HERKESI SIL...

blairy

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
56
18
34
Benimde herkes gibi kv derdim var ve onlarla yasiyoruz 3 yil oldu evleneli 8 aylikta bir bebegim var bazi hastaliklarim var ve cok zor bi dogum gecirdim olumun kiyisina geldim ve bebegime bakamadim annem de bebegi birakmadi o bakiyor her neyse fazla uzatmayim hic mutlu degilim hemen hemen hergun kavga ediyoruz esimle burda yasamak istemiyorum ailenle kalmak istemiyorum diye oda benim mutlu olmam icin herseyi yapmak istiyor ama onunda yapabilecekleri sinirli 2 gun oncede cok kotu kavga ettik birbirimize soylemedigimizi birakmadik ben hala da konusmuyorum onunla dun aksamdan beri de ozur diliyor bana sariliyor ama bu sefer cok kirildim gerci biraz sucta benim ama ne yapayim artik mutsuz olmak istemiyorum oda bana dedi sadece benimle ol butun hayatini sadece bana ver herkesi sil bidaha hic kimseyle gorusme konusma aileni ailemi herkesi unut seni istedigin yere gotureyim bi omur kolen olurum diyor ama ben bu fikri dusunmek bile istemiyorum annemsiz yapamam her gun onu aramazsam sesini duymazsam nefes alamam daha cok mutsuz olurum ama burda da kalamam istemiyorum en iyisi oleyim ben :KK43:

Sakin olun önce.. Eşiniz yanınızda, ne kocalar var ailem haklı diye. Mümkünse ayrı bir eve çıkmayı teklif edin. Mümkün olmazsa eşinizin ailesini yok sayın, görmezden gelin yani. Kapınız ayrı sonuçta. Annenizle irtibatı kesmeyin. Madem size bir zararı dokunmamış eşinize anlatın hastalığım, çocuğum için bana destek ve kötülüğünü de görmeyin onunla görüşeceğim deyin. Eşiniz de kendi ailesi ile istiyorsa görüşsün. Siz onlarla irtibatı kesin. Bebeğinize annenizin sürekli bakma ihtimali varsa çalışın, çok iyi gelecektir.

Benimde herkes gibi kv derdim var ve onlarla yasiyoruz 3 yil oldu evleneli 8 aylikta bir bebegim var bazi hastaliklarim var ve cok zor bi dogum gecirdim olumun kiyisina geldim ve bebegime bakamadim annem de bebegi birakmadi o bakiyor her neyse fazla uzatmayim hic mutlu degilim hemen hemen hergun kavga ediyoruz esimle burda yasamak istemiyorum ailenle kalmak istemiyorum diye oda benim mutlu olmam icin herseyi yapmak istiyor ama onunda yapabilecekleri sinirli 2 gun oncede cok kotu kavga ettik birbirimize soylemedigimizi birakmadik ben hala da konusmuyorum onunla dun aksamdan beri de ozur diliyor bana sariliyor ama bu sefer cok kirildim gerci biraz sucta benim ama ne yapayim artik mutsuz olmak istemiyorum oda bana dedi sadece benimle ol butun hayatini sadece bana ver herkesi sil bidaha hic kimseyle gorusme konusma aileni ailemi herkesi unut seni istedigin yere gotureyim bi omur kolen olurum diyor ama ben bu fikri dusunmek bile istemiyorum annemsiz yapamam her gun onu aramazsam sesini duymazsam nefes alamam daha cok mutsuz olurum ama burda da kalamam istemiyorum en iyisi oleyim ben :KK43:
herkesi silersen seni nereye goturecekse, kimseyi silmeden de alip goturebilir pekala.. madem ev ayirma gucu var..

eşinizinkide çok saçma bi fikirmiş ailesini bırakıp ayrı eve çıkamıyor ama çıakrsada siliyor . çok çok saçma .

Hic anlamiyorum böyle yapanlari. Sen onlarla yasamayi kabul ederken ne bekliyordun ki.

o ne saçmalık öyle?
kendi annesi sorun çıkarıyor diye sen anneni neden silecekmişsin?
benim eşim de aynısını söyledi kulun kölen olurum hariç tabi
kendi ailelerinin sorunlu hallerini iki tarafada mal ederek kurtulmaya çalışıyorlar işin içinden ya da bizi zora sokarak her şeye eyvallah dememizi bekliyorlar
allah ıslah etsin

sabret.. :KK43:
bak.. anne baba bir yere kadar tamam at demiyorum sil demiyorum ama gerçekten öyle herkes bir yere kadar.. daha çok yenisiniz.. zaman geçecek ve geçirdiğiniz bu kötü günlerde gösterdiğiniz tavır ve sabır zamanla sizi birbirinize daha çok bağlıyacak..
çevremde örneklerim var; sadece kadının veya adamın annem de annem demesi yüzünden biten evlilikler ve ortada ziyan olan çocuklar..
kötü düşünmemelisin yapıcı olman lazım.. :KK51:

Sen anneni bir gün görmeden ,bir gün aramadan yapamıyorsun.
O da annesini görmeden yapamıyor demek ki.
3 yıl az bir zaman değil. Ayrı eve çıkmanıza maddiyat engel ise bebek yapmamış olmalıydınız...

İkinizde de hata var.

başka yere gitmek de aileleri silmek anlamına gelmez.

illaki olmaz bence çok çok karşıyım ama üzülüyorum bir oturanlarada
ama tutupta oh hakettin sus ve oturda demem yani :/
Üstüne bir de çocuk yapiyorlar. Hayir yaptin bir hata ayni eve gectin o zaman sabret sık disini ayri eve cikinca yap cocugu

bizi mutsuz eden kavgaya sürekleyen ailen
aileni silelim sadece yeterli destekçim olan ailemi karıştırma silme işlemine deyin

Üstüne bir de çocuk yapiyorlar. Hayir yaptin bir hata ayni eve gectin o zaman sabret sık disini ayri eve cikinca yap cocugu

ah ahhhh nerdeeeee o düşünce . benm arkadaşımda bir oturmayı kabul etti göya 1 yıldan sınra ayrılcaklardı evleri , 4 yıl oldu hala bir oturuyorlar 2 de çocuk yaptı ohhh :KK49: kavgga kıyamet curcuna

Hic anlamiyorum böyle yapanlari. Sen onlarla yasamayi kabul ederken ne bekliyordun ki.
sana gayet sakince cvp veriyorum boyle anlasmamistik sadece en fazla 1 yil kalacaktik yoksa bende biliyordum kabul etmeyi

X