- 10 Ekim 2014
- 32.664
- 146.872
- 798
- Konu Sahibi VanessaRinki
Mevzu bulunduğun ortam değil aslinda ama... 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vanessa bu yakında borsaya ya el atarBen borsa zannettimsonra baktım ki Vanessa
![]()
Bende direk vane görünce dedim ne alaka yeaaaaağBen borsa zannettimsonra baktım ki Vanessa
![]()
Valla benimde aklıma bitcoin borsa falan geldi dedim ay bu daha yeni girexek bilmiyor herhaldeHerkes piyasalarda deyince aklıma neler geldi neler.
Kesin benim içim fesat![]()
O zaman kesin benim için fesatValla benimde aklıma bitcoin borsa falan geldi dedim ay bu daha yeni girexek bilmiyor herhalde![]()
Aslında ordada erkek çokValla benimde aklıma bitcoin borsa falan geldi dedim ay bu daha yeni girexek bilmiyor herhalde![]()
Allah korusunTSK'ya katıl orda erkek çok.
Cezanın şarkısı vardı herkes piyasada bı ben eksik bir popstardan da neyim eksik diyoduarkdaşlar benim arkdaşlarımın bazıları okumuyor kafede çalışıyor.
ama onlara sürekli teklif geliyor.
bana ise hiç kimse yazmadı.
kafede çalışsam işe yarar mı psikolojim düzelir mi?
Erkeği hiç tanımamış olduğundan çok kıymetli birşey sanan masum köylü sendromu yaşıyor sadece ablasıPiyasa mı vanessa ne içiyorsun bebeğim
Mart ayındaki kediler gibisin. Sürekli miyavda miyav.arkdaşlar benim arkdaşlarımın bazıları okumuyor kafede çalışıyor.
Anlayamadımarkdaşlar benim arkdaşlarımın bazıları okumuyor kafede çalışıyor.