- 6 Şubat 2016
- 538
- 735
- 53
- 36
Sosyal medya kullanmiyorum ki bende duymuştum bunu evetfacebookta uzun süre milleti takip edince bazen böyle bir mutsuzluk hissi yapabiliyormuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sosyal medya kullanmiyorum ki bende duymuştum bunu evetfacebookta uzun süre milleti takip edince bazen böyle bir mutsuzluk hissi yapabiliyormuş
Evet canım herkesle kafalar uyuşmuyor ama yalnız kalmamak için ortama ayak uyduruyoruz diyelim bende bundan şikayetçiyim iyilik yapıp kötülük gördüm hep bu yüzden pes ediyorum herhalde ama bi evladım var onun için mutlu olmalıyım aile ve akrabalarda bi bağ yok buna çok üzülüyorum yalnızlığa itiyorum kendimi hep nasıl aktif olabilirim bilmiyorum artıkBende çok mutsuzum hem de çok yalnızım. Bi arkadaşım sanki hiçbir şey umrunda değil gibi bi tavrın var dedi ki çok şaşırdım. Dün iki arkadaşım buluşacaktı 3. Arkadaşa haber vermek istemiyorlardı ama küçük yer görürse ayıp olur diye haber vermeye karar verdiler. Bu gün bir baktım sosyal medyada biz çok eğleniyoruz çok süperiz temalı fotoğraflar var Hani olayları bilmesem vayy be bi ben mutsuzum diyeceğim ama... bunun gibi bi dünya örnek verebilirim. Sözün özü bence çoğumuz yalnızız ve sahte hayatlar yaşıyoruz.
Ne düşünüp mutlu oluyorsun peki canımMutluluk dedigimiz sadece AN'lar dan ibarettir,tadini cikarabiliyorsan mutlusun..
Yok eger kaciyorsan,gecmis olsun:))
Mutluluk insan beyninde biter bana gore...
Benimde sosyal medyam yok bi kk vardı ona da yasak var zorla giriyorum eşim kısıtlıyor biraz da bu yüzden daha çok bunaldimSosyal medyadan kaynaklaniyor o. Ben de boyleydim, sonra hepsini sildim oohh simdi benden mutlusu yok![]()
Haklısın canım bende senin gibi düşünüyorum enerjisi bol insanlarla görüşmeyi tercih ederim ama ben ortam içinde çok ağlayıp vahlayan biri değildim enerjim de vardı ama tukettilerAra ara herkesin modu dusebilir mutsuz olabilir ama devamli mutsuzluk daha cok mutsuzlugu getirir bence. Cevremde devamli modu dusuk, devamli mutsuz, enerjisiz tiplerden uzak durmayi tercih ediyorum. Surekli of puf edip, sikayetleniyorlar, dertleriniyorlar ya sagdannn bir tanneee patlatasim geliyor şöyle o derece yoruyorlar.
Enerjiniz cevrenizi, hayatinizi etkiliyor. Ama sizin gibi insanlarin mutlu olabilecegini ben pek dusunmuyorum. Istedikleriniz olsa bile yine mutsuzluk baslayacaktir biyerden.
Allah yardimcin olsun canım senin de dertsiz kul yok kesinlikle inşallah herşey gelip geçerValla canim herkesin kendine gore bi sıkıntısı var.
Yani surekli evde ve iş bulamamamin stressi mi dersin, evdeki huzursuzluklar mi dersin, yahu ben hastaym annem 40 yilin basi cikmisim gezmisimde bu seyler neden orda degilde evde basima geliyous diyo. su yasta bu cumleleri mi duymama sinir olayim yoksa sevdigimden aileler istemiyo diye ayrildik. annem hergun beni darliyo ona mi yanayim.
Evet herkesin kendine gore bir derdi var. ama onemli olan bunlari geride birakabilmek !
Bende herdaim mutlu mutlu agzi kulaklarinda gezmiyorum tabiki:))Ne düşünüp mutlu oluyorsun peki canım
Çok güzel yazmışsın canım haklısın evet okumaya çalışıyorum ama bi sıkıntı kaplıyor içimi yine unutkanlık var dikkat dağınıklığı var çok takılıyorum çevreme yaşadıklarıma herhalde aslında olumsuzluklara karşı da daha güçlü olmamız lazım ben çok etkileniyorum ufak olumsuzluklardan evladım var evet ona da yetemedigimi dusunuyorum maddi manevi sıkıntı içindeyim şu an değiştirmek istiyorum biseyleri çalışmak istiyorum is arıyorum mesleğim var evet ama cok uyduruk işler de var daha kalıcı yerler arıyorum çalışmak düzen ve sorumluluk katıyor insana faydası çok oluyor tabi ki umarım biran önce güzel bi ortamda bi isim olurBende herdaim mutlu mutlu agzi kulaklarinda gezmiyorum tabiki:))
Insanin modunun dusuk oldugu enerjisinin tukendigi zamanlar elbette oluyor,bir kere bu omur geciciyken her dert nasil sonsuza dek surmuyorsa,mutlulukta oyle gelip gecici bir duygudur andir bana gore...
Ben oncelikle ne kadar sukur sebebim var diyorum mesela etrafima bakinca,bi kere saglikliyim bu en guzel mutluluk sebebj ve nice insanlar var mali mulku olupta sagligini kaybeden...belki klasik gelecek.bu soylediklerim ama insan en ufak bir seye bile mutlu olmasini bilmeli ne kadar sansli oldugunu,bakis acini degistirmelisin mesela cunku nasil bakarsan oyle gorursun..
Kisisel gelisim kitaplari okuyabilirsin tavsiye ederim,basari oykuleri oku okumak insana cok sey katar,ufku aciliyor insanin..
Evlatlarina sarildiginda onlari opup kokladiginda mutlulugu onlarin gozlerinde goruyorsun ve iste bu diyorsun!hislerinde derininde sakli mutluluk:))
Ve buna kendini sevmekle basla,yaradana sukret...
Ailen mi bunları düşünüyo senin için çok kötü bi durum gerçekten ışte bunu başarman çok güzel Bişey canım dün komşlari çağırıp bahçede çay içelim dedim birisi hastaneye git cekti diğerine de mesaj attım hiç geri dönmedi bile gezmeye gitmiş çok takıldım insanlara ne yapıyorum boyle ler diyorum bi kaç arkadaşım var uzaktalar onlarla görüşüyorum ama yakında kimsem yok diyebilirim kafam çok yorgun gerçekten ama böyle olmak istemiyorumAilem bana aciyor, gelirim onlarinkine gore cok dusuk, evi bile yok, yine kilo aldi, kocasi sorumsuz, ikinci cocugu olmayacak, olan da zayif, hem de yurt disinda iyi okullarda okuyamayacak, zavalli, talihsiz diye dusunuyorlar benim icin.
Oysa ben cok mutluyum, evet dusunduklerinin cogu dogru ama.benim icin bunlar cok mu onemli, hayir degil,
Yani hicbir sey disaridan gorundugu gibi değil...