Herkese iyi bayramlar lutfen yardimm

Suziiii007

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2019
237
68
48
33
Merhaba kizceler biz esimle 2.yıla gireceğiz fakat ilişki olmamıştı çok şükür bu gece oldu ve üzerimizden koca bir yuk kalktı şimdi batma yanma hissiyatı var fakat lavaboya girmeye korkuyorum bundan sonraki adımları nasıl yapmalıymi yardımcı olur musunuz

Nasil yani 2 yillik evlisiniz ama ilk defami birlikte oldunuz

Canim tebrik ederim çok şukur olmuş 5 ay vajinismus yasamiş biri olarak sunu soyleyebilirim hicbir seyden korkma hicbir sikintin olmayacak Allah yaratmiş vajina penise gore bi organ ve onun için yaratilmis daha once bi tedavi falan gordun mu bilmiyorum ama iliski sirasinda cok rahat olmaya calis oranin esnek rahat gittikce gevseyen bi yapisi oldugunu dusun heo ne nefes egzersizleri yap bu seni cok rahatlatacak ve iliskini kolaylastiracak

Iliskiyi sıklaştırın. Her iliskide kayganlatirici kullanın. İliskiler sıklaştıktan sonra duzene girecek merak etmeyin. Ben de gecmiste vajinismustum. Her sey geçiyor. Merak etmeyin. En büyük sorunu aşmışsinız zaten. Geri kalanlar hallolur zamanla.

Vajinismusmuş işte niye sasirdiniz
Biyle oldugunu yazmamissiniz... Ondan sasirdim.. bununla ilgili biz birlikte Gucluyuz... konusi var orada vajinusmusu yenenler var... Paylasimlarindan cok daha fazla yararlanabilirsiniz..

Biyle oldugunu yazmamissiniz... Ondan sasirdim.. bununla ilgili biz birlikte Gucluyuz... konusi var orada vajinusmusu yenenler var... Paylasimlarindan cok daha fazla yararlanabilirsiniz..
Konu sahibi değilim ben. Okuyabildiyseniz eğer yenmiş zaten vajinismusu.

Çok teşekkür ederim güzel dusunceleriniz için hiçbir tedavi görmedim sadece kulaktan dolma bilgilerden dolayı çok korkuyordun bacak açabiliyordm ama kendimi istemsiz şekilde kastıyım için bi türlü olmuyordu artık bu son 1 hafta kendimi telkin ettim inat ettim ve kayganlastiriciyla çok az bir agriyla başardık çok mutluyuz yanma batma hissi var ama olmedimlavabo tedirginliği yaşıyorum suands

Vajinusmus tedavisi görmeden en az mağdur olan kulaktan dolma bilgilerle bu zamana kadar korkutulan ilişki anında ölme hissi yasayacgimi hissettiğimden dolayı olmamıştı çok şükür başardık kayganlaştırıcı ile rabbim bize nasip etti darısı bu sorunu yaşayan tüm kadinlarimiza

Çok teşekkür ederim güzel dusunceleriniz için dağ gibi bir yuk kalktı üzerimizden eşimin anlayışlı sevgisinden bekledik şükür rabbim nasip etti.hicbir tedavi girmeden oldu vajinusmus olada bilirim olmayadabilirim ama şükür geçti bi tek lavabo sorunundan korkuyorum

Lavabo tedirginliği nedir

Gidin olağan duşunuzu alın olağan çişinizi yapın

Hiç hayatınızda değişiklik yokmuş gibi yaşayın

Kanamanız devam ederse de regl gibi düşünün o bitinceye kadar ilişkiye ara verin

Çok şükür gözünüz Aydın ilişkinizi sık sık tekrarlamaya çalışın adapte olun bakacaksınz aylar sonra hiç öyle birşey yaşanmamış gibi sormak istediğiniz bir şey olursa yazabilirisniz

Çok teşekkür ederim çok şükür atlattık hafif bi ağrım oluştu oda normal sanırım:) peki vücut kaç gün içinde toparliyo kendini

Çok teşekkür ederim çok şükür atlattık hafif bi ağrım oluştu oda normal sanırım:) peki vücut kaç gün içinde toparliyo kendini
Bir kaç gün içinde toparlanır.Normal karşılayın gün aşırı yapmaya çalışın ki ilişkiniz tam anlamıyla rayına otursun

Merhabalar bana da yardımcı olabilir misiniz.. 2 yıllık evliyim. Vajinismusu 1 hafta önce öğrendim. Bi türlü kasılmalarıma engel olamıyorum.

Merhabalar bana da yardımcı olabilir misiniz.. 2 yıllık evliyim. Vajinismusu 1 hafta önce öğrendim. Bi türlü kasılmalarıma engel olamıyorum.
Grubumuza ekledim senii şimdi özelden de yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…