan şu yazdıklarımla alaka göremezsin. Dışarıdan bakınca herkes mutlu, aldanma buna.
Benim.en buyuk derdim vefasızlık ne mal mülk hicbisey insan olsun çevremde yeter cikar siz ilişkiler istiyorum şeytan olmasın kimse

Sosyal medya paylaşımlarıyla çok vakit geçirme ya da kapat.orada herkes mutlu herkes geziyor...
Beni dışardan görsen ülke şartlarına göre lüks yaşayan evi arabası eşyası en iyilerdenim. En iyi mekanda yemek yiyip en iyi yer de tatil yapan kişiyim ama konum vardı göz atarsan anlarsın yazıp daraltmak istemem,kısacası görüntüye inanma
Konularına bakicam canım elbette biliyorum herkesin derdi var da işte saçma sapan düşüncelerle bogusuyorum bende

Kendimi gördüm sende bazen bende öyle hıssedıyorum diplere dalıyorum ama bebeğim var onun İÇİN güçlü olmak zorundayız . Dertsiz kul yok emin ol . Ama dertleriule yaşamaya bilen üstesinden gelen mutlu olur benim de öyle sıkıntılarım var ki !!!! Burda diyemem gerek yok ama başıma gelecegı hıc aklıma gelmeyen biseu yaşadım ve bu durum ne zaman biter kurtulurum fikrim yok. Belirsizlik insanı mafedıyo. Bilseydim tercihlerimi başka yapardım ama kader yaptım be su an ki hayatımı yaşıyorum . Bilseydim kader olmazdı imtihan olmazdı belki . Bunu yaşamam gerekıuordu belki . Anlıcan yaşayan başa her iş gelır güçlü olmak zorundayız . Bana da dua edersen cok mutlu olurum

Bende böyle düsünüyorum bazen sonra tv de body bizzarre diye bir program var ona denk geldim birgun. Neler var bosa üzülüyoruz aslında... Youtube da bazi bolumleri var bir bakın derim...

Kendimi gördüm sende bazen bende öyle hıssedıyorum diplere dalıyorum ama bebeğim var onun İÇİN güçlü olmak zorundayız . Dertsiz kul yok emin ol . Ama dertleriule yaşamaya bilen üstesinden gelen mutlu olur benim de öyle sıkıntılarım var ki !!!! Burda diyemem gerek yok ama başıma gelecegı hıc aklıma gelmeyen biseu yaşadım ve bu durum ne zaman biter kurtulurum fikrim yok. Belirsizlik insanı mafedıyo. Bilseydim tercihlerimi başka yapardım ama kader yaptım be su an ki hayatımı yaşıyorum . Bilseydim kader olmazdı imtihan olmazdı belki . Bunu yaşamam gerekıuordu belki . Anlıcan yaşayan başa her iş gelır güçlü olmak zorundayız . Bana da dua edersen cok mutlu olurum
Allah yar ve yardimcin olsun kardeşim hepimiz imtihanlardan geçiyoruz inşallah bu imtihanin sonu güzel olur herkes mükemmel hayat yaşamıyor hayaller ve gercekler diyorlar ya oetusmeyince sıkıntılar oluyor ama sabretmek lazım dua edip Allaha sığınmak lazım sende bana dua et canım

Bende böyle düsünüyorum bazen sonra tv de body bizzarre diye bir program var ona denk geldim birgun. Neler var bosa üzülüyoruz aslında... Youtube da bazi bolumleri var bir bakın derim...
Bakarım canım.Allah razı olsun çok görüyoruz çevremde de neleri var ama mutlu olmak aslında elimizde

Insanlarin surekli resim paylastigi, birbiriyle yarisircasina gezdigi yerleri gosterdigi, 2 cumleyi bir araya getirmekten acizken oradan buradan kim oldugunu bilmedigi yazar veya sairlerin "ozlu" sozlerini kopyalayip yapistirdigi, sahte samimiyetlerin kol gezdigi sosyal medya ortamlarindan uzaklasirsaniz buyuk rahat bir nefes alirsiniz. Bende oyle oldu. Sonrasinda kendinize, hayatiniza veya sorununuza daha cok odaklanabilirsiniz. Burasi bu anlamda cok gercek geliyor bana. Cogunlukla burada yazanlar gercek insanlar ve gercek dertleriyle hayatta mucadele ettikleri seylerle ortak bir paydada bulusmaya gonulluler. Idrar musakabasi seklinde gelismiyir diyaloglar burada. Derdi olanlari okuyup "bu da dert mi simdi" dedigim oluyor, ya da "benimki de dert miymis" diye dusundugum de oluyor. Tavsiyem buralarda daha cok gezinin daha gercek burasi. Hepimiz dertliyiz ve pembe degil hayatlarimiz... Ve cogu insan cok mutsuz pekcok sebepten... Hayat zor ve adil degil cogu zaman. Umarim siz de hayatinizin size ait ve onemli oldugu duygusuna odaklanabilir ve bir yerden o isigi yakalamaya calisirsiniz. Uzun ve yorucu bir surec yasam duse kalka ogreniyoruz hepimiz. Cocukluktaki kadar kolay da olmuyor dusunce aglamak ve hatta tekrar kalkmak! Ama burasi guzel bir yer yazmak icin iyi ki bulmussunuz, cunku yalnizligini aliyor insanin. Paylasmakla mutlu olmaya basliyorsunuz.

Psikolojik destek alin. Bende de var aynı durum. Cocuklari lunaparka götürüyoruz miller gülüp eğlenirken sanki benim çok büyük dertlerim var gibi düşük modda dolaşıp bitsede eve gitsek diyorum. Sıkıntılarım elbette var. Maddi anlamda diplerdeyiz şuan. Ama turkiye de bir-çok insan bu durumda ona bakarsaniz.
Ben psikiyatr a gittim. Devlet hastanesi zaten kadın beni 5 dk anca dinlemiştir. Antidepresan verdi. Kullanirsam bu negtrif dusuncelerim gider mi dedim. Evet dedi. Kullanıcam bakalim. Hayirlisi

Çok güzel yazmışsın canım haklısın evet okumaya çalışıyorum ama bi sıkıntı kaplıyor içimi yine unutkanlık var dikkat dağınıklığı var çok takılıyorum çevreme yaşadıklarıma herhalde aslında olumsuzluklara karşı da daha güçlü olmamız lazım ben çok etkileniyorum ufak olumsuzluklardan evladım var evet ona da yetemedigimi dusunuyorum maddi manevi sıkıntı içindeyim şu an değiştirmek istiyorum biseyleri çalışmak istiyorum is arıyorum mesleğim var evet ama cok uyduruk işler de var daha kalıcı yerler arıyorum çalışmak düzen ve sorumluluk katıyor insana faydası çok oluyor tabi ki umarım biran önce güzel bi ortamda bi isim olur
Haklisin bir yerlerden baslamak gerek,iste kilit bu...
Iyi bir calisma ortami diyorsun uyduruk isler var falan ama sence su durumda cok secici degilmisin?
Iyi yerlere yuksek mercilere diyelim gelenler kolaymi geldilerki, sanki yurumeden kosmaktan bahsediyorsun..canim oncelikle buyuk kucuk demeden bu ruh halinden siyrilmak icin ufak uygun bir isle baslayabilirsin mesela sonrasinda allah buyuk yine istedigin yerlerde bulabilir calisabilirsin,oncelikle kendini sevmeli guvenmelisin inanmalisin gerisi inan bana gelir:)

Herkesin yazdıklarına aşağı yukarı benzer şeyler yazacağım. Herkesin derdi ayrı ayrı, imtihan dünyası , dertsiz kul yok. Ama yapacak bişeyde yok, üstesinden gelmek zorundayız, bi şekilde mücadele ile geçiyor hayat. Bende anlatsam sayfalarca yazarım ama ne yapalım Allah sağlıkla, sevdiklerimizle imtihan etmesin, yinede çok şükür bu günümüze.

Haklisin bir yerlerden baslamak gerek,iste kilit bu...
Iyi bir calisma ortami diyorsun uyduruk isler var falan ama sence su durumda cok secici degilmisin?
Iyi yerlere yuksek mercilere diyelim gelenler kolaymi geldilerki, sanki yurumeden kosmaktan bahsediyorsun..canim oncelikle buyuk kucuk demeden bu ruh halinden siyrilmak icin ufak uygun bir isle baslayabilirsin mesela sonrasinda allah buyuk yine istedigin yerlerde bulabilir calisabilirsin,oncelikle kendini sevmeli guvenmelisin inanmalisin gerisi inan bana gelir:)
Canım evliyim çocuğum var şartlara bakıyorum illaki eşim de heryerde çalışmamı istemiyor o yüzden de biraz seçiyorum kendimi sevmiyorum sanırım ben insanları çok fazla düşünüyorum gerekli karşılık almayınca canım sıkılıyor bi isim olsa ışte ona yogunlassam sürekli iyi olur

Herkesin yazdıklarına aşağı yukarı benzer şeyler yazacağım. Herkesin derdi ayrı ayrı, imtihan dünyası , dertsiz kul yok. Ama yapacak bişeyde yok, üstesinden gelmek zorundayız, bi şekilde mücadele ile geçiyor hayat. Bende anlatsam sayfalarca yazarım ama ne yapalım Allah sağlıkla, sevdiklerimizle imtihan etmesin, yinede çok şükür bu günümüze.
doğru söylüyorsun canım evet bildiğimiz seyler şükrediyorum ama yine de olumsuz düşüncelerle bogusuyorun inşallah biter hemen sahip olduklarimla mutlu olmam lazım yukarı bakınca her zaman mutsuz oluyor insan

Psikolojik destek alin. Bende de var aynı durum. Cocuklari lunaparka götürüyoruz miller gülüp eğlenirken sanki benim çok büyük dertlerim var gibi düşük modda dolaşıp bitsede eve gitsek diyorum. Sıkıntılarım elbette var. Maddi anlamda diplerdeyiz şuan. Ama turkiye de bir-çok insan bu durumda ona bakarsaniz.
Ben psikiyatr a gittim. Devlet hastanesi zaten kadın beni 5 dk anca dinlemiştir. Antidepresan verdi. Kullanirsam bu negtrif dusuncelerim gider mi dedim. Evet dedi. Kullanıcam bakalim. Hayirlisi
Evet canım aynen öyle bende düşünüyorum aslında kimsem yok gibi geliyor çevremde var birileri ama yeterli gelmiyor herhalde kardeşi olanlara imreniyorum benim var bi abim ama sorunlardan dolayı gorusmuyoruz her zaman kalabalık aile istemiştim faydasını görürsen haberim olursa sevinirim

Evet canım aynen öyle bende düşünüyorum aslında kimsem yok gibi geliyor çevremde var birileri ama yeterli gelmiyor herhalde kardeşi olanlara imreniyorum benim var bi abim ama sorunlardan dolayı gorusmuyoruz her zaman kalabalık aile istemiştim faydasını görürsen haberim olursa sevinirim
Biz beş kardeşiz aramızda iyi. Depresyondayken kendinizden başka kimse size yardim edemez. P yuzden kalabalik olsaydik dialn diye dertlenmeyin. Ilaç başlayınca iyi hissetmeye başlarsam yazarim. Zaten en az 15 gün kullananı gerekiyormus etkisi başlasin diye. Sevgiler

Biz beş kardeşiz aramızda iyi. Depresyondayken kendinizden başka kimse size yardim edemez. P yuzden kalabalik olsaydik dialn diye dertlenmeyin. Ilaç başlayınca iyi hissetmeye başlarsam yazarim. Zaten en az 15 gün kullananı gerekiyormus etkisi başlasin diye. Sevgiler
İnşallah canım kendimi çok yalnız hissediyorum kimseyle konusasim yok bilgilerim filan hep uçuyor aklımdan hep saçma sapan düşünceler var kısa sürede bende gidicem inşallah Allah yardımcımız olsun evlatlarımız icin

Back
X