- 4 Haziran 2007
- 9.099
- 17.645
- 448
- Konu Sahibi CiNNET NUR
gerçi senin de 3,5 ay var galiba doğumayok senin için dedim 4 ayı,
benim 2,5 ay kaldı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gerçi senin de 3,5 ay var galiba doğumayok senin için dedim 4 ayı,
benim 2,5 ay kaldı
Doğumda 30 kilo aldım ,tam bir sumo güreşçisi edasında heybetliydim:)Bu iştah neden kapanmıyor peki hiç![]()
Kızzzz aramızda 3 hafta var sadece JXNXNXNXNXNyok senin için dedim 4 ayı,
benim 2,5 ay kaldı
Ayyy eğer bende şeker çıkarsa bizim ailede bir ilk olacak çünkü hiç şeker gecmisim de yok yaDoğumda 30 kilo aldım ,tam bir sumo güreşçisi edasında heybetliydim:)
Eğer vücut o kiloyu yapacaksa su içsen de yapıyor ;ben diyetisyen kontrolündeydim düşğn artık
Ama gebelik şekeri de olabilir çünkü ben de senin gibi kilo almıştım ve test yapmıştık ,direkt şeker çıkmıstı ,diyet kontrol altına alındı
Felaket tellalı gibi olmayayım ama bizim ailede de hiç şeker yok ;zaten gebelik şekeri doğumdan sonra kalmıyor ,geçiyor yani merak etme .Ayyy eğer bende şeker çıkarsa bizim ailede bir ilk olacak çünkü hiç şeker gecmisim de yok ya![]()
Kızzzz aramızda 3 hafta var sadece JXNXNXNXNXN
Şimdi bir de buna sararım ben ay aman Allahım.. Bu gebelik şekeri bana mı çok kilo aldırıyor çocuğa mi acaba yoksa ikimizde sınırsız mi alıyoruz?Felaket tellalı gibi olmayayım ama bizim ailede de hiç şeker yok ;zaten gebelik şekeri doğumdan sonra kalmıyor ,geçiyor yani merak etme .
Bu zamanların tadını çıkar yaw ,oh misss
Yok canım ya benimde tam 3 ay 5 gün falan var..![]()
senin daha çok var gibi göründü gözüme
ama benim sezeryan olacak muhtemelen, ilk 2 sezeryan çünkü,
yani 38-39. hafta gibi alınır muhtemelen
kızımda normal doğumu bekledim, o kadar suni sancı yedim, 9 cm açıklık olmasına rağmen kızım doğmadı,kafası yanmış, kemiğe dayanmış, doğmadı malesef,Yok canım ya benimde tam 3 ay 5 gün falan var..
Peki sezeryandan memnun musun ?
Gebelik sekeri baktirdin mi canim? Cok mesaj oldugundan geriye dönük okuma yapamadim belki ilk mesajda bahsettin ama kusura bakmaAyyy eğer bende şeker çıkarsa bizim ailede bir ilk olacak çünkü hiç şeker gecmisim de yok ya![]()
Valla bende ikimiz de aldık ;başka arkadaşımda bebek almadı anne aldı ..herseyş bu kadar dert etme ya ;doğumdan sonra kilolar gidiyor merak etmeŞimdi bir de buna sararım ben ay aman Allahım.. Bu gebelik şekeri bana mı çok kilo aldırıyor çocuğa mi acaba yoksa ikimizde sınırsız mi alıyoruz?
Yok canım baktirmayi da düşünmüyorum ama açlık tokluk şekerine baktırabilirimGebelik sekeri baktirdin mi canim? Cok mesaj oldugundan geriye dönük okuma yapamadim belki ilk mesajda bahsettin ama kusura bakma
Tesekkur ederim yorum içinBen de aynıydım kilo alarak ekstra bir de ödem patlaması yaşadım. Fakat ilk 6 ay dediğin gibi 16 kilo aldım fakat sonra +20 kiloyla dopuma girdim. Preesklampsi sebebiyle tansiyonum da çıkıp çıkıp durdu 36+6 doğum yaptım. Doğumdan sonra 1. Haftada ödemlerim söndü resmen şişmişim kilo dışında. Şimdi 67 kiloyum 61 le hamile kalmıltım 81 le doğum yaptım. Emziriyorumm diye kısamıyorum yediklerimi. Biliyorum su bile yeter ama gel de anlat. Ayrıca doğum yapar yapmaz korse edin o göbek pırtlıyor yoksa. Ben acır diye takmadım ki acımıyormuş sonradan anladım.
Amin cümlemizinkini inşallahAllah bağışlasın evlatlarını.
Umarım dediginiz gibi olur her şey![]()
Açlık tokluk şekeri baktırmak daha cazip geliyor. O yüklemeden sonra çoğu kişide hasar kalıyor. Olmayan da çıktığını biliyorum.
Bu benim düşüncem bilmiyorum ve sağlık ocağındaki hemşirem falan da baktirmami istemedi
Allaaaaah bende öyleydim. Yeme saatlerim yoktu ne zaman mutfağın önünden geçsem ağzıma bir şey almadan çıkmıyordum.Siz bilirsiniz. Ama benim her kontrolumde şekerime bakildi bir sorun gozukmuyordu. Seker yuklemede cikti. Ve zaten belirtilerini de yasamaya başlamiştim. Şimdi biraz kaçirirdam direk şisiyorum. Bu arada en son kacinci haftasinizda bebek kac kiloydu ?
Oda tanida onemliymiş. Kilosu ve gelisimi cok ondeyse direk gebelik sekerinden supheleniyorlarmis.
Ha birde diyet oncesi acliktan surekli birseyler yiyen ben diyet sonrasinda normal rutinimde yemeye basladim. Sabahlari 12 tahilli ekmek le kasarli tost 1 yumurta 1 dilim peynirle aksama kadar hic aclik hissetmiyordumm. Aksama dogru 1 meyve aksam yemek. Yemek sonrasi cerez meyve ve kapaniş gece hic acikmiyorum.
Ama diyet oncesinde hem kahvalti hem ogle yemegi hem aralarda yemek hem meyve aksam yemegi aksam atistirmasi gece yemegi ve mutlaka sabah 4 gbi aclik krizine girip yemek yapip yiyordum.
Kırışıklık derinin yapısıyla alakalı zamanla toparlayabilirde böyle de kalabilir ben çok takmıştım bi ara buraya konu bile açtım ama smdi iyiyim atlattım yani egilmedigim sürece görmüyorum zatenO göbek kırışıklığını kendimde düşünüyorum tansiyonum düşüyor işte...
Kendimi durdurmam lazımdı durdurdum ama faydası olur inşallah.
Sen ne sanslıymışsın darısı bana beee