Erkek İnfertilitesi herkese umut olsun

Erkek Faktörü / Erkek İnfertilitesi

dogan_75

Guru
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2009
261
16
318
50
benim eşimin morfolojisi yüzde 0-1 di.. sperm sayısı 6-7 bazen 5 milyonlarda gezindi. hareketlsi sıfırdı. bir yıl boyunca keçi boynuzu kürü uyguladım eşime. ama sayıyı arttırmadı. yerinde hareketliyi artırdı. çok kafaya takıyodum.3 tane aşılama yaptırdım olmadı. tüp bebek denemsi de olumsuz sonuçlanmıştı. dondurulmuşları deneyecektik. tüp denemesinden önce sayıya etki etsin diye 2-3 kutu proxed plus içti. ama sayımızı düşürmüştü o da. meryem suresini okudum 41 gün boyunca. burda arkadaşlar okumuş hamile kalmışlardı. ben çok etkilenmiştim. okudum. bittiği gün adet olmam gerekiyodu. 3 gün 5 gün 8 gün geçti olmadım.. hiç aklıma gelmedi bebek olacağı. çünkü böyle umuda kapılıp çok hayal kırıklığına uğramıştık. eşimle eczaneden bir test alalım dedik hemen evde uyguladım bakmadım bile. eşim gel kırmızı çizgi var dediğinde o değil dedim 2 tane olcak dedim. gittim baktım ne göreyim çift çizgi belirgin bir şekilde. hamilelik buyunca çok korktum ama şükür bir hafta önce kucağıma aldım bebişimi. sizlere umut olsun diye yazdım. bi de hamile kaldığım ay çörek otu ile bal karışımı da yemiştim. allaha inancınızı yitirmeyin. sesinizi duyurun inşallh duyacaktır. benimö umudum yoktu değerlerimiz düşüktü ama alllahtan ümit kesilmez hanımlar. duanızı eksik etmeyin..

Allah isterse her türlü oluyor doktorlar ne derse desin...bir arkadaşıma da doktorlar, eşinin mLdeki sperm sayısı 3milyon olduğu için, normal yolla olmaz dedi, 1 ay sonra hamile kaldı:)

gerçekten umut oldunuz bana inş darısı başımıza olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…