• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkes yaşar çaresiz...

Canım abdest al, bılıyorsan Kuran oku, anlamadan okudugun satırlar bıle sana cok ıyı gelecektır emınım

kesinlikle bu da en güzel ve en iyi yöntem bunların verdiği huzuru hiç bir şeye değişmem insan resmen huzura kavuşuyor arkadaş haklı bu konuda :)

sağol canım surelerin yerini bilemiyorum sayfalar yazıyor ama o kadar bilgili değilim..yarın bilen birinden öğrenir okurum..çok sağol..ben Allaha karşı bu konuda çok mahcubum..uzun zamandır elimi açıp dua bile etmiyorum..belkide yaşadıklarımdan bu kadar bunalmış olmam da bundan..daha güçlü olmak isterdim..güzel dileğin için teşekkür ederim..bende aynısını hatta daha fazlasını senin için diliyorum Allahtan...

:16:

yasin dua kitapları var, onlardan oku orada yerleri belli arapça türkçe var bilirsin...
ferahlık dilerim canım sana

canım sorun sevgili değil..hayatımda biri yok..
ailevi sorunlar..çevremdeki insanlarla yaşadığım sorunlar..
ailemi üzmemek için hep hayatımdan ödün veriyorum..ama bi yerde tıkanıyor insan..diyorum ya o kadar birikmiş şey var ki..
bu ruh haliylede yazamıyorum inanın..
Dert önce en yakınından gelir sonra sen dertlerinle boğuşurken bir bakmışsın herkes kendi aleminde birde şunu görürsün ki sıkıntıyı yüklenen yüklendiği ile kalıyor sıkıntı verenler hayatı yaşıyor.Bu acımasızlığı kendine yapma ailenle aynı evdemisin evli kendi evindemisin bilemiyorum ama ailende olsa mesafe koyman gereken yerde bunu yapmaya çalış en azından okadar düşündüğünü belli etmemeye çalış hayat herkese aynı davranıyor de ve geç..

Back
X