Z zeynepkess Yeni Üye Kayıtlı Üye Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 1 Emoji Skoru 0 Puanlar 1 Yaş 30 5 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepkess #1 Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada.
Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada.
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye Katılım 27 Eylül 2021 Mesajlar 1.703 Emoji Skoru 2.711 Puanlar 63 Yaş 37 6 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi zeynepkess #2 zeynepkess .!.: Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun.Saglikla alin insallah kucaginiza Olumlu oy 0 Olumsuz oy
zeynepkess .!.: Herkese merhaba araniza yeni katıldım. Buralardan üye olmadan önce çok bilgiler edindim. Bugün ise üye olmaya karar verdim. Ben bugün tam 8 haftalik gebeyim. Uykusuzluk has safhada. Genişletmek için tıkla... Hayirli olsun.Saglikla alin insallah kucaginiza