herkese söyleyince ne olur?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
yok bebek degil. onu soyledim. isle ilgili bir durum. daha once is basi yapma tarihi bile verilen bir iş son anda olmamisti. coknemek verdigim bişi. o yuzden korkuyorum. aslinda korkumun yersiz oldugunu biliyorum
hayirlisiysa diye de dua ediyorum ama iste.. bazen insanin akli dışında duygular olur ya. o duygularimi bastirmaya calisiyorum.
Her ne kadar herkes yok oyle birsey demisse de bence var oyle birsey. Ben de senin gibiyim. Korkumdan degil ama birkac ornegini yasadigim icin olumsuz olmamasi icin soylemiyorum. Söyleyince uğurunun. Bereketinin lactigini dusunuyorum. Neden dersen senin iyiligini dusundugunu sandigin kisiler haset edebilir bu manevi olarak isine yansiyabilir. Yani negatif enerji. Soylemekten zarar gelir soylememekten gelmez bence. Soylemesen ne kaybedersin?

Ben; nazardan çılgınlarcasına korkan, hiçbir şeyi kimseciklere söylemeyelim ki bir şey olmasın diyen, sırf nazar değecek diye gerektiğinde (gerektigini düşündüklerinde) yalan bile söylemek zorunda kalan ve bu kadar çaba, korku, endişe sonucunda korktuklari her ne halt varsa başlarina gelen bir ailede büyüdüm. Gördüm ki korkunun ecele faydası yok. Çünkü bazen olacağı yoksa olmuyor. Allah nasib ederse de önünde engel duramiyor. Nazardan ne kadar korkarsan da o kadar çok seni buluyor. Kaç yaşıma geldim hala kimseye bir şey soylememeliyim diyorum farkinda olmadan. Sonuç olarak elde ettigim tek bir halt da yok. Çok şükür(!) nazar değecek bir şeye de sahip olamadim hâlâ. Yani yanıma kâr kalan boş yere içimin içini yediği yıllar.

Benden size tavsiye nazardan ne kadar korkarsaniz o kadar çekersiniz kendinize. Aklınıza bile getirmeyin kötü şeyleri. İnşallah bu istediğiniz şey de hemen gerçekleşir. Bu arada dediğim şey her şeyi hemen millete anlatın değil. Hatta ketum olmakta fayda var. Ama bunu nazardan vs korktuğunuz için değil sadece özel hayatınız için yapın.

kader bu alın yazınızı değiştiremezsiniz geçen zaman olaylar değil ömür boş kaygılarla hayatınızı mahvetmeyin dua okuyun bol bol kitaplar okuyun ayırca bu sorunlar ilerde başka hastalıklara neden oluyor bu düşünceler sadece beyninizin içinde korkularınız gibi totem yapın en basitinden konuyu dalgaya alın

ben de buna inanıyorum söyleyince güzel şeylerin büyüsü güzelliği kaçıyor bence...
zaten genelde insanlar destekleyici değil heves kırıcı, ne kadar dikkat etsen de etkileniyor insan

İyiyi çağırma ya da kötüyü çağırma işleri pek kafama yatmıyor benim, dünya bizim hislerimize göre dönse kaos olur abi. O yüzden korkmayın kötü şeyler olacak diye, boşu boşuma kendinizi germeyin size zarar

Hayatım için rahat etsin. yok öyle bişey :)

merhabalar . çok uygun başlık bulamadım bu kadar oldu.

şimdi benim şöyle bir hissiyatım var. daha dogrusu ben biraz bahtsız bedevi gibiyimdir. kimsenin başına birşey gelmeyecek olaylarda dahi kabak benim başıma patlayabilir.. herkesin yırttığı ama benim yıllardır ceremesini çektiğim ironik olaylar falan başıma gelmiştir.

dolayısıyla ben her an bir aksilik olabilir endişesiyle güzel şeyleri olmadan söylememeyi adet edindim. çok ketum biri de değilim ama sanki güzel şeyleri söyleyince bir aksilik olacak olmayacak hissine kapılıyorum.

şimdi hayatımı çok etkileyecek yeni bir durum var. önümde bir süreç var ama. dolayısıyla ben korkuyorum her an bir aksilik olur diye. mümkün mertebe az kişiye söylemeye çalışıyorum ama benim söylediklerimde başkalarına söylüyor falan derken ben endişeleniyorum. içim içimi yiyor biraz.

rahatlamaya ihtiyacım var. hayır öyle bişi yok denmesine ihtiyacım var sanırım. ondan konu açtım.
Psikolojik olarak sartlamissin kendini o yuzden basina geliyo soylememek rahatlatiyosa seni soyleme bence

Ben bunun varlığına inanıyorum. Sadece fazla takmamanız gerekiyor. Bir şekilde yayıldıysa bile çok takmamalısınız, belki bu durumda da iyi olacak ama takarsanız bu sefer iyice çağırırsınız kötüyü.
Ben de sizin gibi deneyimledim. Paylaşan çok kişi var niye olmuyor deniyor da, sizin enerjiniz düşük olabilir ve çevredeki enerjilerden daha kolay etkileniyor olabilirsiniz. Ha bu psikolojiktir bir şekilde enerjinizi arttırabilir güçlendirme yolunu bulursanız azalır sanırım. Şahsen ben paylaşabileceğim noktada hissediyorum, paylaşmamam gerektiği noktada da hissediyorum çoğu zaman. İnsanların daha çok haset eden ve heves kırıcı olduğunu da görüyorum, hele herkesin kafasına uymayan, herkeste olma ihtimali düşük farklı bir durumsa. Benim enerjim kolay düşer, moral bozacak bir şey olmasa da bir şeye erkenden sevinmek çok lafının dolanması falan etkiliyor. Samimi olduğunuz kişilere söylerken rica edin şimdilik pek kimseyle paylaşmıyorum sizde söylemezseniz sevinirim diye. Hatta ben kendi kendime bile fazla heyecanlanıp sevinmiyorum genellikle, kendime nazar değdirebiliyorum. Olgunlaşması, netleşmesi zaman alan işlerde böyle olmaya çalışırım özellikle.
Pek rahatlatamadım sanırım :) Biraz da psikolojik aslında ama ben enerjimi arttıramadım henüz...

valla canım benim de öyle bir hissim var. Ne zaman güzel bir olay olsa olana kadar söylemiyorum. Bir kaç kere denedim ve olacak işte olmuyor yada aksilik çıkıyor. Zaten şuanda da eşimin boş bogazliligi yüzünden olacak işimiz aksilikler yüzünden iki haftadır olmuyor. Söyleme bencede pis nefisli insanların gözü kalio

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X