herkes var ama kimse yok

pammuk prensess

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
78
73
3
26
çevremde yeterince insan var aslında ama çok yalnızım... sadece ben varım ,ben ve iç sesim... aslında çok iyi dinleyiciyimdir , sır tutarım sonuna kadar bıkmadan dinlerim, destek olurum, en ufak sıkıntıda yanlarında olurum ve hayatın bana kazığı gel gör ki benim sıkıntılı anımda kimse yoktur yanımda... annem amaaaan takma kızım geçer der , en yakın arkadaşım o da bir şey mi bak benim başıma ne geldi der ve ağzımın payını alıp gene içimdeki dert ambarımın içini doldurmaya koyulurum . birde zamanı gelince söylediğini yüzüne vuranlar vardır onlara bulaşamazsın bile korkundan... saymaya kalksan hergün konuştuğun insanları çokturlar bir insana yetecek kadar , her türlüsü vardır ... dedikoducu olanı, nasihat vereni, her zaman yanındayımcılar , aman iyi oldacılar vs. vs. ama şans bu ya dinleyici sensin başkasına gerek yoktur ... yanık türküler bir numaralı arkadaşın olur çünkü birtek onların yanında ağlarsın ve kimseye söylemezler yarıda kesip kendi derdini anlatmazlar... bak az kalsın unutuyordum en iyi terapiyi kitaplar yapar senin için en güzel nasihatları , umutları verir sana onlar sayesinde delirmeden ayakta kalabilirsin derdin yok zannederler.

Ya başkalari yani arkadaşlariniz da sizin için boyle düşüyorsa.Herkes kendine göre iyidir.Kimseden beklentiye girmemek lazimm oh miss en iyisi😉

çevremde yeterince insan var aslında ama çok yalnızım... sadece ben varım ,ben ve iç sesim... aslında çok iyi dinleyiciyimdir , sır tutarım sonuna kadar bıkmadan dinlerim, destek olurum, en ufak sıkıntıda yanlarında olurum ve hayatın bana kazığı gel gör ki benim sıkıntılı anımda kimse yoktur yanımda... annem amaaaan takma kızım geçer der , en yakın arkadaşım o da bir şey mi bak benim başıma ne geldi der ve ağzımın payını alıp gene içimdeki dert ambarımın içini doldurmaya koyulurum . birde zamanı gelince söylediğini yüzüne vuranlar vardır onlara bulaşamazsın bile korkundan... saymaya kalksan hergün konuştuğun insanları çokturlar bir insana yetecek kadar , her türlüsü vardır ... dedikoducu olanı, nasihat vereni, her zaman yanındayımcılar , aman iyi oldacılar vs. vs. ama şans bu ya dinleyici sensin başkasına gerek yoktur ... yanık türküler bir numaralı arkadaşın olur çünkü birtek onların yanında ağlarsın ve kimseye söylemezler yarıda kesip kendi derdini anlatmazlar... bak az kalsın unutuyordum en iyi terapiyi kitaplar yapar senin için en güzel nasihatları , umutları verir sana onlar sayesinde delirmeden ayakta kalabilirsin derdin yok zannederler.
Ne türküsü dinliyorsun banada söylermisin bende o türküde ağlamak istiyorum.

kırgınlıklarım çocukluğumdan başlıyor yazamam hepsini , öyle içimi dökmek istedim sadece ... buraya yazarım bundan sonra
Yaz tabi burası bunun için var. Biz ne yapabiliriz diyene de bakma. Belki birilerinin bir kelimesi olaylara farklı yönden bakmanı sağlar

Hep mi böyle karamsarsınız. İnsanın iyi hissetmek için başkasına ihtiyacı yok. Kendiniz de fırsat yaratabilirsiniz. Kısa bir doğa yürüyüşü, bir kediyi sevip beslemek inanın yakınınıza dert yakınmaktan daha iyi hissettirir.

Yalnız değilsiniz. Ben de kendi kendime anlatıyorum. Yakın zamanda taşıp, benzer durumda olan bir arkadaşıma beni iyi anlayabilir diye anlattım biraz, o an iyi geldi ama genel olarak zayifliklarimi anlattığıma sonradan pişman oluyorum. Neyseki canım kedim var, kucağıma kıvrılıp mırıldadıkça her sey yoluna giriyor, kitap kpnusunda haklisiniz ayrica, hayvanlari seviyorsaniz evde beslemeseniz bile yaniniza yiyecek birseyler alip disari çıkın gördüğünüz hayvanları besleyin eminim çok iyi gelecek.

Türkü uzun hava arabeks duyunca deliriyorum kendime de kızıyorum ama niye bilmiyorum acayip uyuz oluyorum ya benim inadıma evde son ses türkü dinleyen bir anam var kendimi kesicem bi gün ayhhh offf

Peki biz ne yapabiliriz bu konuda? Nasıl yardımcı olalım size?

Konu sahibi kusura bakma ama sorucam, niyetim kavga etmek falan değil ama çok merak ettim.
Şu mesajı beğenmeyen arkadaşlar neden beğenmediler acaba? Ne yapabiliriz sizin için diye sormanın neyi kötü? Gerçekten artık nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum çoğu zaman.

Konu sahibi kusura bakma ama sorucam, niyetim kavga etmek falan değil ama çok merak ettim.
Şu mesajı beğenmeyen arkadaşlar neden beğenmediler acaba? Ne yapabiliriz sizin için diye sormanın neyi kötü? Gerçekten artık nasıl cevap vereceğimi şaşırıyorum çoğu zaman.
Kendi adıma konuşayım, normalde yorumlarınızı beğenirim ama bu yorumda "eee biz ne yapalım yani, bize ne?" tarzı bir şey gibi algıladım ve bu yüzden beğenmedim.

Kendi adıma konuşayım, normalde yorumlarınızı beğenirim ama bu yorumda "eee biz ne yapalım yani, bize ne?" tarzı bir şey gibi algıladım ve bu yüzden beğenmedim.

Tek cümle olsa "peki biz ne yapalım bu konuda?" şeklinde, hak verebilirdim böyle algılamanıza, ben hata yapmışım derdim. Ama sonrasında nasıl yardımcı olabiliriz diye de sormuşum. Son derece nahif bir cevap bence. Neyse beğenip beğenmeme mesele değil. Son derece sakin ve yardımcı olma amaçlı yaptığım bir yorumun bu kadar olumsuz tepki alması şaşırttı sadece. Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim.

Konu sahibi yaşadığın ne iyi ne de kötü durumları kimseye anlatma. Geç bir aynanın karşısına ya da otur bir duvara anlat. Çok ciddiyim, bırak kimse dinlemesin. Kötü enerjiye çok inanan biriyim. Enerjini sömüren kimseyle aşırı samimi olma. Ayrıca sen de kimseyi dinlemek zorunda değilsin hele de seni dinlemeyenleri hiç değilsin, kendini mecbur hissetme.

Şu sıralar benzer dertten muzdaribim.. ama benim ki sürekli bana gelmek istemleri.. canım sıkıldı moralim bozuk evde durasım gelmedi güya lafta seni özledim demeler , gelemedim sana görüşemedik şu kişi gelirse yada bu kişi benide çağır sende görüşelim amaa ağız ucuyla bile sende gel diyen yok herkes bana bakakalmış mesafe koyuyorum artık düşünün gel bi kahve içelim diyen yok ama bana koşa koşa gelen çok..şu kişi gelirse çağır bana diyo ya sen çağır diyorum yok onun çocupu var yok busu var.. Eee be insanlar benim çocuğum mu var verirsen bi bardak çay içer kalkarım.. laf arasında bile gel desen gelmesem bile gelmiş olurum 10 yıllık evliyim çocuk yok g*tleri sıkışınca çocuktan canımı yakmayıda ihmal etmiyolar.. He he diyorum artık.. Düşünün gerçekten hasta oluyorum bana gelmek istiyolar hastayım diyorum sadece geçmiş olsun diyolar.. gün aşırı bendesin yapabileceğim bişey varmı diye sorsan nolur ben zaten kimseden ne yardım ne bişey istemem... asla çağırılmadığım bi yere gitmem... onun için boşver herşeyinide anlatma.. ben anlatmamaya çalışıyorum ama çocuk mevzusu gözle görüldüğü için çok güzel vuruyolar... uzun oldu hakkınızı helal edin

Şu devirdeki yaşantımızı ne güzel özetlemişsin 👍👍👍
Ama herhangi bir çözümü yok maalesef. Çünkü kadınlar" ben çektiysem o da çekebilir, ben dayandıysam o da dayanabilir" gibi karşılaştırmalı bir hayat yaşadıkları için kimse senin derdini de sıkıntını da anlamaz 🤷‍♀️

Back
X