Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm ağlıyorum çok bunaldım rahatlıyor insan gerçekten..haklısın yazdıklarında ama üzenler kadar duyarsız olamıyorum..onlara bana yaşattıklarını yaşatamıyorum..yaşatsamda onlardan çok yine ben üzüleceğim biliyorum..Ağlamayı deneyebilirsin kımseden cekınmeden hatta sana ters gelen seylerı ınsanların yuzune söyle bak nasıl rahatlıyorsun.Bu hayatta bıtek senı uzenler yaşamıyor sende onları uzmedıgın surece uzulmenın nedemek oldugunu anlamayacaklar ve senden sonrakı ınsanlarıda uzmeye devam edecekler içinde bulundugun durumda kımın payı varsa bence söyle gıtsın.Yuzune bakmamak pahasına bıle olsa.
canım doğru insan kendinden daha kötü durumda olanları düşünmeli..işte biranda daralınca insan yaşananlar üst üste gelince düşünemiyor..Ben moralim bozukken genelde burdaki insanların başına gelen şeyleri okuyorum çoğu zamanda işe yarıyo okadar çaresiz olanlar var ki bebeklerini kaybedenler,şiddet görenler vs vs sizin sorununuz ne bilemem tabiki ama bunları okuyunca ben kendi kafama taktıgım sorundan utanıyorumm![]()
canım neden üzgünsün bılemıyorum ama hareketlı muzık dınle kıtap oku vs..
ya da ogrencıysen ya da herhangı bır sınava hazırlanıyorsan ona konstantre ol ders calıs bı amaca baglan...
canım senın boyle uzulmene sebep olan ne ?
bıraz anlatırsan canım ,hem ıcını dokup rahatlarsın
hem de arkadasların yorumlarıyla bır nebze de olsun rahatlarsın .
canım benım morelımın bozuk oldugu donemler de bol bol hıckıra hıckıra aglarım .
rahatlıyorum .tum sınırı ofkemı bosaltıyorum.
hıckıra hıckıra agladıgım da vazgecemem dedıklerınden kolay vazgeıyorum o zaman .
cunku aglaya aglaya tum hesabı kapatıyorum .
sorun sevgili galiba?
canım sorun sevgili değil..hayatımda biri yok..
ailevi sorunlar..çevremdeki insanlarla yaşadığım sorunlar..
ailemi üzmemek için hep hayatımdan ödün veriyorum..ama bi yerde tıkanıyor insan..diyorum ya o kadar birikmiş şey var ki..
bu ruh haliylede yazamıyorum inanın..
biliyorum canım ama pek iyi okuyabildiğimi söyleyemem zaten uzun zamandır elime almadım Kuranı..Canım abdest al, bılıyorsan Kuran oku, anlamadan okudugun satırlar bıle sana cok ıyı gelecektır emınım
biliyorum canım ama pek iyi okuyabildiğimi söyleyemem zaten uzun zamandır elime almadım Kuranı..
şimdi senin vesilenle bir deneyeyim..aklıma gelmemişti..
olsun canım okuyabılıdıgn kadar okursun, inşirah suresı var kısa bır sure ıcıne ferahlık verecektır emın ol, Rabbım yuregını ferahlatsın sıkıntılarını gıdersın ınsallah