Ben bunun varlığına inanıyorum. Sadece fazla takmamanız gerekiyor. Bir şekilde yayıldıysa bile çok takmamalısınız, belki bu durumda da iyi olacak ama takarsanız bu sefer iyice çağırırsınız kötüyü.
Ben de sizin gibi deneyimledim. Paylaşan çok kişi var niye olmuyor deniyor da, sizin enerjiniz düşük olabilir ve çevredeki enerjilerden daha kolay etkileniyor olabilirsiniz. Ha bu psikolojiktir bir şekilde enerjinizi arttırabilir güçlendirme yolunu bulursanız azalır sanırım. Şahsen ben paylaşabileceğim noktada hissediyorum, paylaşmamam gerektiği noktada da hissediyorum çoğu zaman. İnsanların daha çok haset eden ve heves kırıcı olduğunu da görüyorum, hele herkesin kafasına uymayan, herkeste olma ihtimali düşük farklı bir durumsa. Benim enerjim kolay düşer, moral bozacak bir şey olmasa da bir şeye erkenden sevinmek çok lafının dolanması falan etkiliyor. Samimi olduğunuz kişilere söylerken rica edin şimdilik pek kimseyle paylaşmıyorum sizde söylemezseniz sevinirim diye. Hatta ben kendi kendime bile fazla heyecanlanıp sevinmiyorum genellikle, kendime nazar değdirebiliyorum. Olgunlaşması, netleşmesi zaman alan işlerde böyle olmaya çalışırım özellikle.
Pek rahatlatamadım sanırım :) Biraz da psikolojik aslında ama ben enerjimi arttıramadım henüz...