herkese potansiyel sevgili gözüyle bakıyorum

Minuscule

Guru
Pro Üye
30 Haziran 2010
3.342
1.199
373
herkese potansiyel sevgili gözüyle bakıyorum.Uzun bir ilişkiden çıktım ve uzun sürede yalnızım.Bu süreçte kimseye aşık olmadım.Ama çok çabuk hoşlanıyorum hevesleniyorum ve hevesim hemen sönüyor kimseye ciddi bir şeyler hissedemiyorum.Biriyle tanışıyorum bir ortamda hemen acaba mı diyorum bunların hepsi heves tabi hemen geçiyor ama arkadaşlarım hakkında bile düşünebiliyorum kontrol edemiyorum kendimi.Daha sonrada o senin arkadaşın ne yapıyorsun deyip suçluluk duyuyorum.Beğenmediğim biriyle düzgünce muhabbet edip bir şey hissetmiyorum ama karşımdaki insan hoş ve sempatik ise duygularıma engel olamıyorum üzülüyorum hemen geçse bile o an k o his bile bazı zamanlarımı zehir edebiliyor.Şöyle sırılsıklam aşık olup gözümün kimseyi görmemesini istiyorum.Var mı benim gibi olan ?

siz ve sizin gibilerin bakış açısı hastalıklı.psikolojik destek alın.ilerde evlendiğinizde herkesi eş olarak görmeye başlarsınız Allah korusun.

siz ve sizin gibilerin bakış açısı hastalıklı.psikolojik destek alın.ilerde evlendiğinizde herkesi eş olarak görmeye başlarsınız Allah korusun.

bu cevaba katılmıyorum uzun süreli bir ilişki ve ardından gelen uzun süren bir ayrılığın getirdiği bir psikoloji bu :) karşına gerçekten seveceğin, olabilecek bir insan çıktığı zaman geçecektir :) canını sıkma insan bu her zaman aynı modda olacak diye bir şey yok:16::16:

Bekarsınız.Uzun bir ilişkiden çıkmışsınız ve hayatınızda biri olduğunda ona tutkulu sırılsıklam aşık oluyorsunuz ve bunu arıyorsunuz.Bu gayet normal.İnsan hayatında biri olmadığında karşısına çıkan hoş,sempatık insanlara 'Acaba' diyebilir.

İfade etmek istediğinizi anlamayanlarda haliyle hemen hastalıklı damgasını yapıştırıyor işte.Yazılanları doğru anlamlandırmak gerekli ! Ne kolay destek ihtiyacı oldugunu soylebılıyorlar anlamıyorum.Konu sahibi aşık olmak istiyorum diyor kalkıp bunu nasıl evlenince başkasını ayartır gözüyle bakıyorlar anlamıyorum.Bencede böyle düşünenlerin kendi eşlerine/sevgililerine zerre güveni yok !Hadi bende burdan bunu anladım.Ne kadar kolay değil mi yargılamak hemen.

Duygusal anlamda cok fazla bosluk hissedildiginde dediginiz durum ortaya cikiyor.

İnsallah en yakin zamanda aradiginizi bulursunuz.

Yalniz bu durumu karsi tarafa hissettirmemeye calisin cunku karsi taraf anlarsa bu hassasiyetinizden faydalanmak isteyebilir.

öncelikle durumumun psikolojik kaynaklı olduğunu düşünseydim buraya konu açmaz bir psikoloğa giderdim.Ayrıca hayatıma daha önce biriler girdi ve o süreçte kafamı çevirip kimseye bakmadım.İlerde ciddi anlamda biri girdiğinde hayatıma gene bakmam.Benim sorunum hayatımda biri olduğu zamanları değil olmadığı zamanları kapsıyor.Yazdıklarımdan böyle bir şeyi çıkarmanız gerçekten çok ilginç.Ben ve benim gibiler tam olarak nasıl oluyor onu da merak ettim.
bu cevaba katılmıyorum uzun süreli bir ilişki ve ardından gelen uzun süren bir ayrılığın getirdiği bir psikoloji bu :) karşına gerçekten seveceğin, olabilecek bir insan çıktığı zaman geçecektir :) canını sıkma insan bu her zaman aynı modda olacak diye bir şey yok:16::16:
hayatımda biri olduğunda ve onu gerçekten sevdiğimde bu durumdan çıkıcamı biliyorum.Zaten sevmediğim birini asla hayatıma sokmam.Fakat 2 yıldır yalnızım ve hayatıma birinin girip girmemesi benim elimde gibi geliyo ama heveslerim beni mahvediyor.

Bekarsınız.Uzun bir ilişkiden çıkmışsınız ve hayatınızda biri olduğunda ona tutkulu sırılsıklam aşık oluyorsunuz ve bunu arıyorsunuz.Bu gayet normal.İnsan hayatında biri olmadığında karşısına çıkan hoş,sempatık insanlara 'Acaba' diyebilir.

İfade etmek istediğinizi anlamayanlarda haliyle hemen hastalıklı damgasını yapıştırıyor işte.Yazılanları doğru anlamlandırmak gerekli ! Ne kolay destek ihtiyacı oldugunu soylebılıyorlar anlamıyorum.Konu sahibi aşık olmak istiyorum diyor kalkıp bunu nasıl evlenince başkasını ayartır gözüyle bakıyorlar anlamıyorum.Bencede böyle düşünenlerin kendi eşlerine/sevgililerine zerre güveni yok !Hadi bende burdan bunu anladım.Ne kadar kolay değil mi yargılamak hemen.
açıkçası hiç umursamadım mantıklı düşünen her insanın sizin gibi çıkarımlarda bulunucanı biliyorum.Anlayışınız için teşekkür ediyorum.Bu tarz yorumlarla karşılaşıcamı az çok tahmin ediyordum çünkü bu sitede bazı kişilikler direk muhalefet.
Duygusal anlamda cok fazla bosluk hissedildiginde dediginiz durum ortaya cikiyor.

İnsallah en yakin zamanda aradiginizi bulursunuz.

Yalniz bu durumu karsi tarafa hissettirmemeye calisin cunku karsi taraf anlarsa bu hassasiyetinizden faydalanmak isteyebilir.

bende öyle bir boşluğun içindeyim işte :S Amin güzel dileklerin için teşekkürler:16: karşımdaki kişiye asla belli etmiyorum.Duygularımı belli edememe gibi bir sorunum da var zaten.Ben içimde yaşıyorum olanları kimseye zarar verecek davranışlarda bulunmuyorum.Arkadaşın anladığını kadarıyla kimseyi baştan çıkarmıyorum yani :)

:46::46::46::46: bu yorumun haddini bilmeyerek konusan kişilere KAPAK olsun
:46::46::46::46:

burada hastalıklı olan sensin bence.
her asık olmak isteyen insana böyle sacma sapan seyler yazıyorsun.
kendini ne sanıyorsan artık.
melek misin sen nesin :1::1:

evet arkadaşımız beni çok iyi anlamış ve durumu özetlemiş.Anormal miyim acaba derken yorumunu okumak iyi geldi

:1: haklısın
mantıklı olanın hali baska ya..
kendi yasadıkları hayatı baskalarına yansıtmayı marifet olarak görüyor sanırım bazıları.

Kendimi gördüm sen de
Ama umarım senin gibi olmam yani 2 yıl boyunca böyle devam etmez.
Ben de uzun bir ilişkiden çıktım neredeyse 4 ay olucak.
Henüz kimseyi sevemedim ama çok az hoşlanma duygusu oldu gibiydi o da hiç tanımadığım birisini sadece yarım saat kadar görmüştüm e o kişi de gidince minicik hislerde gitti tabi.
Birde ben potansiyel sevgiliyi boş ver eş olarakta bakıyorum
acaba evlensek nasıl olur ya da olur mu diye
Neden böyle bakıyorum bilmiyorum sanki hemen evlenecekmişim gibi :9:

:1: haklısın
mantıklı olanın hali baska ya..
kendi yasadıkları hayatı baskalarına yansıtmayı marifet olarak görüyor sanırım bazıları.

Ahlak dışı düşüncelere sahip olduğumu da düşünmüyorum ki buna çok çok dikkat ederim.Ne yaşıyorsam içimde yaşıyorum ben hiç bir şekilde hiç kimseye belli etmiyorum.Hoşlandığım erkeklere belli etmemek için öyle bir davranıyorum ki sonunda kanka olup çıkıyoruz.Arkadaşımızın ettiği lafları kesinlikle hak etmiyorum

Kendimi gördüm sen de
Ama umarım senin gibi olmam yani 2 yıl boyunca böyle devam etmez.
Ben de uzun bir ilişkiden çıktım neredeyse 4 ay olucak.
Henüz kimseyi sevemedim ama çok az hoşlanma duygusu oldu gibiydi o da hiç tanımadığım birisini sadece yarım saat kadar görmüştüm e o kişi de gidince minicik hislerde gitti tabi.
Birde ben potansiyel sevgiliyi boş ver eş olarakta bakıyorum
acaba evlensek nasıl olur ya da olur mu diye
Neden böyle bakıyorum bilmiyorum sanki hemen evlenecekmişim gibi :9:

evlilik kesinlikle benimde aklıma geliyor ciddi düşünüyorum hemen.O anda o kadar şiddetli duygular hissediyorum ki gel kaçalım dese giderim yani ama aradan bir kaç gün geçiyor hislerimden eser yok hatta nasıl hissetmişim diyorum.Ayrıca bu kadar süre yanlız kalmak benim tercihim canım çok seçici davranıyorum ve korkuyorum da açıkçası alıştım çünkü yalnızlığa.Birde arayı uzatma derim uzattıkça yıpranırsın ve saçmalamaya başlarsın.

Ahlak dışı düşüncelere sahip olduğumu da düşünmüyorum ki buna çok çok dikkat ederim.Ne yaşıyorsam içimde yaşıyorum ben hiç bir şekilde hiç kimseye belli etmiyorum.Hoşlandığım erkeklere belli etmemek için öyle bir davranıyorum ki sonunda kanka olup çıkıyoruz.Arkadaşımızın ettiği lafları kesinlikle hak etmiyorum

bu yüzden seni kimse yargılıyamazki sadece duygusal boşlktasın sanırım. erkek arkadaşın yoksa tabikide kendine yeni bi sevgili seçme düşünme veya beklentin olabilir bunda anormallik görmüyorum. ne olcaktı evde oturup kısmetin ayağına gelsin diyemi bekliyecektin.yaşadığın şey normal kendine yeni hayat çizmek bu hayatta kimin sana yol arkadaşı olcağın düşünmek aklından geçirmek normal değilmiki?

insanlar işte anlamadan dinlemeden konusmak kolay;yargılamak basit.
benimde senin konuna benzer bir konum var.
bu şahıs orayada haddini aşan seyler yazmış.
takmamak lazım böylelerini sanırım asıl kendisinin bir psikolojik rahatsızlıgı var;bizim degil.

bu yüzden seni kimse yargılıyamazki sadece duygusal boşlktasın sanırım. erkek arkadaşın yoksa tabikide kendine yeni bi sevgili seçme düşünme veya beklentin olabilir bunda anormallik görmüyorum. ne olcaktı evde oturup kısmetin ayağına gelsin diyemi bekliyecektin.yaşadığın şey normal kendine yeni hayat çizmek bu hayatta kimin sana yol arkadaşı olcağın düşünmek aklından geçirmek normal değilmiki?

tabi ki de bunlar normal ama düşündüğüm kişi arkadaşımmış bilmem neymiş o anda hiç umursamıyorum.Bu normal mi onu bilmiyorum direk hayallere dalıyorum kısa sürede geçse bile o anımı zehir ediyor bu hisler

18 yaşındayım ilişkimizin bitme sebebi oydu.Ben deli gibi seviyordum yani

yaşın daha çok erken canım bu tür karşı cins isteği olmasına ben yaşına ve ilkinin bitmesine bağladım ama erkeklerinde hepsi sevgili olabilcek adam gibi adam değiller bu yüzden tanımadan değer verilcek bi insan olduğunu anlamadan ve yoğun ilgi beslemediğin insanlara sevgili gözüyle bakma zamanı ve sırası gelince o seni nasılda buluyo baka şeylerle oyalanmaya bak bi süre bu tür konulardan uzak dur

evlilik kesinlikle benimde aklıma geliyor ciddi düşünüyorum hemen.O anda o kadar şiddetli duygular hissediyorum ki gel kaçalım dese giderim yani ama aradan bir kaç gün geçiyor hislerimden eser yok hatta nasıl hissetmişim diyorum.Ayrıca bu kadar süre yanlız kalmak benim tercihim canım çok seçici davranıyorum ve korkuyorum da açıkçası alıştım çünkü yalnızlığa.Birde arayı uzatma derim uzattıkça yıpranırsın ve saçmalamaya başlarsın.

Ne yazık ki ben de çok seçiciyim canım.
Ve seni şu anda çok iyi anlıyorum.
İnsan uzun bir ilişki yaşadıktan sonra ister istemez aşırı seçici olmaya başlıyor.
Çok dikkatli adımlar atmaya çalışıyor.
Yalnızlıktan ben de çok memnunum sevgili,eş bunlar çokta lazım değil ama öyle bir an geliyor ki evlilik hayalleri kuruyorum birden.
Ben de uzatmak istemiyorum, benimle aynı kafaya sahip anlaşabileceğim bir insan bulsam hayır demem.
Çünkü böyle devam ederse sürekli eski ilişkimde olanları hatırlayacağım, bu da kötü bir şey insanın hayatını bile etkiliyor.

Back
X