• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes yaşar çaresiz...

Lilruba

yaşamsürprizdir:)
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2011
3.572
2.528
398
insanın heranı heranını tutmuyor...

Son düzenleme:
Ağlamayı deneyebilirsin kımseden cekınmeden hatta sana ters gelen seylerı ınsanların yuzune söyle bak nasıl rahatlıyorsun.Bu hayatta bıtek senı uzenler yaşamıyor sende onları uzmedıgın surece uzulmenın nedemek oldugunu anlamayacaklar ve senden sonrakı ınsanlarıda uzmeye devam edecekler içinde bulundugun durumda kımın payı varsa bence söyle gıtsın.Yuzune bakmamak pahasına bıle olsa.

Ben moralim bozukken genelde burdaki insanların başına gelen şeyleri okuyorum çoğu zamanda işe yarıyo okadar çaresiz olanlar var ki bebeklerini kaybedenler,şiddet görenler vs vs sizin sorununuz ne bilemem tabiki ama bunları okuyunca ben kendi kafama taktıgım sorundan utanıyorumm :17:

canım neden üzgünsün bılemıyorum ama hareketlı muzık dınle kıtap oku vs..
ya da ogrencıysen ya da herhangı bır sınava hazırlanıyorsan ona konstantre ol ders calıs bı amaca baglan...

Ağlamayı deneyebilirsin kımseden cekınmeden hatta sana ters gelen seylerı ınsanların yuzune söyle bak nasıl rahatlıyorsun.Bu hayatta bıtek senı uzenler yaşamıyor sende onları uzmedıgın surece uzulmenın nedemek oldugunu anlamayacaklar ve senden sonrakı ınsanlarıda uzmeye devam edecekler içinde bulundugun durumda kımın payı varsa bence söyle gıtsın.Yuzune bakmamak pahasına bıle olsa.
cnm ağlıyorum çok bunaldım rahatlıyor insan gerçekten..haklısın yazdıklarında ama üzenler kadar duyarsız olamıyorum..onlara bana yaşattıklarını yaşatamıyorum..yaşatsamda onlardan çok yine ben üzüleceğim biliyorum..

Ben moralim bozukken genelde burdaki insanların başına gelen şeyleri okuyorum çoğu zamanda işe yarıyo okadar çaresiz olanlar var ki bebeklerini kaybedenler,şiddet görenler vs vs sizin sorununuz ne bilemem tabiki ama bunları okuyunca ben kendi kafama taktıgım sorundan utanıyorumm :17:
canım doğru insan kendinden daha kötü durumda olanları düşünmeli..işte biranda daralınca insan yaşananlar üst üste gelince düşünemiyor..
iyiki paylaşmışım sizinle cevap vermeniz bile rahatlattı beni..

canım neden üzgünsün bılemıyorum ama hareketlı muzık dınle kıtap oku vs..
ya da ogrencıysen ya da herhangı bır sınava hazırlanıyorsan ona konstantre ol ders calıs bı amaca baglan...

canım o kadar birikmiş şey var ki burada anlatamıyorum..hatırlamak istemediklerimde var çünkü..kpssye hazırlanıyorum 3 ay kaldı ona yoğunlaşmam gerekiyor ama düşüncelerden kendimi alamıyorum..:36:

canım senın boyle uzulmene sebep olan ne ?
bıraz anlatırsan canım ,hem ıcını dokup rahatlarsın
hem de arkadasların yorumlarıyla bır nebze de olsun rahatlarsın .

canım benım morelımın bozuk oldugu donemler de bol bol hıckıra hıckıra aglarım .
rahatlıyorum .tum sınırı ofkemı bosaltıyorum.
hıckıra hıckıra agladıgım da vazgecemem dedıklerınden kolay vazgeıyorum o zaman .
cunku aglaya aglaya tum hesabı kapatıyorum .

ben arada bir daga cikarim ciglik atarim, oyle bir iyi gelir. sanki kizdigim herkeze bagiriyor gibi.. icim bosalir..

ağlamaktan başka iyi birşeyin iyi geldiğini bilmem ben cidden ayriyeten yazları gittiğimiz bir yer var yükse dağlık bir yer orada zaten pek kimse bulunmuyor tüm içimizdeki negatif enerjiyi atmak istercesine öyle bir bağırırım ki ne sttres üzüntü dert kalır kendimi çok rahatlamış hissederim

canım senın boyle uzulmene sebep olan ne ?
bıraz anlatırsan canım ,hem ıcını dokup rahatlarsın
hem de arkadasların yorumlarıyla bır nebze de olsun rahatlarsın .

canım benım morelımın bozuk oldugu donemler de bol bol hıckıra hıckıra aglarım .
rahatlıyorum .tum sınırı ofkemı bosaltıyorum.
hıckıra hıckıra agladıgım da vazgecemem dedıklerınden kolay vazgeıyorum o zaman .
cunku aglaya aglaya tum hesabı kapatıyorum .

canım uzun bir süredir biriken şeyler istiyorum anlatmayı ama neresinden başlıyayım bilemiyorum..
şuan ağlıyorum size yazarken rahatlıyorum gerçekten..

sorun sevgili galiba?

canım sorun sevgili değil..hayatımda biri yok..
ailevi sorunlar..çevremdeki insanlarla yaşadığım sorunlar..
ailemi üzmemek için hep hayatımdan ödün veriyorum..ama bi yerde tıkanıyor insan..diyorum ya o kadar birikmiş şey var ki..
bu ruh haliylede yazamıyorum inanın..

canım sorun sevgili değil..hayatımda biri yok..
ailevi sorunlar..çevremdeki insanlarla yaşadığım sorunlar..
ailemi üzmemek için hep hayatımdan ödün veriyorum..ama bi yerde tıkanıyor insan..diyorum ya o kadar birikmiş şey var ki..
bu ruh haliylede yazamıyorum inanın..

çevren için kendini mi üzüyorsun?:19:
aile tamam da,konunun ne olduğunu bilmiyoruz ama
bir noktadan sonra herkes kendi istikbalini düşünmeli..
ödün de bir yere kadar..

şöyle şakır şakır yağmur yağsa hafifte bir rüzgar..

gözyaşlarımla birlikte alıp götürse içimdeki huzursuzluğu..

hepimiz yaşıyoruz işte aynı şeyleri belkide..

ama bazen insanın içine sığmıyo işte..

bir derdim var dedirtiyor..:ssz:

bloguma yazı yazıyorum genelde, gelen yorumlarla kendimi toparlayınca da yazıyı siliyorum. :1:
yazı yazabilirsin. :34:

Canım abdest al, bılıyorsan Kuran oku, anlamadan okudugun satırlar bıle sana cok ıyı gelecektır emınım

Canım abdest al, bılıyorsan Kuran oku, anlamadan okudugun satırlar bıle sana cok ıyı gelecektır emınım
biliyorum canım ama pek iyi okuyabildiğimi söyleyemem zaten uzun zamandır elime almadım Kuranı..
şimdi senin vesilenle bir deneyeyim..aklıma gelmemişti..

biliyorum canım ama pek iyi okuyabildiğimi söyleyemem zaten uzun zamandır elime almadım Kuranı..
şimdi senin vesilenle bir deneyeyim..aklıma gelmemişti..

olsun canım okuyabılıdıgn kadar okursun, inşirah suresı var kısa bır sure ıcıne ferahlık verecektır emın ol, Rabbım yuregını ferahlatsın sıkıntılarını gıdersın ınsallah

Ilik bir dus al.. Su vucudundaki elektrigi, dolayisiyla gerginligi goturur, rahatlatir..

olsun canım okuyabılıdıgn kadar okursun, inşirah suresı var kısa bır sure ıcıne ferahlık verecektır emın ol, Rabbım yuregını ferahlatsın sıkıntılarını gıdersın ınsallah

sağol canım surelerin yerini bilemiyorum sayfalar yazıyor ama o kadar bilgili değilim..yarın bilen birinden öğrenir okurum..çok sağol..ben Allaha karşı bu konuda çok mahcubum..uzun zamandır elimi açıp dua bile etmiyorum..belkide yaşadıklarımdan bu kadar bunalmış olmam da bundan..daha güçlü olmak isterdim..güzel dileğin için teşekkür ederim..bende aynısını hatta daha fazlasını senin için diliyorum Allahtan...

:16:

Back
X