Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benden bir başkasına bebeğim diyecek adamın alnını karışlarım benama şöyle birşey var. sen bu olayı affetmiş konuyu kapatmışsın. e şimdi gördüğün bu mesajda o tarihlere aitse bence hiç konuyu açmayacaktın canım
canım benim güvensizlik insanı öylesine kemirirki bunu bende bir dönem tatmıştım eğer verdiği cevaplar seni tatmin etmiyorsa bu iş seni içini kemirmeye devam edecektir. kendine eziyet etme derim ben![]()
duygucum öncelikle onun dağıtım iznine gelmesini bekleemelisin .en doğru kararı beraberken onun yüzüne bakıp ne kadar ciddi olup olmadığını gördüğünde anlayabilirsin.kimsenn ahını alma tatlım askerlik kolay değil.hele birde senin için her şeyini bırakıp gittiyse.. gördüğün çok sinir bozucu çok ta haklısın ama emin olmak için yüz yüze görüşmelisin...
eziyet etmiyim de askerde diye işte duruyorum. bu mesajı buradayken görsem bu iş bitmişti yaa
cnm ne kadar olgulukla cevap vermişsin ya. ama emin ol beni tutan şey sadece askerde oluşu. çok üzüldüm yani güvensizli çok kötü bişe ve yalan söylüyo. tamam benimle terar birlikte olmak için söylemiş ama neticesinde o kıza bebeğim diye hitap etmiş.
gelirse halledebiliriz tabi ama gelmicem dedi bende gelmezsen gelme dedim!![]()
emin ol orada 1dk bile kalmak istemez ,koşa koşa gelicek :) açıklamasını bekle geldiğinde de,sonuçta sen burada yorum yapan herkesten çok daha iyi tanırsın onu.askerlik yarar ona sen merak etme akıllanır,olgunlaşır :))
cefa çekilmeden sefa sürülmüyor canımm ,napıcaz sabredicez ve hayırlısını dilicez.
o olgunlaşana kadar ben ne hale gelicem bilmiyorum cnm:26:
Ya bebeğim sevgi ifadesidir illa gözü dışarda demek değil ki. Bundan terkedilmez insan yani
cefa çekilmeden sefa sürülmüyor canımm ,napıcaz sabredicez ve hayırlısını dilicez.
Bencede en mantiklisi yuz yuze gorusup gozlerinin icine bakarak durumu sana anlatmasi..
Seni ararsa gorusmek istedigini soyle aramazsa sen ara ve gelmesini iste :)
ben daha farklı bişey söylicem :) bende asla sevgilimin öyle konuşmasından haz etmezdim önce onu söylim ama bir arkadaşım var ve hep öyle konuşur. çocuğun genel konuşması bu yani :) aramızda bişey olabilme ihtimali dünyada bi o bi ben kalsam gene olmaz dicek kadar onu da söyliyim ki o herkese böyle :) he dediğim gibi ben rahatsız olurum ama onla olanda onu bilerek kabul ederk birlikte oluyodur o da ayrı
ve birşey daha askere senin için gittiğinden eminsen bende beklemenden yanayım. çünkü askerlik onların hayatlarındaki en zor şey zaten heleki bunu başkası için yapmayı göze alıyosa gerçekten seviyodur.. :)
Canım bak endişeni anladım da şunu söyleyeyim bana bebeğim diyen gerçekten çok yakın erkek arkadaşlarım var. Ben de bazen bebeğim derim özellikle dalga geçerken. Ama aramızda kesinlikle bir şey olmaz. Anladığım kadarıyla senin sevgiline devamlı bir güvensizliğin var ve bu kızla bebeğimli konuşması sadece bir ayrıntı. Karşılıklı güven olmadan zaten sağlıklı bir ilişki olmaz.
şu anki halini anlayabiliyorum canım çok can sıkıcı bir durum.eski bir mesele olduğunu göz önünde bulundurursak ve senin için şirket filan değiştirmiş.sevmese yapmayabilirdi.ki sen de diyorsun eski bir tarihte atılmış mesaj.bence gelince yüz yüze konuşmanız daha etkili olur.![]()