Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sanırım çevresi duygularını bastırıyoo amaa kendiyle baş başa kaldğında duygular tekrar gün yüzüne çıkıyo.. ama şunu söyleyebilirim duyguları bence halaa "sen" diyo![]()
Çok karışık yazmışsın. Karşılıklı konuşur gibi olunca falan filan, dedi, demiş.. Karıştı.
Yaşlarınız kaç?
Normalde bukadar sıkmazlar. :44:
biz 19 uz . ünv 1 aynı sınıf aynı kurs .. aramız çok iyiyken kursa da gitmeye karar vermiştik ... sonra çok mantıkçı biri çok ilerisini düşündü ailesini vs kendı tarafını artık ne düşündü ne etti sıkıntı duymaya başladı kendı kendıne ve bitirdi üç gün önce ... aynı ortamdayken ertesi gün eski dostlarıyla buluşma işte bende vardım ilgiliydi ama yalnız kalınca baktım hemen eve kaçtısonra ne mesaj ne arama işte bende atmadım ...ayrılalım demiş çocuk nasıl atar konuşurum ... dün gece 3 günden sonra işte demiş nasılsın ne yapıyosun bunu atmak yanlış gelirmi bilmiyorum ama napıyosun diye sormak istedim öyle yazdı ..bende iyiyim saol film izliyorum dedim .. oda bende yattım şimdi sana iyi seyirler dedi gülümsedi ... bende uyuyorsan iyi geceler dedim .. evet ya çok uykum var şimdidden sana da iyi geceler dedi ... böyle işte ... nasıl olduğumu merak etse kaç gündür atardı o saatlerde aradan 72 saat geçmiş dün gecemi merak etti nasıl olduğumu bence düşünüyorum belkide benden bekledi ben atmayınca yokladı
bilmiyorum işte
![]()
O zaman bu durumun abilerle pek ilgisi yok. Arkadaşalrının yanında ilgili yalnız kalınca ilgisizse.
Ne düşündüğünü bilemeyiz maalesef.
Onun ortamını çevresini bilemediğimiz için.
Merak etmese hiç atmazdı tamamen muhabbeti koparmamaya çalışıyo olabilir.
Çok üzerine düşme bence.
Özleyip özlemiceğini zamanla görürsün.![]()
Canım ben bu ilişkiye farklı bir açıdan yaklaşıcam. Sevgilim çok muhafazakar demişsin ve de kendi gibi muhafazakar olan abilerinin yanında çalıyor. Sende sevgilin gibi muhafazakar mısın benim merak ettiğim bu. Eğer ki öyle değilsen bence geri dönsede büyük sıkıntılar yaşarsınız. Konuyu bu açıdan değerlendir bence bir de.