Teşekkür ederimZor ihtimal ama olmaz olmaz demeyin test yapın
İnsan ne yazık kı mecbur kalıyor demek ki:)Enteresan buna benzer konu acanlarin hep ilk konusu oluyor hepte ayni soru
Hem güldüm hem utandım bilgilendirdiginiz için tesekkur ederimÇok çok çok düşük bir ihtimal, imkansız da diyebiliriz. Boşuna üzülmeyin bir başka sebepten regl değişikliği olmuştur.
(Not: Milyonda bir ihtimal çocuğunuz olursa ismini Kıvılcım koyun lütfen. Sen sürtünmeden doğdun yavrum dersiniz.)
Bak canım nişanlınla, sevgilinle seks yapman ne doğru ne de yanlış bir şey. Normal yani...Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim..
Belki ilk konum oldugu için ciddiye almayacaksınız bilemiyorum ama uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve benımde bir sorunum var ve sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ve utanarak anlatmaya baslıyorum okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle ben nişanlıyım ve nişanlımla planlanmamış birşey yaşadık bunun dogru oldugunu kesınlıkle savunmuyorum ama suan ıcın durum bu ilişkiye girmedik fakat utanarak yazıyorum ki surtunme yoluyla oldu. Nişanlım menisini özel bolgeme getırmedi ve yakın bır yerede gelmedi gelen yerıde temızledık ama belki kalmıstır ve ya bulasmıstır dıye de dusunuyorum boyle dusunmemın sebebı regl tarıhım bir ay gecti ve benım uc gun kadar az az kahve rengı akıntım oldu bunun sebebı bir rahatsızlık olabılır mı yoksa bızım aklımızdan gecen düşünce olabılır mı? Belki cahil diyeceksınız ama gercekten bılgılerınızden faydalanmaya ihtiyacım var tekrar tesekkur ederim..
Miyom,kist yada başka bir rahatsızlık olabilir doktora gidin.1 ay uzun süre ama hamilelik değildir.Öncelikle hepinize hayırlı akşamlar dilerim..
Belki ilk konum oldugu için ciddiye almayacaksınız bilemiyorum ama uzun zamandır bu formu takip ediyorum ve benımde bir sorunum var ve sizin bilgilerinizden yararlanmak istiyorum ve utanarak anlatmaya baslıyorum okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim.
Öncelikle ben nişanlıyım ve nişanlımla planlanmamış birşey yaşadık bunun dogru oldugunu kesınlıkle savunmuyorum ama suan ıcın durum bu ilişkiye girmedik fakat utanarak yazıyorum ki surtunme yoluyla oldu. Nişanlım menisini özel bolgeme getırmedi ve yakın bır yerede gelmedi gelen yerıde temızledık ama belki kalmıstır ve ya bulasmıstır dıye de dusunuyorum boyle dusunmemın sebebı regl tarıhım bir ay gecti ve benım uc gun kadar az az kahve rengı akıntım oldu bunun sebebı bir rahatsızlık olabılır mı yoksa bızım aklımızdan gecen düşünce olabılır mı? Belki cahil diyeceksınız ama gercekten bılgılerınızden faydalanmaya ihtiyacım var tekrar tesekkur ederim..
İnsan ne yazık kı mecbur kalıyor demek ki:)
Haklısınız bılgılendırdıgınız ıcın cok tesekkur ederımBak canım nişanlınla, sevgilinle seks yapman ne doğru ne de yanlış bir şey. Normal yani...
Yanlış olan şu, bir konuda yeterli fikrin, önlemin olmadan o işe girişmen.
Şimdi sıvı "özel bölgene" gelmediyse nasıl hamile kalacaksın? Spermlerin uçma yetenekleri yok.
Reglinin gecikme nedenine gelirsek kist falan olabilir, en yakın tarihte kadın doğum bölümüne görün.
Tesekkur ederımMiyom,kist yada başka bir rahatsızlık olabilir doktora gidin.1 ay uzun süre ama hamilelik değildir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?