Herkesi sevmek zorunda mıyım

kucukbikadin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2015
3.110
5.729
158
Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım

Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım

2 aylık evlilikte insanın dışarı çıkası gelmez ya
Bence eşinde var bir sorun
Sosyallik iyidir de fazlası zarar

Bende böleyim tıpkı senin gibi. Bence eşler, hatta eşlerin aileleri bunları sorun yapmamalı. Sizi çok iyi anlıyorum. Herkesin farklı hayata bakışı, yaşayışı var niye bizler problemli oluyomuşuz belki eşiniz problemlidir

Bende böleyim tıpkı senin gibi. Bence eşler, hatta eşlerin aileleri bunları sorun yapmamalı. Sizi çok iyi anlıyorum. Herkesin farklı hayata bakışı, yaşayışı var niye bizler problemli oluyomuşuz belki eşiniz problemlidir
Geçen haftasonu bir düğündeydik yine çıkışta kv eşim ben oh dedim bu sene düğünleri bitirdik kv demez mi iki tane daha var haftaya yine gitmemiz lazım. sanırsın kırk yıllık evliyiz

Biz de böyleyiz,sorun yaşamadık.
O ister sever organizasyonlara katılmayı ben de hiç sevmem.
O gitti ,ben evde takıldım ama adam benimle kalmıyor diye de sorun yapmadım,o da ben gitmiyorum diye.

Biz de böyleyiz,sorun yaşamadık.
O ister sever organizasyonlara katılmayı ben de hiç sevmem.
O gitti ,ben evde takıldım ama adam benimle kalmıyor diye de sorun yapmadım,o da ben gitmiyorum diye.
İşte ben böyle söylediğim zaman da yıllarca ben bunun hayalini kurdum seninle birlikte olmak istiyorum diyor.

şöyle bir düşündüm de; sevdiğim hiç kimse yok, her geçen gün tanıdığım insanları biraz daha ayıklıyorum. imkanım olsa insansız ve iletişimsiz bir yerde yaşamak isterim.
Kesinlikle katılıyorum. Eledikçede kafamın rahatladığını gördüm hemde fazlasıyla. İnsanlar yükten başka bir şey değil.

Hmm,zıtsınız.Problemli olduğunuzu düşünmesi kırıcı bence.O nasıl ki seviyorsa siz de sevmiyorsunuz.Konuşarak ortak bir yol bulmaktan başka çare yok.

İkiniz de biraz fedakarlık yapın
Mesela her gitmeniz gereken düğüne gidin ama 1 saat sonra müsaade isteyip geceyi senin istediğin gibi bitirn

İşte ben böyle söylediğim zaman da yıllarca ben bunun hayalini kurdum seninle birlikte olmak istiyorum diyor.
evet benim eşim de ,karımla ortamlara girmek istiyorum diyor.
bir kaç kere katıldım beraber ama kaynının emmi oğlusunun bacanağının organizasyonuna da gitmem yani :D

İkiniz de biraz fedakarlık yapın
Mesela her gitmeniz gereken düğüne gidin ama 1 saat sonra müsaade isteyip geceyi senin istediğin gibi bitirn
Yaptığımız oluyor beni kırmıyor hiç en son düğünde öyle yaptık bitmeden kalktık evde 1 şişe tekila shot yaparak bitirdik gecemizi. Ama hiç gitmesek diyorum ben.

ev gezmesını sevmem, haftasonunu mumkunse esımle yalnız gecırmek tercıhım olurdu , dugun dernek kısmında cok yakın akraba yada dostum dedıgım bırı degılse gıtmem takısı ayrı dert kıyafetı ayrı dert ugrasmaya degmez.

Şimdi gerçekten arkadaşlarıysa, sizin düğününüze filan geldilerse bence gitmelisiniz. Ama sürekli organize olup heryere herşeye yetişmeye çalışıp bunaltmayın kendinizi. Eşinize de bunu açıklayın. Yorgunum,evde film izleyelim, kitap okuyalım. Böyle ortamlar yaratın sofralar hazırlayın. Belki yavaş yavaş evcimen olur o da. Biz de ben evcimen,eşim benden evcimen :D Bizi bıraksalar aylarca çıkmayız. Film,kitap,internet,yeme içme takılırız.

Back
X