Herkese merhaba bi sorun var !

Denis92

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2017
111
34
13
32
Burda derdimizi anlatiyoruz birbirimize fikir vererek destek olmak istiyoruz platform acikcasi cok guzel ama benim yasadiklarimdan dolayi ne yaptigimi ne yapacagimi bilemiyor olmam esimin bana yaptiklarina ragmen evvime cocuklarima ve esimi geri eskisi gibi olmasi icin cabaliyo olmam bazi insanlarin gereksizce acimasizca beni elestirmesine izin verecegim anlamina gelmiyorki bence insanlarin tavrina bir bakin evliligini kurtarmak istiyorsa yasadiklarina ragmen 1 sans gerck bi sans vermek adinda isyanla bi msj yaziyorsa buraya ona gore yorumlar gelmeli genel anlamda guzel yorumlar ama bazilari gerckden sinirlari asiyor bende zordayim esimin babasi bana guven beni bekle dedi suan ucakdalar yarin buyuk ihtimalle gorusecegiz konuyu tartisacagiz bende surekli boyle bisiyi kabul edecek degilim ama iyice isler raydan ilk defa ckdi bu denli buyuk olmamisdi beni merak eden arkadaslarin iyi niyetine guzel yuregine tsk ediyorum suan biraz daha iyiyim sizlerle iki cift laf edip konusmak fikir alisverisi iyi geliyor umarim derdimi anlatabilmisimdir sivri dilli olmaya gerek yok biz kadinlar birbirimize destek olmamiz lazim ve sunuda unutmayalim ki benim le tamamen ayni durumu yasamayan bendeki psikolojiyi anlayamaz onun icin kirici olmak yerine yapici olmayi denerseniz yada beni gormezden gelirseniz sizde sinir olmazsiniz bende bunca derdim arasinda bide byle yorumlara takilmak zorunda kalmam saygilar iyi aksamlar kizlar

Babasının neyine güveneceksin ? Babası ile mi yaşıyorsun? Adam psikopata bağlamış kaburgalarını kırmış bide duşa sokmuş filan gözler mosmor demişsin. Bu adamın ele avuca gelecek bi yanı yokki. İyi sen bu evliliğin kurtulacağına inanıyorsan Allah sana kolaylık versin. Rabbim kimsenin başına vermesin değil el kaldırmak eşim bana sesini yükselttiği zaman bile pişman oluyor. Allah'a bin şükür ki öyle bir adamla evliyim. Aksi halde ne bunları kaldıracak gözlerim var ne de kaburgalarım.

Bi halt anlamadım. Konuyu da yazsaydın keşke. Bekle demiş eee neyin yorumunu yapalım

Dün gece 01:30 sularında eşi kaburgasını kırmış ağzını burnunu dağıtıp moratmış şişirmiş
Telefonunda bişeyler gördü 1 bucuk yıldır aldatıldığını öğrendi ve eşi de bunu görünce sinirlenip dövmüş. Biz de git darp raporu al dedik üzüldük mevzuya,ama kendisi eşinin hapse atılmasından korkuyor. Çocuklarını düşünen yok bu arada bitek eşni.. kendisi çoxukların gözü önünde ağzını burnunu morartan bir insan eaki konulara bakarsanız.. değişik yani. Şimdi de şans vermekten bahsediyor pes!

Gercekden, olmamışdı, çıkdı ...
Bunlari görünce tamam dedim, tam da kocasi oldurmeye tesebbus bile etse "son bir sans çocuklarım icin" diyecek kişinin yazış profili.
Evlilikler bitmesi gerekiyorsa bitmelidir.
Dayak varsa bitmelidir
Aldatiliyorsan bitmelidir.
Mideniz hic mi bulanmiyor ayni havluya elinizi silerken bile anlamıyorum ki.

Ha sen yurtdışında yaşayan dayak mağduru (meraklısı) arkadaşsın tamam hatırladım..

Haklısın, biz kadınlar birbirimize destek olmalıyız, buyüzden senin gibi kötü örnekleri destekler şekilde konuşmamalıyız (ki) gerçek mağdur arkadaşlarımıza iyi örnek olalım, dimi ama

Ayrıca bu ikinci gereksiz konuya ne dememizi bekliyorsun ben gerçekten anlamadım derdini?

Bazı insanlar acıyı bitirmek istemez ya bu da böyle olmuş. Şans versin tabi kaburga nedir ki birsuru daha geride kemik var nasılsa. Pes. Bide evliliği kurtarmaya çalışanlara saygı istemiş

Eşiniz sizi aldatmış. Yetmemiş kaburgalarınıza zarar verecek derecede şiddet uygulamış. Nasıl yorumlar bekliyorsunuz ki.

Yakınım olsanız eşinizi affetmenizi asla istemem. Ama karar sizin elbette.

Yalnız konu açtıysanız her türlü yoruma açık olmanız gerekir. Hakarete varmadığı sürece elbette.

Bak illa hemen yarın boşanmak zorunda değilsin ama sen hiçbir şekilde aksiyon almıyorsun, bilgi bile almıyorsun yaşadığın ülkede boşanma sürecinin nasıl olacağına dair. Kocanın söylediği şeyleri doğru kabul ediyorsun, sana bir üye sordu burada danışabileceğin kurumlar var mı diye, bilmiyorum ki hiç araştırmadım dedin. Sen araştırmayacaksın da kim araştıracak acaba onu? Sanki hiç uzaktan yakından alakan olmayan bir konuymuş, ne biliyim uzay gözlem dostları derneği filan hakkında konuşuyormuş gibi yapmakta ne? Kocanın bir sözüyle hastaneye gidersen çocuklarının elinden alınacağına inanıyorsun, yaşadığın ülkenin işleyişiyle ilgili birşeyler öğrenmeye çalışmıyorsun ve buyüzden boşanamadığını, çatlak kaburgana baktıramadığını vs. söyleyince herkes üzülüp seni cesaretlendirmeye ve bilgilendirmeye uğraşıyor.

Mesela ben kocamı seviyorum, yaşadığım şeyler bana göre evliliğimin artılarını bastırmıyor, ben evliliğimi devam ettirmek istiyorum desen susar otururum ben illa boşan demem. Hayat senin, kaburga senin, koca senin. Sanki çaresizlikten boşanmıyor moduna girince öyle olmuyor ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…