Kiz kardesim sehir disina univeristeye gidecek O hep annemin kiymetlisidir zaten Bense uvey evlat gibi Ben uni son sinifa gectim. Sehir disina gondermem dedi. Hic okuyamamaktan korkup burada kaldim. Ogrenci miydim evin hizmetcisi mi belli degil. 4 senem ogrenciden cok ev hanimi kivaminda gevti. Prenses kardesim elini bir seye bile sürmez yardim istesem hakaret etmisimcesine anneme sikayet ederdi. Oyle şımarık. Son günlerde artik tahammulum kalmadi. Sehir disina gondermem diyen annem kizi gidecek diye padisah kizina ceyiz hazirlar gibi ogrenci evi duzuyor. Benim ceyizime diye aldigi mutfak esyasinin iki kati fiyatina ogrenci evine esya aliniyor.kiyafetler dag gibi onlarca yeni sey aldi.acimasizca savuruyor parayi kız. Her gun alisverise cikiyorlar her geldiklerinde aldiklairni gorunce dudagim ucukluyor. Yetmedi gecen gun afedersiniz donuna kadar herseyi yeni almis evdeki eskilerini secmis "bunlari giymem senin olsun" deyip önüme atti. Acmis dolabimdan begendigi kiyafetlerimi secmis bunlari da alicam deyip valizine koydu. Agzimi actim annemden bir ton laf işittim. Sustum. Okul acilacak inanin dogru duzgun iki uc parca kiyafetim kalmadi sayesinde. Alisverise cikacaklairnda ben de geleyim hic giyecek biseyim kalmadi dedim, cok masrafimiz var birkac ay sonra alirsin dedi. Dayanamiyorum artik delirmek uzereyim. Ayrımcılığı hep vardi had safhaya ulasti. 17-18 yaslarimdayken sismandim, zayifladim fizigim duzgun ama annem hep hala asagiliyor. Evde giymeye bile biseyim yok dedim dun , kendi kiyafetlerinden bunlar artik bana olmuyor al sen giy dedi verdi. M giyiyorum kendisi 3xl Kiyafetler gecen yldan kalma 2xl kendisine olmuyor diye onume atiyor. Ne alaka ya ben sisman miykm dedim Nesin ya Sisman degilsen de tipsizsin zaten bisey yakismiyor dedi. Dayanamiyorum artik ya