herkese selam olsun...beni hatırlayanlara üzücü haberdir..

huzurem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2013
114
5
26
İstanbul
sevgili kadınlar kulübü üyeleri....

ben bu forumu uzun yıllardır bilen bir kadınım.ve bu kulübün bana hayatımın hep dönüm noktasında bana yardımcı olmuştur.

kullanıcı adım huzurem ama artık değiştireceğim neden mi?

evliliğimde huzur buluyorum sanmıştım.-em ekide kocamın isminin son harfleriydi ..
6 aylık evliliğim bitti.
kocam bi psikopattı.kaynanam sa :((

evet sevgi çiçekleri ben yuvamın yıkılmasını hiç istemedim 1 seneyi bulacak belki ayrıyı ve boşanma davamız hale sürüyo ve kocam benden mal talep ediyo.
aşk evliliği yaptığımızın altını çizmeden geçemiycem..

evet kk üyeleri..bu dönem benim için çok ağır bi dönem..

tabi toparladım ilk zamanlar ki gibi değilim..

benim durumumda olanlardan yardım istiyorum...:43:

Sizin durumunuzda değilim ama yazmak istedim Allah yardımcınız olsun zor günler de geçer inşallah.
Kocanızın sizden mal talep etmesini garip buldum :44:

Çok geçmiş olsun kardeşim.
Üzücü bir durum elbette,fakat karar verilmiş artık. Toparlanmaya çalışın. Her şerde bir hayır vardır.
Maalesef aşk evliliklerinde sık sık rastladığım bir hal oldu,bu madiyyat,mal alışverişi.
Araya maddiyat girince ne yazıkki,sonuc böyle oluyor.
Ama inanın bana,mantık evliliği yapan insanlarda bundan beteri yaşanıyor.
Hiç üzmeyin kendinizi,zaman her şeyin ilacıdır.
Allah sabır versin.

Son düzenleme:
Çok geçmiş olsun kardeşim.
Üzücü bir durum elbette,fakat karar verilmiş artık. Toparlanmaya çalışın. Her şerde bir hayır vardır.
Maalesef aşk evliliklerinde sık sık rastladığım bir hal oldu,bu madiyyat,mal alışverişi.
Araya maddiyat girince ne yazıkki,sonuc böyle oluyor.
Ama inanın bana,mantık evliliği yapan insanlarda bundan beteri yaşanıyor.
Hiç üzmeyin kendinizi,zaman her şeyin ilacıdır.
Allah sabır versin.

Allah razı olsun sizin şu yazdığınızı okuduktan sonra inanın gözlerim doldu..evliliğimden hiç bişi anlamadım gözümü açtığım evliydim kapattım boşanıyorum..

çok çocuk istiyordum.acaba 2.evliliğim olursa aynı heyecanı bulamam diye çok korkuyorum:50:

ben bu forumu uzun yıllardır bilen bir kadınım.ve bu kulübün bana hayatımın hep dönüm noktasında bana yardımcı olmuştur.

evliliğimde huzur buluyorum sanmıştım.-em ekide kocamın isminin son harfleriydi ..
6 aylık evliliğim bitti.

evet sevgi çiçekleri ben yuvamın yıkılmasını hiç istemedim 1 seneyi bulacak belki ayrıyı ve boşanma davamız hale sürüyo ve kocam benden mal talep ediyo.

merhaba sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz ama yazınızı görünce bişeyler yazma ihtiyacı hissettim aynı durumda bende olabilirdim bu tür durumlarda en önemli şey biraz destek ve konuşmak sanırım bırakın kabul edin boşanma davasını siz çok uğraşmışsınız evliliğiniz bitmesin diye hayli de üzgünsünüz anladığım kadarıyla sizden hiçbir mal mülk talep etmeye nasıl yüzü var bilemiyorum sebepsiz yere boşanmak isteyen kendisi hem suçlu hem güçlü tabiri buraya iyi oturdu ama güçlü olan o olmasın siz olun ona ihtiyacınız olmadığını gösterin belki boşanmayın ama biraz süründürün ama affetmeyin yaşattıkları kolay unutulacak bişey değil size verdiği zarar ne olacak ? kırdığı kalbiniz , gururunuz bunlar ne olacak ? güçlü olmaya çalışın lütfen ki mutlu olamasın evinizi ayırdınız mı ? bunu da sormak istiyorum

Allah razı olsun sizin şu yazdığınızı okuduktan sonra inanın gözlerim doldu..evliliğimden hiç bişi anlamadım gözümü açtığım evliydim kapattım boşanıyorum..

çok çocuk istiyordum.acaba 2.evliliğim olursa aynı heyecanı bulamam diye çok korkuyorum:50:

Korkma güzelim,dedimya her şerde bir hayır vardır.
Yarın bizlerin başına ne geleceği ne malum. Her şey Rabbimizin elinde.
Bak sana bir misal getireyim,bir saygıdeğer arkadaşımız var burada,ilk nişanlısında anlaşamadılar,ayrıldılar,kalbi o kadar güzel bir insan ki kendisi, Allah karşısına ikinci bir şansı çıkardı,şimdi evlilik telaşında,çok mutlu, Allah şükürler olsun,Allah Mesut bahtiyar etsin onu.
O da senin gibi,ikinci şansının olacağına inanmıyordu. Fakat bak,dedim ya Allah büyüktür. Sabr et. Kendini helak etme.

merhaba.. anladığım kadarıyla çocuğunuz yok. çocuğunuz olsa bambaşka bir yorum yapacaktım.
evliliğinizin üzerinden fazla zaman geçmemesi iyi olmuş.
kocanızın psikopat olduğnu söylemişsiniz... yol yakınken daha fazla gençliğinize zarar vermeden boşanma davasını kabul etmelisiniz. psikopatsa sağı solu belli olmaz...
2. evlilikte heyecan alıp alamaycağınız konusunda endişelisiniz fakat şuanki evliliğinizden daha hayırlı olacak gibi, acele etmediğiniz ve gerçekten doğru kişiyi bulmaya çalıştığınız sürece
lütfen yorum yapması kolay gibisinden yargılamayın kısa yazdım biraz kolay olmadığını gerçekten biliyorum ama siz de biliyorsunuz ki boşanmadığınız sürece hiçbir şey iyiye gitmeyecek kocanız psikopatsa..
Allah kolaylık versin. her şeyin hayırlısı olsun, dua ediyorum sizin için :48:

Son düzenleme:
6 ay mi? Cok yeni hemen karar vermis olmaniz ne guzel. Lutfen uzulmeyin. Hayatinizdan 6 ayi goturmus ama size guzel bir hayat dersi olmus. Cok sukur cocugunuz yok.

Bundan sonraki evliliginizin cok baska olacagina emin olun. Cunku siz baskasiniz artik. Daha temkinli olucaksiniz..

6 aylık evliliğim bitti.

Geçmiş olsun, hakkınızda hayırlısı olsun.

En kısa sürede eski hayatınıza dönmeniz dileğiyle..

Allah yardımcınız olsun.. hiç merak etmeyin ikinci evliliğinde gercek askı huzuru bulan tanıdıklarıma çok sahit oldum
Hayırlı insan cıkıcakdır karsınıza ben inanıyorum. umudunuz tükenmesin..

Tanistiktan ne kadar zaman sonra evlenmeye karar verdiniz? Flort doneminde hic mi anormallik hissetmediniz? Yoksa siz de evlenince duzelir diye dusunenlerden misiniz?

Hakkınızda hayırlısı buymuş demek ki dua edin ki erken dönemde fark etmişsiniz giden 6 ayınız olmuş birde düzelir diye bekleyip 6 yılınız gitmiş olsaydı üstelik çocukta olduktan sonra herşey daha da kötü olacagınıda unutmayın doğru bir karar vermişsiniz..

bundan sonra inş. daha iyileri çıkar karşınıza ve mutlu olursunuz....

Geçmiş olsun ..Ben de boşandım çok zorlu bir dönem sonucunda ..Aşk evliliği yaptığım adamın boşanma esnasında nasıl çirkinleştiğini gördüm ve daha çok nefret ettim ...
Uç yıl sonra tekrar evlendim ,ikinci evliliğim ..Bir daha olmaz derken tekrar aşık oldum ve evlendim .
Hayat o kadar güzel süprizlerle dolu ki ..sadece akışına bırakın
Her şey yoluna girer
Bu yaşadıklarınızı sadece siz yaşamıyorsunuz belki bu düşünce sizi rahatlatır

Allah yardımcınız olsun ,dilerim en kısa zamanda bu tatsız günleri atlatırsınız .

Rabbim yardımcınız olsun...
Bizim şer gördüklerimizde muhakkak bir hayır vardır. Biraz önce eski konunuzu okudum,sizin evliliginiz için elinizden geleni yaptınıza inanıyorum.
Hiç kimse ayrılmak için evlenmez.Mutlu olmak ister,huzur ister ama bunun için iki tarafında cabalaması gerek.Bir kuş tek kanatla uçabilirmi. Dilerim Rabbim karşınıza bundan sonra hayırlı bir kişi çıkartır.Kıymetinizi bilen,sizi karşılıksız seven birini...
Allah sabır versin inşallah

6 ay gibi kısa bir sürede yıpranacak ve ipleri koparma noktasına gelecek bir evlilik; iyiki, sabır katlanma... vs isimler altında sürdürülmeye çalışılmamış.
ancak 6 aylık bir birliktelik bir erkeğe nasıl mal talebinde bulunma gibi bir hak vermekte ? bu kısmı biraz açarmısınız
nişan ve düğün gibi masraflarımı talep ediyor
yakın zamanda bir yakınım (bayan) 8 aylık evliliğini bitirdi ve mahkemeden kızlık bozma hakkı ve yıpranma payı olarak bir miktar para hakkı kazandı.
durum bana ters geldi

6 aylık evliliğim bitti.

Allah yardımcınız olsun.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Zaman herseyin ilacıdır, zamanla unutursunuz yaşananları izi kalır sadece.
Kolaylıklar dilerim.

merhaba sizi tanımıyorum sizde beni tanımıyorsunuz ama yazınızı görünce bişeyler yazma ihtiyacı hissettim aynı durumda bende olabilirdim bu tür durumlarda en önemli şey biraz destek ve konuşmak sanırım bırakın kabul edin boşanma davasını siz çok uğraşmışsınız evliliğiniz bitmesin diye hayli de üzgünsünüz anladığım kadarıyla sizden hiçbir mal mülk talep etmeye nasıl yüzü var bilemiyorum sebepsiz yere boşanmak isteyen kendisi hem suçlu hem güçlü tabiri buraya iyi oturdu ama güçlü olan o olmasın siz olun ona ihtiyacınız olmadığını gösterin belki boşanmayın ama biraz süründürün ama affetmeyin yaşattıkları kolay unutulacak bişey değil size verdiği zarar ne olacak ? kırdığı kalbiniz , gururunuz bunlar ne olacak ? güçlü olmaya çalışın lütfen ki mutlu olamasın evinizi ayırdınız mı ? bunu da sormak istiyorum
yazdıklarınız içn çok tşk ederim.boşanma davmız açıldı bu arada.evimiz de o ayrı o rize ben ist.rizeye onun için gelin gitmiştim yerimi yurdumu koparıp.:43: sağol kardeşim:17:

Back
X