- 2 Kasım 2013
- 56
- 18
- 34
Benimde herkes gibi kv derdim var ve onlarla yasiyoruz 3 yil oldu evleneli 8 aylikta bir bebegim var bazi hastaliklarim var ve cok zor bi dogum gecirdim olumun kiyisina geldim ve bebegime bakamadim annem de bebegi birakmadi o bakiyor her neyse fazla uzatmayim hic mutlu degilim hemen hemen hergun kavga ediyoruz esimle burda yasamak istemiyorum ailenle kalmak istemiyorum diye oda benim mutlu olmam icin herseyi yapmak istiyor ama onunda yapabilecekleri sinirli 2 gun oncede cok kotu kavga ettik birbirimize soylemedigimizi birakmadik ben hala da konusmuyorum onunla dun aksamdan beri de ozur diliyor bana sariliyor ama bu sefer cok kirildim gerci biraz sucta benim ama ne yapayim artik mutsuz olmak istemiyorum oda bana dedi sadece benimle ol butun hayatini sadece bana ver herkesi sil bidaha hic kimseyle gorusme konusma aileni ailemi herkesi unut seni istedigin yere gotureyim bi omur kolen olurum diyor ama ben bu fikri dusunmek bile istemiyorum annemsiz yapamam her gun onu aramazsam sesini duymazsam nefes alamam daha cok mutsuz olurum ama burda da kalamam istemiyorum en iyisi oleyim ben