herkes var ama kimse yok

Hep mi böyle karamsarsınız. İnsanın iyi hissetmek için başkasına ihtiyacı yok. Kendiniz de fırsat yaratabilirsiniz. Kısa bir doğa yürüyüşü, bir kediyi sevip beslemek inanın yakınınıza dert yakınmaktan daha iyi hissettirir.
karamsar değildim sonradan oldu , şuan hayvanları herkesten daha çok seviyorum . galiba tamamen yalnız kalınca böyle oldum .

Konu sahibi yaşadığın ne iyi ne de kötü durumları kimseye anlatma. Geç bir aynanın karşısına ya da otur bir duvara anlat. Çok ciddiyim, bırak kimse dinlemesin. Kötü enerjiye çok inanan biriyim. Enerjini sömüren kimseyle aşırı samimi olma. Ayrıca sen de kimseyi dinlemek zorunda değilsin hele de seni dinlemeyenleri hiç değilsin, kendini mecbur hissetme.
bu tavsiyene uyacağım Hoppa

Şu sıralar benzer dertten muzdaribim.. ama benim ki sürekli bana gelmek istemleri.. canım sıkıldı moralim bozuk evde durasım gelmedi güya lafta seni özledim demeler , gelemedim sana görüşemedik şu kişi gelirse yada bu kişi benide çağır sende görüşelim amaa ağız ucuyla bile sende gel diyen yok herkes bana bakakalmış mesafe koyuyorum artık düşünün gel bi kahve içelim diyen yok ama bana koşa koşa gelen çok..şu kişi gelirse çağır bana diyo ya sen çağır diyorum yok onun çocupu var yok busu var.. Eee be insanlar benim çocuğum mu var verirsen bi bardak çay içer kalkarım.. laf arasında bile gel desen gelmesem bile gelmiş olurum 10 yıllık evliyim çocuk yok g*tleri sıkışınca çocuktan canımı yakmayıda ihmal etmiyolar.. He he diyorum artık.. Düşünün gerçekten hasta oluyorum bana gelmek istiyolar hastayım diyorum sadece geçmiş olsun diyolar.. gün aşırı bendesin yapabileceğim bişey varmı diye sorsan nolur ben zaten kimseden ne yardım ne bişey istemem... asla çağırılmadığım bi yere gitmem... onun için boşver herşeyinide anlatma.. ben anlatmamaya çalışıyorum ama çocuk mevzusu gözle görüldüğü için çok güzel vuruyolar... uzun oldu hakkınızı helal edin
aynı sıkıntıyı yaşıyorum onun bunun laf sokmasına kırılıyorum evet ama en çok zoruma giden görümcemin hamile olduğunu doğum yapınca öğrenmiş olmamdı . canımızı nasıl yaktıklarının farkındalar çok kötüler

Şu devirdeki yaşantımızı ne güzel özetlemişsin 👍👍👍
Ama herhangi bir çözümü yok maalesef. Çünkü kadınlar" ben çektiysem o da çekebilir, ben dayandıysam o da dayanabilir" gibi karşılaştırmalı bir hayat yaşadıkları için kimse senin derdini de sıkıntını da anlamaz 🤷‍♀️
kadının kadına yaptığını kimse kimseye yapmıyor maalesef

Tek cümle olsa "peki biz ne yapalım bu konuda?" şeklinde, hak verebilirdim böyle algılamanıza, ben hata yapmışım derdim. Ama sonrasında nasıl yardımcı olabiliriz diye de sormuşum. Son derece nahif bir cevap bence. Neyse beğenip beğenmeme mesele değil. Son derece sakin ve yardımcı olma amaçlı yaptığım bir yorumun bu kadar olumsuz tepki alması şaşırttı sadece. Konu sahibinin konusunu sabote etmeyeyim.
Bende begenmedimleri gorunce sasirdim ama sanirim dalga gectigini dusunduler

Hayat bence insanın başkası olmadan da mutlu olabilme sanatıdır birazda o yaşlarda,
Çünkü kimse beklentilerini karşılamıyor, ve anlamıyorda zaten ama en azından annen ile oturup saatlerce konuşabilmen gerekirdi
Annene neden yakın değilsin?

Hayat bence insanın başkası olmadan da mutlu olabilme sanatıdır birazda o yaşlarda,
Çünkü kimse beklentilerini karşılamıyor, ve anlamıyorda zaten ama en azından annen ile oturup saatlerce konuşabilmen gerekirdi
Annene neden yakın değilsin?
üzmemek her şeyimi anlatmam ona anlatırsam günlerce uyuyamaz takıntılı biraz en ufak sorunu söylesem teselli olarak aman takma kızım der geçiştirmeye çalışır .

üzmemek her şeyimi anlatmam ona anlatırsam günlerce uyuyamaz takıntılı biraz en ufak sorunu söylesem teselli olarak aman takma kızım der geçiştirmeye çalışır .
Annen rahatına düşkün bir kadın olmaz öyle
Oturup seninle herşeyini konuşmalı, başkası seni yanlış yönlendirir veya mutsuz eder,
Artık çocuk değilsin çünkü, sen yinede annene anlat herşeyini üzülürse üzülsün mademki seni doğurmuş katlanacak, o kadar

Burda bile çok belli karşı taraflara fazlaca yüz verip her dertlerinde çok üstlerine dusmussunuz.bu insanlık için yapılacak bişey ama gelin görün ki insanlar bunu haketmiyor..bu acı gercekle yuzleşmelisiniz...
değişmeyi o kadar çok istiyorum ki ama maalesef yapamıyorum her seferinde en sevmediğim insanın bile dediğini yapma hatasına düşüyorum . böyle yetişmişim güçlü değilim kimseye haddini bildiremiyorum

Annen rahatına düşkün bir kadın olmaz öyle
Oturup seninle herşeyini konuşmalı, başkası seni yanlış yönlendirir veya mutsuz eder,
Artık çocuk değilsin çünkü, sen yinede annene anlat herşeyini üzülürse üzülsün mademki seni doğurmuş katlanacak, o kadar
o kadar çok acı çektiğine şahit olunca bunu yapmak zor oluyor. onun kaderini yaşıyorken tekrarını yaşatmak istemiyorum

Back
X