herkesi çok takıyorum :(

Madamgonca

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mayıs 2017
3.476
1.497
63
41
merhaba hanımlar,

benim sorunum genel aslında önceden bu kadar değildim ama artık bana rahatsız verici boyutta herkesi herşeyi çok kafama takıyorum. biri en ufak birşey bile söylese çok kırılıyorum. sanki herkes ve hersey bana karsı gibi. insanların düşüncelerini çok umursuyorum. mesela biz oturduğumuz semtten tasınacaktık birtakım sorunlar oldu tasınamadık. arkadaslarıma tasınacağımı söylemiştim birkaç aya kadar şimdi herkes soracak buna takıyorum. :(( bu sadece bir örnek baska seyler de var böyle nasıl kurtulurum bundan :(

merhaba hanımlar,

benim sorunum genel aslında önceden bu kadar değildim ama artık bana rahatsız verici boyutta herkesi herşeyi çok kafama takıyorum. biri en ufak birşey bile söylese çok kırılıyorum. sanki herkes ve hersey bana karsı gibi. insanların düşüncelerini çok umursuyorum. mesela biz oturduğumuz semtten tasınacaktık birtakım sorunlar oldu tasınamadık. arkadaslarıma tasınacağımı söylemiştim birkaç aya kadar şimdi herkes soracak buna takıyorum. :KK43:( bu sadece bir örnek baska seyler de var böyle nasıl kurtulurum bundan :KK43:

Dünya Birgün oda bugün.. Hayatınızı yasayın çalışın gezin eğlenin,, yoğun çalışmanıza rağmen nasıl bunu düşüncek zaman buluyorsunuz hayat koşturmacasinda,, hobi edinin eger ona rağmen hala ayniysaniz zikir çekin rahatlatır :KK39:

Dünya Birgün oda bugün.. Hayatınızı yasayın çalışın gezin eğlenin,, yoğun çalışmanıza rağmen nasıl bunu düşüncek zaman buluyorsunuz hayat koşturmacasinda,, hobi edinin eger ona rağmen hala ayniysaniz zikir çekin rahatlatır :KK39:
şöyle ki işyerimdeki insanlar çok dedikdoducu ve evimde yakın bazılarının evıne o yüzden takıyorum kafaama

Bende aynen böyleyim çünkü bu ülkede insanlar sınırlarını bilmiyor. Benimde hatam var tabi herkesle yakınlık kurmamak lazım.. Azcıkta göz önündeysen tamam. hep bir açık aramalar, dedikodular... ben çözümü böyle ortamlara hiç girmemeyle çözdüm sadece gerektiğinde.. bide takıldığınızı belli etmeyin o zaman üstünüze gidiyolar. Gerektiğinde ortama girdiğimde de mesafeli dururum. Seni kasıtlı olarak üzecek bir davranışta bulunanı sende üz hayat kısa

Ya insanların bu kadar ikiyüzlü ve karaktersiz oldugu bir dunyada nasil başkalarını takiyorsunuz? Bence zor olan takmak :ukala:
Hic mi gormuyosunuz o ya benim dedikodumu yaparsa dediginiz insanlarin yaptiklari pislikleri, haysiyetsizlikleri. Boyle insanları takip nasil üzülebilirsiniz anlamiyorum :süslü:

Bende aynen böyleyim çünkü bu ülkede insanlar sınırlarını bilmiyor. Benimde hatam var tabi herkesle yakınlık kurmamak lazım.. Azcıkta göz önündeysen tamam. hep bir açık aramalar, dedikodular... ben çözümü böyle ortamlara hiç girmemeyle çözdüm sadece gerektiğinde.. bide takıldığınızı belli etmeyin o zaman üstünüze gidiyolar. Gerektiğinde ortama girdiğimde de mesafeli dururum. Seni kasıtlı olarak üzecek bir davranışta bulunanı sende üz hayat kısa
mesela iş gereği muhattap zorunda olduğum kişiler var onlara açıklama yapmak istemıyorum

Ya insanların bu kadar ikiyüzlü ve karaktersiz oldugu bir dunyada nasil başkalarını takiyorsunuz? Bence zor olan takmak :ukala:
Hic mi gormuyosunuz o ya benim dedikodumu yaparsa dediginiz insanlarin yaptiklari pislikleri, haysiyetsizlikleri. Boyle insanları takip nasil üzülebilirsiniz anlamiyorum :süslü:
keşke bende böyle düşünebılsem ama elımde değil ne yazık ki :)

Back
X