herkese merhaba :)arkadaslar

KIBOS

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mart 2009
90
2
86
Bursa
uzun zamandır aranızda degıldım ocak 20 de dogum yaptım sezaryanla dunyalar tatlısı bı kızım var ama sormayın cok yaramaz sayesınde ne ınternet nede her hangı bırsey yapabılıyorum suan kızım adı beren 3 bıttı 4 ayına gırdı yuce allahım ısteyen herkese nasıp etsın dunyada bundan daha guzel varlık yoktur herhalde amelyatım cok ıyı gectı sonrası bıraz agrılı gectı ama hepsını atlattım sukur hersey anıden oldu zaten sezaryan olcaktı ama gunu daha kesınlesmemıstı 19 dr gıttım dr yarın alalım dedı cunku catılar dar bebek ırı demıstı aslında 23 olcaktı kısmet boyleymıs en azından 3 gun once oldu bıde kayınvalıdemın evlılık yıldonumunde oldu onlara en buyuk hedıyeyı verdık ılk torun ınanın bana cok yardımı oldu halada oluyor ust katımda oturuyor sımdı kızımı sallıyor cok ınat bı kız sallamadan uyumuyor allah herkesın bebıslerını nazardan korusun :nazar::nazar: sızınle paylasmak ıstedım fırsat buldukca yazmaya calısıcam arkadaslar sımdılık bu kadar opuldunuzzzzzzzzzzzzzzkaydirigubbakcemile5

Hayırlı uğurlı olsun güle güle büyüt bebeğini canım ne kadar güzel kucağına almışşsın sağlıklı bi şeklidee bizde bir an önce alsak şu cimcimeleri kucağımıza ne güzel olucak boshayallersmile son aylar gerçekten zor geçiyor :sinifsinif:

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün.Ayrıca kayınvalide konusunda çok şanslısın sanırım.Allah bozmasın canım.

gözün aydın canım ne güzel yakınında yardımcın var çok şanslısın. benim yengem gelicekti oda hamile kalmış kıyamam ben ona şimdi.

evet cok sanslıyım allah razı olsun ınsallah bır an once kucagınıza alırsınız bebıslerınızı :)

Hayırlı uğurlı olsun güle güle büyüt bebeğini canım ne kadar güzel kucağına almışşsın sağlıklı bi şeklidee bizde bir an önce alsak şu cimcimeleri kucağımıza ne güzel olucak boshayallersmile son aylar gerçekten zor geçiyor :sinifsinif:

evet canım bıraz zor gecıyor ama degıyor bebısı kucagına alınca hersey unutuluyor canım:emir_bebek:

gözün aydın canım allah sağlıklı büyütmek nasip etsin bende inşallah o duyguyu eylülde tadacağım nasip kısmet olursa şimdikten bebeğimi çok seviyorum doğunca ne olur bilmem

hayırlı olsun..berencıgımızı öp annesi bızım ıçın..miss gibi kokar beren şimcikk..

Back
X