herkes şikayetçi ben değilim kimden mi kaynanamdan,görümcelerimden vs.. ;)

dimple2015

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2013
353
140
Allah bozmasın ama tam kafama uygun bir aileye gelin oluyorum :KK66:

Aramazsın nıye aramadın demezler gıdersın hurmette eksık etmezler, bana verecek maddı anlamda bısılerı yok ama manevıyatları yuksek,sevgılerını saygılarını eksık etmezler,aileme karsıda aynı sekılde nazık ve saygılılar.

Ben kendım olmaktan asla vazgecmem,dusuncelerımı duygularımı acık ederım. Yasantımdan da odun vermem ama sen nıye boylesın demezler.

Hatta olayı aştım gecen gece bıze yemege geldıler, esımın enıstesı ıle oturduk kadehlerı tokusturduk (esim içmedi), kaynanama saygısızlık etmek ıstemedıgım den ıcmek ıstemedım ama herkes takma o alısık deyınce bende saldım cayıra mevlam kayıra yaktım cigaramı da içtim aslan sutumu de ohh yarasın :KK66:))

Herkese lazım böylesi :KK66: Kadıncagız bırde 80 kusur yasında :KK66:

Allahım mutluluğunuzu daim etsin inşallah.
Benim de eş ailesi ile iletişimim böyledir,hatta kayınvalideyle beraber kadeh tokuşturup sigara içebilirim.

omur boyu mutlu olursunuz ins... sadece aslan sutu mezusu bana ters. inek sutu tavsiye ederim ...

Bende şanslıyım bu yönden ama asla yapmıycagım bir davranıs.kaynın ılsun kaynanam olsun asla takılmazlar böyle şeylere ama ben yapamam yapıma cok ters..sizede mutluluklar dilerim.allah ağziniİn tadını bızmasın

O isler oyle mi kaliyo saniyosun aaahh ahhh esimin ailesiyle tanistigimda dedimki benim ailem bu insanlar olmali hatta o kadar abarttim ki kendi anne babamdan daha cok sevdim onlarda kizlarindan ayirt etmediler esim askere gitti ona ragmen her hafta ciktim gittim deli oldum herbirine..hic unutmam babalar gununde kendi babama hediye almadim gittim onun babasina pahali bi hediye aldim ve babam bunu gorup cok uzuldu kirildi falan filan..suan 7 yillik evliyim ilk 2 aydan sonra hepsi degisti gercek yuzleri belli oldu gelin olup eve girince anlasiliyor tek tesellim esim..ailesinden nefret ediyorum suan..
Umarim dedigin gibi kalirlarda mutlu olursun

O isler oyle mi kaliyo saniyosun aaahh ahhh esimin ailesiyle tanistigimda dedimki benim ailem bu insanlar olmali hatta o kadar abarttim ki kendi anne babamdan daha cok sevdim onlarda kizlarindan ayirt etmediler esim askere gitti ona ragmen her hafta ciktim gittim deli oldum herbirine..hic unutmam babalar gununde kendi babama hediye almadim gittim onun babasina pahali bi hediye aldim ve babam bunu gorup cok uzuldu kirildi falan filan..suan 7 yillik evliyim ilk 2 aydan sonra hepsi degisti gercek yuzleri belli oldu gelin olup eve girince anlasiliyor tek tesellim esim..ailesinden nefret ediyorum suan..
İyi de yanlış anlamayın da niye eş ailesi için kendi ailenizi ezip geçiyorsunuz ki.
Samimiyet sınırlarını aşmışsınız ve yüz göz olmuşsunuz bence.
Her ilişkide böyledir insanlar gereksiz yere samimi olduklarında saygı ortadan kalkar.
Yazık en çok hediye almadığınız kendi babanıza üzüldüm.
Adam nasıl içlenmiştir kimbilir...

valla canım benım aılemın yerımı kımse tutamaz bu bir,
ikincisi ben gunluk hayatta mesafelıyım oyle aramam etmem cok ozel bır durum yoksa ıkı haftada bır falan annesını ararım hatır sormaya, aynı sehırdeyız ama nerdeyse ıkı ay olacak evlerıne gıtmeyelı, düşün yani...
üçüncüsü bence sen onları tanıyamamısın gıbıme gelıyor, çünkü kimse değişmez herkes özünde aynıdır ve herseyde karsılıklıdır bence...
son olarak zaman neyi gösterir bilmem ama benim için önemli olan bana ve bize karışmamaları, gereksiz naza kaprise girmemeleri ve yanlarında kendim olabilmek o da su an tam istediğim gibi ben çizgimi bozmam onlar zamanla bozarlarsa da mesafenin dozunu arttırırım olur biter :KK66:

valla canım benım aılemın yerımı kımse tutamaz bu bir,
ikincisi ben gunluk hayatta mesafelıyım oyle aramam etmem cok ozel bır durum yoksa ıkı haftada bır falan annesını ararım hatır sormaya, aynı sehırdeyız ama nerdeyse ıkı ay olacak evlerıne gıtmeyelı, düşün yani...
üçüncüsü bence sen onları tanıyamamısın gıbıme gelıyor, çünkü kimse değişmez herkes özünde aynıdır ve herseyde karsılıklıdır bence...
son olarak zaman neyi gösterir bilmem ama benim için önemli olan bana ve bize karışmamaları, gereksiz naza kaprise girmemeleri ve yanlarında kendim olabilmek o da su an tam istediğim gibi ben çizgimi bozmam onlar zamanla bozarlarsa da mesafenin dozunu arttırırım olur biter :KK66:
Aynen ben de!
Kocamın ailesini çok severim,sayarım ama asla kendi ailemden üstün tutmam hiç birini.
Hayatta herkesin yeri ayrıdır.
Dengeler bozulduğunda mutsuzluk kaçınılmaz bence.

Erken evlendim babamla hep bi catisma icindeydim evliligi kacis kurtulus olarak gordum babamin da aileminde kiymetini cok gec anladim hatirladikca bende cok uzuluyorum allahtan ailem hep destek oldu biran olsun yalniz birakmadilar beni maddi manevi hep guc verdiler iyiki varlar ne buyuk cahillik etmisim gecte olsa anladim cok sukur ailemle yakin oturuyorum aramiz iyi

UMARIM DEĞİŞMEZLER.
EVLENDİKTEN 6 AY FİLAN SONRA İNŞ AYNI FİKİRDE OLURSUN.

X