• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes stresli

sovalyemm

SAVAŞÇI RUHUM...
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2011
858
0
96
Kocaeli
bıldıgınız üzere ben ve birçok arkadasım sınava giricez 1 nisanda.ve zaman yaklaştıkca sinirlerimin yay gibi gerildıgını hıssedıyorum acaba ne olucak nasıl olucak diye.. esımde sınav sabahı bende senınle gelmek ıstıyorum dıyor,bende stres yapıp kendımı veremem sınava diye korkuyorum..bı yandanda moral olurmu acaba diyorum.diger yandan acaba programım yetısıcekmı telaşı ooooofff ALLAH IM NOLUR HEPIMIZE yardım et herkesın ıstedıgı bolumlere yerlesmesını nasıp et..:34:

Aynen
aöf yazacağım halde çok stresliyim
denelerim iyi oluğu hale ya barajı bile geçemessem diye takıyorum
başörtüsü sorunu çkarırlar mı iye takyorum
aksilik çıkar mı diye takıyorum
üstelik açık lisem daha bitmedi
az kaldı ama ya bitmesse diye korkuyorum
Zor ya

Aynen
aöf yazacağım halde çok stresliyim
denelerim iyi oluğu hale ya barajı bile geçemessem diye takıyorum
başörtüsü sorunu çkarırlar mı iye takyorum
aksilik çıkar mı diye takıyorum
üstelik açık lisem daha bitmedi
az kaldı ama ya bitmesse diye korkuyorum
Zor ya

ınsallah netıce gonlumuze gore olsunda bukadarcık sıkıntı olsun..ya olmazsa dıye dusunmekten cıban cıkarcam artık.

Bende gireceğim sınava ve her geçen gün kazanmak zorunda farkına varıyorum.stres yapmamaya çalışalım Allah hepimizin yardımcısı olsun

Çok iyi anlıyorum çok stresli dönemler ama elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız kendinizi rahatlatmaya çalışın.
Derslerden dırsat bulup yarım saatlik yürüyüşler yapabilirsiniz daha iyi hissedersiniz.
1 gün önceden de çok yorulmadan sevdiğiniz insanlarla zaman geçirin.
Güzel bir duş alıp girin yatağınıza, uyumak biraz zorlar ama ..
Sınav günü herkeste aynı heyecan olacak zaten, ben sınav başladığında herkes o stresle sorulara gömüldüğü anda etrafımdakilere bakmış gülümsemiş ve derim bir nefes alarak 1-2 dakika sonra başlamıştım sorularla ilgilenirken ilk gerginlik kalmıyor zaten.

benim durumum sizden çok çok farklı. Ben meslek lisesi olduğum için bu sene stajım var ve etütlere falan katılmaıcağım için geçen dönem dersaneden kaydımı aldırmak zorunda kaldım.Seneye hazırlanmayı planladım. Elimde ygs hazırlık için kitaplar var sene içinde çalıştım matematik ve türkçem taamm ama siz de takdir edersiniz ki fizik kimya biyoloji hoca yardımı olmadan pek mümkün değil. Bende sadece türkçeyel matemetiğe ağırlık verdim ama öyle düzenli çalışmadım seneye güvenerek.Ama şimdi 4+4+4 çıktığı için seneye ygs konularının değişmesi gibi bi durum söz konusu. Yani ben birikimliyim diye sneeye garanti diye seviniyodum ama şimdi seneey tekrar sil baştan yeni konulara hazırlanmak gerek. Bu durum çok canımı sıkıyo, napıcağımı bilemedim :( muallaktayım

bıldıgınız üzere ben ve birçok arkadasım sınava giricez 1 nisanda.ve zaman yaklaştıkca sinirlerimin yay gibi gerildıgını hıssedıyorum acaba ne olucak nasıl olucak diye.. esımde sınav sabahı bende senınle gelmek ıstıyorum dıyor,bende stres yapıp kendımı veremem sınava diye korkuyorum..bı yandanda moral olurmu acaba diyorum.diger yandan acaba programım yetısıcekmı telaşı ooooofff ALLAH IM NOLUR HEPIMIZE yardım et herkesın ıstedıgı bolumlere yerlesmesını nasıp et..:34:

benim durumum sizden çok çok farklı. Ben meslek lisesi olduğum için bu sene stajım var ve etütlere falan katılmaıcağım için geçen dönem dersaneden kaydımı aldırmak zorunda kaldım.Seneye hazırlanmayı planladım. Elimde ygs hazırlık için kitaplar var sene içinde çalıştım matematik ve türkçem taamm ama siz de takdir edersiniz ki fizik kimya biyoloji hoca yardımı olmadan pek mümkün değil. Bende sadece türkçeyel matemetiğe ağırlık verdim ama öyle düzenli çalışmadım seneye güvenerek.Ama şimdi 4+4+4 çıktığı için seneye ygs konularının değişmesi gibi bi durum söz konusu. Yani ben birikimliyim diye sneeye garanti diye seviniyodum ama şimdi seneey tekrar sil baştan yeni konulara hazırlanmak gerek. Bu durum çok canımı sıkıyo, napıcağımı bilemedim :( muallaktayım :34:

benim durumum sizden çok çok farklı. Ben meslek lisesi olduğum için bu sene stajım var ve etütlere falan katılmaıcağım için geçen dönem dersaneden kaydımı aldırmak zorunda kaldım.seneye hazırlanmayı planladım. Elimde ygs hazırlık için kitaplar var sene içinde çalıştım matematik ve türkçem taamm ama siz de takdir edersiniz ki fizik kimya biyoloji hoca yardımı olmadan pek mümkün değil. Bende sadece türkçeyel matemetiğe ağırlık verdim ama öyle düzenli çalışmadım seneye güvenerek.ama şimdi 4+4+4 çıktığı için seneye ygs konularının değişmesi gibi bi durum söz konusu. Yani ben birikimliyim diye sneeye garanti diye seviniyodum ama şimdi seneey tekrar sil baştan yeni konulara hazırlanmak gerek. Bu durum çok canımı sıkıyo, napıcağımı bilemedim :( muallaktayım :34:

hayatta hiçbişeyin ertelenmemesı gerektıgını tecrube edenlerdenım. Oyuzden bu sene sınava vargucunle hazırlan seneye yaparım dıye dusunme cunku bende o hatayı yaptım ılk sene ortalama bı puanım vardı ıkıncı sene hazırlanırım dedım daha ıyı, araya evlılık gırdı ve okumak ıcımde kaldı suan yıne dustum okumanın derdıne..:18:

çok iyi anlıyorum çok stresli dönemler ama elinizden gelen her şeyi yaptığınıza inanıyorsanız kendinizi rahatlatmaya çalışın.
Derslerden dırsat bulup yarım saatlik yürüyüşler yapabilirsiniz daha iyi hissedersiniz.
1 gün önceden de çok yorulmadan sevdiğiniz insanlarla zaman geçirin.
Güzel bir duş alıp girin yatağınıza, uyumak biraz zorlar ama ..
Sınav günü herkeste aynı heyecan olacak zaten, ben sınav başladığında herkes o stresle sorulara gömüldüğü anda etrafımdakilere bakmış gülümsemiş ve derim bir nefes alarak 1-2 dakika sonra başlamıştım sorularla ilgilenirken ilk gerginlik kalmıyor zaten.

cok dogru derslerden bunaldıkca oglumla yuruyuse cıkıyoruz ıyı gelıyor ınsallah bu gergınlıgıde atarım uzerımden..

Back
X