Herkesi sevmek zorunda mıyım

İkimizde problemli değil farklı kisiliklere sahipsiniz...ben sosyal hayat oldukça yaşadığımı hissediyorum deneyimliyorum ve zevk alıyorum...işte kimiside evcimen..ortada bulusmaniz lazim

düğünler zaten sezonluk yaz bitti mi düğün de biter hatta belki siz de farkında olmadan bünyeye alışkanlık yapmıştır kışın bi bakmışsınız "ayy düğün olsa da gitsek "demişsiniz:halay::halay:

Zamanla birbirinize uyacağınızı düşünüyorum.
Ya da biriniz diğerine :KK48:

Sürekli bi sosyallik varsa
Eşinle aranızda özel gün belirleyin.
Atıyorum her hafta çarşamba iş çıkışı başbaşa olacağız.
Ya da ayda belirli iki gün kimseye söz vermek program yapmak yok. Özel gününüz gibi..

Zamanla birbirinize uyacağınızı düşünüyorum.
Ya da biriniz diğerine :KK48:

Sürekli bi sosyallik varsa
Eşinle aranızda özel gün belirleyin.
Atıyorum her hafta çarşamba iş çıkışı başbaşa olacağız.
Ya da ayda belirli iki gün kimseye söz vermek program yapmak yok. Özel gününüz gibi..
Aslında iyi fikir :KK58:

Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım
her düğüne gitmek zorunda mısınız snki her şeyin bir sınırı vardır olur mu öyle şey hep başka insanlarla aynı ortamlar da olmak zorun da değilsiniz ha hiç gitmek istememk de olmaz ikisinin arasını bulmalısınız eşinize de sende gereksz insan seviyorsun diyin sizde size söylediği olmamış

her düğüne gitmek zorunda mısınız snki her şeyin bir sınırı vardır olur mu öyle şey hep başka insanlarla aynı ortamlar da olmak zorun da değilsiniz ha hiç gitmek istememk de olmaz ikisinin arasını bulmalısınız eşinize de sende gereksz insan seviyorsun diyin sizde size söylediği olmamış
sırf düğün değil sürekli bir şey çıkıyor

Merhaba hanımlar sizden akıl almak istiyorum
Ben iki ay önce evlendim, şehir değişikliği yaptım dolayısıyla çevrem komple değişti. Eşimin arkadaşlarıyla onların eşleriyle tanıştım. Eşim fazla sosyal birisi çevresi çok geniştir çok sevilir bense tam tersi insan içine çıkmayı sevmem düğünlerden falan nefret ederim kalabalıktan kaçarım şimdi şimdi eşim için gitmeye başladım böyle ortamlara mecburiyetten. Yaşadığımız yer küçük olduğu için herkes herkesi tanıyor ve akşam oturmaları oluyor her haftasonu mutlaka düğün dernek oluyor. Eşim hepsine gitmek istiyor her ortama girmek istiyor ben daha başbaşa kalalım evimizde bir şeyler yapalım romantik zaman geçirelim istiyorum sonuçta yeni evliyiz ama bunu dile getirince de bana benim problemli olduğumu insanları sevmediğimi böyle nereye kadar gideceğini falan sorguluyor. Nasıl davranmalıyım

seni çok iyi anlıyorum çünkü eşimle bende böyleyiz ve bunu eşim acayip sorun yapıyor. eşin için bu durum çok önemli anladığım kadarı ile ve sen böyle olmaya devam ettikçe sorun yapacak(eşimde böyle.)

ya alışmaya çalışacaksın eşin için ya da sorun yaşarsınız habire. ben 5 sene sonunda mecburen gidiyorum sırf eşim mutlu olsun diye. gitmezsem sorun oluyor.

Aynı durum bende de var bizimde görüştüğümüz arkadaşlar hep eşimin çevresi. Benim 3-5 tane yıllardır hayatımda olan arkadaşlarım var diğerleri hep merhaba merhaba. Tabi ki her tanıdığın insanı seveceksin diye bir şey yok. Ben sohbet edebildiğim insanlarsa gidiyorum eşimle beraber yok kanım almadıysa sen tek başına git hayatım diyorum tatlı bir dille konu kapanıyor, yoksa kafayı yerim herhalde zorla sokulduğum ortamda :KK20:

bende senin gibiyim bende olsam evde vakit geçirmek isterdim. uyum sağlayabildiğin kadar uyum sağla eşine sende birazda o sana uysun evlilik dengeyi gerektirir sonuçta

Ben de senin gibiyim.Oyle zit biriyle zor olur.Ama cogu insan oyle.Sanirim sorun bizde.

Back
X