Herkes yorumuyla bir miktar destek atsın bana

Öncelikle Allah evlatlarınızı size bağışlasın bin kere maşallah ya.
Azminize de ayriyeten hayran kaldım. Şu azimden biraz da bana nasip olur umarım 🧚🏼‍♀️🙏🏻
amin.. Allah razi olsun sizin evladinizi da size bagislasin insallah.. yaparsiniz insallah siz de kendinize guvenin her sey hallolur :KK200:

Kuzum bi sakin ol once insanin en prenses yasamasi gerekn donem hamilelik donemi bunun ilkonce tadini cikar sonrasi icin dogumdan sonra kilolar gidiyo sen istemesende gidiyo merak etme goguslerini problem etme en kotu estetik olursun tas gibi olurlar gene herseyin bir cozumu var kafani rahat tut sen bebeginin sagligina kendi sagligina odaklan ben de 30 kilo aldim veriliyor sonra sen su anlarin tadini cikar bebeginin tekmelerine odaklar muzik dinlet ona konus o seni duyuyor cunku sen gergin stresli olursan annesi oda strese girer onun kucucuk canina bunu yukleme annesi saglikli olun gerisi hallolur 😊
Ahhh ahhh hic boyle düşünecek kadar relaks bir insan olamadım ya yanarım da ona yanarım şu 16nin yarısını vereyim rahat edicem valla:D

İlk doğumda 12 kg almıştım ve bir iki çatlak olmuştu. Doğumdan sonra fiziğim eskisinden daha güzel olmuştu fakat heyhaat ki kısa sürdü
İkinci bebişime çabuk hamile kaldım feci bir şekilde catladim biraz da göbek kaldı :( mekik falan çekiyorum ama çok düzenli yapamıyorum, düzenli spor yapsam düzelir sanırım. Çatlaklarım için de, lezzetimden catlamisim deyip oturuyorum 💃

Bu arada arkadaşlarimdan ikisi 30 kg almıştı, kısa bir zamanda verdiler, öyle çok fazla diyet yaptıklarını da hatırlamıyorum ama ikisi de çok sık emziriyorlardi bebeklerini.

baki kalmaz merak etmeyin hamileyken aldigi kilolari veremeyen cogu insan aman emziriyorup diyip bol bol herseyi goturenler genelde
ceviz yiyemiyorsan badem findik falan ye ceviz beyin gelisimi icin cok onemli aslinda ama yiyemiyorsaniz yapacak bisey yok
hamileyken kilo vermeye calismayin bence
Aaa sahiden mi neden vermeyeyim ki ?

İste bana da böyle diyecekler diye çok korkuyorummmmmmm
Lütfen bende daha fazla kilo almayayım ya...
Kız bu arada sen ikiz bebeklerini kaybetmiştin demi?
yeniden hamile kalmana çok çok çok sevindimmmm sağlıkla kucağına al canım
Canımmm evet 🥰🥰🥰
Teşekkür ederim Rabbim tekrar nasip etti şükürler olsun 🌺

İlk doğumda 12 kg almıştım ve bir iki çatlak olmuştu. Doğumdan sonra fiziğim eskisinden daha güzel olmuştu fakat heyhaat ki kısa sürdü
İkinci bebişime çabuk hamile kaldım feci bir şekilde catladim biraz da göbek kaldı :KK43: mekik falan çekiyorum ama çok düzenli yapamıyorum, düzenli spor yapsam düzelir sanırım. Çatlaklarım için de, lezzetimden catlamisim deyip oturuyorum 💃

Bu arada arkadaşlarimdan ikisi 30 kg almıştı, kısa bir zamanda verdiler, öyle çok fazla diyet yaptıklarını da hatırlamıyorum ama ikisi de çok sık emziriyorlardi bebeklerini.
Bu çatlaklar kilolar olmasa art arda hamile kalmayı çok.isterim bende...
Ayyy suanki hedefim artık kilo almamak.
almam inşallah değil miii

Çok tatlısın ya 🤭
hamileyken sekerim cikti diyetisyene yolladilar tatli yemezdim zaten tatliyi kesti ekmegi kesti bikac seyi daha kesti hatirlamiyorum simdi karpuzla uzumu kesti karpuz kesilirmi ya hic yazgunu dedim kendi kendime hergun koklayarak bir parca yiyodum 😁😁😁
yedikten sonrada agliyodum ya bisey olursa diye sonra aglamaktan icim yaniyodu yine yiyodum 🤣🤣🤣🤣 hamilelik gitti duygusallik kaldi

Bunun için illa Diyetisyene mi gitmem gerekiyor?
Kendi doktorum yardımcı olamaz mı?
Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Ben de 30. Haftayı bitireceğim ve 4. Haftada Öğrendim hamile olduğumu. Doktordan çıkıp daha önce gebelik sonrası destek aldığım diyetisyene gittim.zaten kilolu olarak hamile kaldığım için (81,7) bebeği besleyip beni gereksiz şişirmeyecek programlar yaptı. Kan değerlerim düşse ona göre revize etti. 30. Haftanın sonundayım 6 kilo oldu aldığım bebek de geçen hafta 1900gr dı. Yani çoğu bebeğe gitmiş şükür. Bir an önce destek alın

Hamilelikte toplam 17 kilo aldim ve dogumdan 20 gun sonra bi fotografim var yanimda bebek arabasi olmasa kimse dogum yaptigimi anlayamaz :) bak sende oncesinde zayifmissin bence zor degil gebelikten sonra o kiloya donmen canim. Bol bol su icip yuruyus yaparsin biseycigin kalmaz.
Catlaklar konusunda bi krem vardi ama ismini hatirlamiyorum. Kullanip baya fayda gorenler var bence arastir baya yayginmis onu kullananlar. Ben hic kullanmadim bir sure beklettikten sonra geldi benim sipam :) oyle olunca umurumda olmadi catlaklar. 2.5 sene oldu dogum yapali simdi ten rengime geldi rengi catlaklarin var bildigin bariz ama önemsemiyorum. Yazinda giyiyorum mayokinimi olup bitiyor ;) hatta bu yaz bikini de giydim ten rengimde oldugu icin aşırı batmiyor goze

Merak etmeyin rahat olun. Kiloları vermek size bağlı. Ben verdim, aynı şekilde cok kilo aldım ilk 7 ay. Son 2 ay almadım kısmadığım halde. Oğlum 5 aylıkken vermiştim bile hepsini. Biraz diyet biraz lohusa hüznü biraz uykusuzluk verdirdi hepsi gitti kiloların.
Hamilelik zaten zor ben de kafamı baija vücuda koymuşlar gibi hissediyordum. Hepsi gececek evet. Rahat olun. Sağlıkla alın kucağınıza

hamileyken sekerim cikti diyetisyene yolladilar tatli yemezdim zaten tatliyi kesti ekmegi kesti bikac seyi daha kesti hatirlamiyorum simdi karpuzla uzumu kesti karpuz kesilirmi ya hic yazgunu dedim kendi kendime hergun koklayarak bir parca yiyodum 😁😁😁
yedikten sonrada agliyodum ya bisey olursa diye sonra aglamaktan icim yaniyodu yine yiyodum 🤣🤣🤣🤣 hamilelik gitti duygusallik kaldi
Bende 16 kilo nasıl alırım diye dizlerime vura vura ağlarken ertesi gün 1 tabak dolusu patates kızartmasını gömerken buldum kendimi sonra bir de ona sızlandım. Bu hamilelik neden böyle hassas ya :KK45: Hormonlar resmen kuduruyor. Hamilelikten bana kalan bir de duygusallık olursa kendimi pataklarım artık

Öncelikle hayırlı olsun bebişiniz. Ben de 30. Haftayı bitireceğim ve 4. Haftada Öğrendim hamile olduğumu. Doktordan çıkıp daha önce gebelik sonrası destek aldığım diyetisyene gittim.zaten kilolu olarak hamile kaldığım için (81,7) bebeği besleyip beni gereksiz şişirmeyecek programlar yaptı. Kan değerlerim düşse ona göre revize etti. 30. Haftanın sonundayım 6 kilo oldu aldığım bebek de geçen hafta 1900gr dı. Yani çoğu bebeğe gitmiş şükür. Bir an önce destek alın
Senin de hayırlı olsun inşallah bebişin👶🏼🌼
Kesinlikle konusucam bunları doktorumla bakalım nasıl bir yönlendirme yapacak

Ouiyy :KK53: bebek doğunca seri konular bekliyorum senden. Kendine hakim olabiliyormuşsun gitmiş 2 kilo yürüyüş neyimmm yap. Olman gereken kilo kaçmış?

Bende 16 kilo nasıl alırım diye dizlerime vura vura ağlarken ertesi gün 1 tabak dolusu patates kızartmasını gömerken buldum kendimi sonra bir de ona sızlandım. Bu hamilelik neden böyle hassas ya :KK45: Hormonlar resmen kuduruyor. Hamilelikten bana kalan bir de duygusallık olursa kendimi pataklarım artık
sen kilolarini verirsin bence neden boyle soyluyorum bu konuda bir hedefin azmin var
zayif ve fit olmayi seviyorsun
ben mesela illa zayif olacagim fit olacagim diye hic ugrasmadim öylede degilim kemiklerimde iri zaten 😁
yaparsin sen verirsin korkma

Hamilelikte toplam 17 kilo aldim ve dogumdan 20 gun sonra bi fotografim var yanimda bebek arabasi olmasa kimse dogum yaptigimi anlayamaz :) bak sende oncesinde zayifmissin bence zor degil gebelikten sonra o kiloya donmen canim. Bol bol su icip yuruyus yaparsin biseycigin kalmaz.
Catlaklar konusunda bi krem vardi ama ismini hatirlamiyorum. Kullanip baya fayda gorenler var bence arastir baya yayginmis onu kullananlar. Ben hic kullanmadim bir sure beklettikten sonra geldi benim sipam :) oyle olunca umurumda olmadi catlaklar. 2.5 sene oldu dogum yapali simdi ten rengime geldi rengi catlaklarin var bildigin bariz ama önemsemiyorum. Yazinda giyiyorum mayokinimi olup bitiyor :KK66: hatta bu yaz bikini de giydim ten rengimde oldugu icin aşırı batmiyor goze
Umarım benim vücudumda seninki.gibi akıllı efendi olur da biran önce veririz kiloları.
zaten suanki hedefim artık daha fazla kilo almamak.
Senin adına cook sevindim 🧚🏼‍♀️

Back
X