Herkese merhaba 3gün adetim gecikti🙈

Simay52

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2022
12
2
1
Bugün 3.gün adet geçimem oldu nomrl şartlarda 26temmuzda hasta olmam gerekiyordu adet günlerim de nomrlde şaşmaz hatta tam günü veya 1 gün erken bile olurum şimdi size şöyle sorim eşimle birlikte oldugumuz zaman adetime 2.5 gün vardı 2 gün diyim neyse az bişey boşalmış olabilir ve şimdi 3.gün gecikme içerisindeyim toplam 4 5 gün oluyor totalde. Test yapsam cikarmı yada kesin sonuçu nasıl öğrenirim bu nomrl test alsam evde yapsam cikarmı yada benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen varmı birde şimdi totalde 4 5 gün oldugu için bebek olusmudur nebilim yaa aklım çok karışık siz beni anladınız

5 günde mümkün değil çıkmaz.

Çok teşekkür ederim sadece akıntım var ve bel ve sırtım bugün oldukca ağırı vardı bilemiyorum çok araştırdım okudum en sonunda buraya üye oldum ancak sizler bana yardımcı olabilirsiniz 10 aylık evliyim açıkçası çocuk düşünmüyorduk ama olursada hayırlısı olmazsada hayırlısı Alllah nederse o olur

Adete 2 gün kala birlikte olmuşsunuz. Yumurtlama gunu değil muhtemelen. Yani stres ya da başka sebepten gecikmedir. Çünkü 2 adet ortasi yani son adetinizden 14 gün sonra, gelecek adetinizden de 13 14 gun önceki zamanlarda ortalama gun asiri 3 4 gun boyunca birlikte olmalısınız ki çocuk ihtimalini düşünelim. Yani geç yumurtlama bile olsa adete 2 3 gun kala cok zor bence hamile olmanız ihtimal dahilinde olsa bile olasılık cok dusuk. Yumurtlama gunleri ve takvimi konusunu arastirmanizi tavsiye ederim

Şöyle daha önceden de birlikte olduk tabi bilmiyorum o an kaçma durumu oldumu zaten bir kaç gün üst üste birlikte olduk 1 gün ara oldu sonraki birlikteliğimizde kaçma olayını biliyorum orda bı tek eminim ve adet döngüm 21.ci gün veya 22. Gün adet görüyorum ben adet döngüm sürekli öyle ve hiç sasmiyor oyuzden sizlere sormak istedim peki olmazsam nezaman test yapım hangi testten yapım net çıkar?

Adet düzenli de olsa siz suan beklentiye girdiğiniz için şaşabilir. Ben mesela ilk çocuğuma hamile kalmadan önce çalışmalar yaptığımızda kendimi o kadar hazırlamıştım ki. Hic şaşmayan adetim 1 hafta gecikti. Gebelik testi negatif, Kan verdim negatif. Sonra adet oldum. Eğer ki kendinizi gebe olmaya adapte ediyorsanız vücut da buna alışıyor ve beklenti içine girip psikolojik adet gecikmesi yaşatıyor insana. Kendimden biliyorum. Eğer ki önceki birlikteliklerinizde boşalma olduysa ve yumurtlama gününüze denk geldiyse evet o zaman gebelik için ihtimal daha da artıyor.
Ama rastgele günlerde birlikte olmak hamilelik için zor ihtimal. Yani şöyle diyeyim. Hamile kalmak için 1 aylık dönemde sadece 3 4 gun ihtimal yüksek. O da yumurtlama günü 1 2 gun öncesi ve sonraki gun. Sizde adete 2 gun kala sadece boşalma olduysa üzgünüm hevesinizi kırmak istemem ama ihtimal yok denecek kadar düşük. Bence yakin zamanda adet olacaksınız ama yine de test alıp yapın tabi. Belki yumurtlama gününüze denk gelen önceki seferki birlikteliklerinizde boşalma olduysa ihtimal artar. Kaldı ki birliktleik üzerinden en az 10 15 gun geçmeli ki hamilelik oluşsun. Oylr 3 gun once birlikte ol 2 gun sonra sonuc çıksın falan imkansız

Tamam çok teşekkür ederim aslında hiç çocuk filan bir beklentim yok düşünmüyordukda ama dediğiniz gibide olarabilir tabi ben biraz daha beklim olmazsam ozaman test yapım

Tamam çok teşekkür ederim aslında hiç çocuk filan bir beklentim yok düşünmüyordukda ama dediğiniz gibide olarabilir tabi ben biraz daha beklim olmazsam ozaman test yapım
Evet. Umarım hayırlısı olur. Eğer ki çocuk istiyorsanız da, adet günlerinizi hesap edip 2 adet ortasına denk gelen dönemde birliktelikler yaşayın. Bu şekilde ihtimal çok artar

Evet. Umarım hayırlısı olur. Eğer ki çocuk istiyorsanız da, adet günlerinizi hesap edip 2 adet ortasına denk gelen dönemde birliktelikler yaşayın. Bu şekilde ihtimal çok artar
Yaa teşekkür ederim hiç anlamıyorum o tarih işlerini siz deneyimlisiniz çocuğunuz varmış sanırım o duygulari yasiya yasiya anlamaya başlıyoruz ben yeni evlendim 10 aylık evliyim tabi o duygular güzeldir eminim Allah nasip ederse birgün yaşayıp öğrenirim herhalde sonuç aldığımda hasta olsamda olmasamda buraya yazarım benim gibi arada kalanlarda vardır herkese çok teşekkür ederim

Bence beklemen lazım en az bı 5 6 gün daha o dönemde regl olmazsan yaparsın test daha çok erken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…