Herkese yeniden merhaba hangi markalardan alışveriş yapıyorsunuz? :)

Bigbangd

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2016
280
83
13
Arkadaşlar merhaba :) Beni tanımışsınızdır az çok :) Neyse kendimi düzeltmeye karar verdim. :) Bu yaz bunun için uğraşacağım :) Hangi markalardan alışveriş yapıyorsunuz? hangi tarz giyirsiniz? :) Şimdi illa marka olmasına gerek yok diyenler olacaktır. Elbette bende markasız pazar malı şeyleride tercih ediyorum. Ama markalı şeylerde giymek istediğim için öneride bulunabilir misiniz?

Marka reklamimi yapicaz burda :rapci:
Her markanin revaşta olan urunu baska ne bileyimki ben simcik :işsiz:

Iyi de başka konuya da yazmıştım

Sarı çizmeli Mehmet ağa nın bile çizme giydiği vs rengi belli

Siz ne alacaksınız da marka soruyorsunuz

Ayakkabı alacaksanız rayban olmaz Gözlük alacaksanız Adidas olmaz vs vs

Ya da bikini alacaksanız kom olur tesettür mayo alacaksanız farklı olur

Marka mağazaları gidip bir gezin, hoşunuxa gidenleri deneyip alın, hiç bir fikriniz yoksa bir müşteriye ya da satış elemanına bile danışarak güzel kombinler yapabilirsiniz.

Sizi tanimiyorum gucci prada chanel armani giyiyorum desem benim tarzima goremi giyineceksiniz yada giyinebilecekmisiniz butcenize gore gidin alin yakisani.

small-bz.jpg

Sen nerden alışveriş yaparsın mesela ? En son ne aldın ? Kimin giyim tarzını beğeniyorsun ?

Şu an aklıma uygun fiyatlı ve senin yaşına uygun olarak h&m geldi.

Lisede nasıl giyiniyorsam günlük hayatımda hala aynı giyiniyorum. Ama benim nasıl giyindiğim nereden alışveriş yaptığım sana fayda sağlamaz. Her insanın vücut yapısı, ten rengi, duruşu farklıdır. O yüzden bana yakışan sana yakışmaz sana yakışan bana. En iyisi kendine uygun, üzerine yakıştırdığın şeyler giyinmek.

***Reklam İçerikli Mesaj***

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X