- 25 Aralık 2019
- 78
- 73
- 3
- 26
- Konu Sahibi pammuk prensess
çevremde yeterince insan var aslında ama çok yalnızım... sadece ben varım ,ben ve iç sesim... aslında çok iyi dinleyiciyimdir , sır tutarım sonuna kadar bıkmadan dinlerim, destek olurum, en ufak sıkıntıda yanlarında olurum ve hayatın bana kazığı gel gör ki benim sıkıntılı anımda kimse yoktur yanımda... annem amaaaan takma kızım geçer der , en yakın arkadaşım o da bir şey mi bak benim başıma ne geldi der ve ağzımın payını alıp gene içimdeki dert ambarımın içini doldurmaya koyulurum . birde zamanı gelince söylediğini yüzüne vuranlar vardır onlara bulaşamazsın bile korkundan... saymaya kalksan hergün konuştuğun insanları çokturlar bir insana yetecek kadar , her türlüsü vardır ... dedikoducu olanı, nasihat vereni, her zaman yanındayımcılar , aman iyi oldacılar vs. vs. ama şans bu ya dinleyici sensin başkasına gerek yoktur ... yanık türküler bir numaralı arkadaşın olur çünkü birtek onların yanında ağlarsın ve kimseye söylemezler yarıda kesip kendi derdini anlatmazlar... bak az kalsın unutuyordum en iyi terapiyi kitaplar yapar senin için en güzel nasihatları , umutları verir sana onlar sayesinde delirmeden ayakta kalabilirsin derdin yok zannederler.