• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin artık yeter dediği nokta vardir. O noktadan sonra ne hatır kalır ne de sabır.

Arkadaş sağlam cinnet işi cozer demiş doğru demiş katılıyorum .
Benim eşim aşırı sinirli sabırsız fevri bi adam zor yanı
En son raddeye gelince ondan çok deliriyorum cinnete geliyo sıra ve Aslan gibi kükreyen adam pisi pisi oluyo bide öyle deneyin .
Esiniz pek umursuz anladığım kadarıyla güzel bi kriz geçirin içinizdekileri dokun umarım ise yarar madem boşanmaya kadar gelmiş bide böyle deneyin

Aynen benim evimdeki egoist manyağa benziyor. O da yemekten sonra göbeğini kaşıya kaşıya koltuğa geçerken "offf ne kadar yoruldum, yemek yemek ne kadar yorucu" diye söylenir. Aynanın karşısına geçip "dünyada benden yakışıklısı var mı" diye kendi kendine övgüler yağdırır. Halbuki Allah günah yazmasın kurbağa ve fil evliliğinden hasıl olmuş gibi çirkindir. Seni benim konularıma yaptığın yorumlardan hatırlıyorum. Ben bir yıla bilemedin iki yıla tepiği basacağım. İnşallah sen de sana en uygun sonuca ulaşmış olursun:KK200:
Ay inşallah. Sizin bir umut var benim bilemedim🙄

Çalışmıyorsunuz anladığım kadarıyla, bosansaniz ailenizle mi yaşayacaksınız, yaşayabilir misiniz yada? Bu kadar küçük ve zor bir çocukla yeni düzen kurmak çok mantıklı gelmedi bana.

Çocuğunuz büyüyene kadar sabredin derim.
Allah yardımcınız olsun.
Sağolun,çalışmıyorum evet. Aslında zor değil,biraz bebekle ilgilenmek vs hayatı çok zorlaştırıyor. Rest cekecemde çekemiyorum iste.

Zaten yapamıyorum,akşam çok sıcak olduğundan çocuğu banyo yaptırdım. Dış çıkarıyor demiştim huysuzlandi küveti vs yerde kaldı her gün banyo yaptırmak zorunda mısın? Zorundaysan neden kadirmiyosun diye soylendi ve salataya biber dogramadigim için tavir yapti.
Biberi alır, bütün bir şekilde ağzına sokardım sanırım.

O kadar nefret dolu bi dil kullanmışsın ki, hiç küfür yok ama ana avrat söver, bi kaşıkta boğar gibi bi dil.

Eğer anlık hisleriniz değilse bunlar bence bu nefret seni de, onu da, çocukları da yer bitirir. Bazen aslında tam da "çocuklar için" boşanmanın daha doğru olduğunu düşünüyorum. Ayrı ayrı daha mutlu anne, baba olacaksanız boşanmak daha mantıklı. Yine de küçüğü biraz daha büyütüp, bu süreçte birikim yapıp öyle ayrılmayı düşünürdüm. Tabi meslek, aile desteği, maddi durum gibi kriterleri de göz önünde bulundurmak, ona göre karar vermek en doğrusu.

Kaç çocuğunuz var yaşları ne anlayamadım ama böyle evliliklerde, şöyle insanlarla neden çocuk yapıyorsunuz asla anlayamıyorum.

Yani bebekle bırakıp gidenin böyle yapacağı bellidir zaten.

Boşanmak için başka nasıl sebepler gerekiyor bilmiyorum ama bebeğiniz var. Çok da üzücü bir durum bir bebeğin hiç anne baba birlikte görmeyecek olması.

Konuşmayı deneyin. Sizin için durumun ciddiyetinin farkında mı?
8 aylık,10 yas

Cocugun durmuyorsa o ev islerini yapmayacaksin arkadasim,net. Herseye yetismeye calisirsan tepetaklak okursun, dirdir ediyor ama nasil olsa hallediyor diye destek de goremezsin. Işi mişi birak,o işten geldiğinde baygınlık geçireceğini,bunaldigini,nefes almak istediğini soyleyip çocuğu kucağına bırakıp çik bir dolas disarida kahve iç.Cinnet geçirmeden, kendini ifade etmeden, sabrının taştığını göstermeden aydınlanmıyorlar.

Boğazına kadar kaşık sokup yemek yedirilen, sen dur annem. ben senin yerine de nefes alırım diye büyütülen sorumsuz tipler bunlar. Varsa yoksa kendileri. Sorumluluk almak yok, sorumluluk paylaşmak yok. Zora gelmek hiç yok ama onlara hizmette asla kusur olmayacak. Çünkü onlar paşa.
Boşan ya da boşanma diyemem ancak garanti ederim ki eşins göre yolunda gitmeyen hiçbir şey yok. Kadınsın tabi yapacaksın kafasında o.

Boğazına kadar kaşık sokup yemek yedirilen, sen dur annem. ben senin yerine de nefes alırım diye büyütülen sorumsuz tipler bunlar. Varsa yoksa kendileri. Sorumluluk almak yok, sorumluluk paylaşmak yok. Zora gelmek hiç yok ama onlara hizmette asla kusur olmayacak. Çünkü onlar paşa.
Boşan ya da boşanma diyemem ancak garanti ederim ki eşins göre yolunda gitmeyen hiçbir şey yok. Kadınsın tabi yapacaksın kafasında o.
Aynen boyle. Az önce vatsaptan mesaj attım hemen gel o çocuğu yeter kötü patlayacam dedim. Ben alınca sen ne yapacaksın ki yazmış.Kufretmemek için zor durdum.

10 yasindaki cocugu buyutmussunuz adam cocuk da cocuk diye akliniza girmis sonra hooop tum sorumlulugu kucaginiza birakmis. Boyle baba olmakta ne var, ben de olsam 2. cocugu hatta 3.cocugu isterim nasilsa bakip buyuten var. Bu yogunlukta salata yapmissin Allah razi olsun denecegine bunun neden biberi yok deniyor. Belki de toplumca bizim sucumuz var bu duzenin boyle gitmesinde. Nedense cocuk bakma gorevi anneye zimmetlenmis gibi. Siz hakli olarak destek beklemis ama goremeyince yipranmissiniz bence bebek biraz buyuyene kadar bekleyip sonra nihai kararinizi verin.

Back
X