• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin artık yeter dediği nokta vardir. O noktadan sonra ne hatır kalır ne de sabır.

Bebeğini büyütmeye bak. En azından 3 yaşına gelsin. O zamana kadar sabret dua et.
Zaten şu anda bebek yüzünden ekstra gerginsindir. Ama emin ol öfkeyle alacağın bir karar şu an seni çok çok zorlar. Ufak olan biraz yakandan düşsün..
Öyle düşünüyorum ama nasıl sabredeyim o zamana kadar.

Darilmayin ama anne huysuz olursa bebek de olur tabiki. Tamam haklı nedenleriniz var ev cehenneme dönüşmüş ama boşanmak tek çözüm. Bebekler annelerini ayna gibi görür ve onun duygularını yansıtır. Yani kızınızın değişmesi pek mümkün değil oglunuz da çok etkilenmiş. Evlilik terapistini bir kenara bırakın cocuklar için destek alın maddi durumunuz uygun değilse en azından 1 2 kere goturup uzman görüşü alıp uygulayın. Cocuklarin daha fazla büyümesini beklemeyin bu ortamda sağlıklı olmayacaklar ki ne faydasi var beklemenin

Çok oldu,bir gün mutfak temizliyorum yine: ) tezgah üzerinde cam bardaklarzporselen tabaklar indirdim makineden çıkardım düzenleyip kaldiracam. Hala bitmedi mi ne yapiyon akşama kadar dedi,bitmedi yardım et bitsin dedim. Etmedi,markete gidip gelene kadar bitecek dedi,aldım bardakları tek tek fayans üzerinde kirdim,tabakları aldım attım. Haydi temizler dedim,ben anneme gidiyorum gelene kadar bitsin dedim,gittim. Deliydim ama oğlum çok etkilendi artık biraz duruldum.
markete gdip gelene kadar bitecek nedir ya? tabaklari muslukta degil al kafasinda kir.

Merhaba,siz evlenip boşanıp aynı kisiyle evlenen uye misiniz ben karıştırıyor muyum? Umarim bu sorum sizi uzmemistir:(
Esinize cok sinir oldum ayyy aileleri boyle paşa padisahlar yetistiriyor sonra evlendiklerinde baskasini sinir harbine sokuyor bu erkekler.
Adam egoist belli. Herkes kendini sever o ayri da ayni ev ayni hayati paylaşıyorsunuz. Cocugunuz ufak sizde gerilmissiniz belliki insallah düzelir. Boşanmayi cok mu istiyorsunuz?

Harikasınız valla 😊 mesajda atacaktım size de profiliniz bana yol verdi:)
😂😂😂
uyuz oluyorum boyle adamlara, emir kiplerine.
ben bitanesini bosadim😂😂😂
benim tabak kirmisligim yoktu ama eltimle kaynimin bile isteye su icinde biraktiklari paspas takimimi cop posetine koyup abinle yengenin pislikleri bunlar cope atiyosun asla kullanmiyorum yarin yeni takim aliyorum demisligim var. yepyeni takimi cope koydurmustum😂😂😂
Harikasınız valla 😊 mesajda atacaktım size de profiliniz bana yol verdi:)

😂😂😂
uyuz oluyorum boyle adamlara, emir kiplerine.
ben bitanesini bosadim😂😂😂
benim tabak kirmisligim yoktu ama eltimle kaynimin bile isteye su icinde biraktiklari paspas takimimi cop posetine koyup abinle yengenin pislikleri bunlar cope atiyosun asla kullanmiyorumb
Haketmis. 🤣🤣🤣 bile isteye oyle paspas bırakılır mi. Cok degisik insanlar var. Evlenince erkeklere gelen bu ozguven patlaması nedir onuda hic anlamam. Iste birazda kadinlarda hata oluyor. Konu sahibi icin demiyorum bunu ama cogu kadin uzerine cok sorumluluk aliyor. Bende yaptim bu hatayi ilk zamanlar😁😁😁

Haketmis. 🤣🤣🤣 bile isteye oyle paspas bırakılır mi. Cok degisik insanlar var. Evlenince erkeklere gelen bu ozguven patlaması nedir onuda hic anlamam. Iste birazda kadinlarda hata oluyor. Konu sahibi icin demiyorum bunu ama cogu kadin uzerine cok sorumluluk aliyor. Bende yaptim bu hatayi ilk zamanlar😁😁😁
anneleri bunlara meyve soyup bicak ucuna takip ye aslan oglum diye besliyolar ya, saniyolar ki bu saltanat devam edecek.
ee lafa gelince hayat musterek ama?
hayat gercekten musterek. herkes ustune duseni kimse uyarmadan yaparsa huzur olur.
evlilikte en onemli sey saygi ve huzur.
ask zaten bitmese de siradanlasiyor. saygi duydugumuz insani da otomatikman zaten seviyoruz.
allah kiymet bilenlerle karsilastirsin❤

Zaten yapamıyorum,akşam çok sıcak olduğundan çocuğu banyo yaptırdım. Dış çıkarıyor demiştim huysuzlandi küveti vs yerde kaldı her gün banyo yaptırmak zorunda mısın? Zorundaysan neden kadirmiyosun diye soylendi ve salataya biber dogramadigim için tavir yapti.
Alip agzina sokaydin o biberi. Kuvetin icindeki suyu da basindan asagi bosaltaydin.. Aaa manyaga bak.

Bu tip durumlarda ben cinnet oneriyorum. Soyle baya siddetli bir cinnet. Noldu bu kadina desin. Aval aval suratina baksin. Asalak herif. Ay ta ben sinirlendim. Bnim kiz da 8 aylik. 2 dis cikardi ama benim de canimi cikardi.. Cook cok yorucuydu. 2 gundur de 3.disin huysuzlugunu cekiyoruz. Evde olaganustu hal var resmen. Daha dun sabah adam gece nobetinden geldi. Beni yerde sereserpe gorunce yataga tasimis. Nerede yattigimi bilmiyorum ben dis donemi basladigindan beri. Su tavirlari gorsem parcalardim kocami ben. Bende oyle sabir yok. Yedigi tabagi masadan alip tezgaha koymazsa hop dedik hizmetcin mi var moduna giriyorum ben. Gelemem oyle asalak adama. Allah dagina gore kar veriyor iste. Bendeki de boyle olsa ben katil olurdum heralde. Rabbim bilmis de ondan vermemis bana boyle koca.
Cekme bunu cekme. Sal gitsin ipini. Bi cinnet gecir yol sacini basini onun.
Valla ben burdan sinirlendim. Zaten kiz uyumuyor ust disini oymakla mesgul, adam nobette;, salon savas alani. Makinada dunden yikanan beyazlar duruyor. Oy anam dertlendim bi konu da ben acayim suraya. Dis cikaran bebegin yorgun savasci annesi diye. 😡

anneleri bunlara meyve soyup bicak ucuna takip ye aslan oglum diye besliyolar ya, saniyolar ki bu saltanat devam edecek.
ee lafa gelince hayat musterek ama?
hayat gercekten musterek. herkes ustune duseni kimse uyarmadan yaparsa huzur olur.
evlilikte en onemli sey saygi ve huzur.
ask zaten bitmese de siradanlasiyor. saygi duydugumuz insani da otomatikman zaten seviyoruz.
allah kiymet bilenlerle karsilastirsin❤

Amin insallah😍
Hayat zaten zor daha da zorlastirmamak lazim kolaylaştırmak lazım. Dediginiz gibi ask siradanlasiyor baki kalan sevgi ve saygı oluyor.
Benim umudum yeni annelerden 😍
2015 ve sonrasindan artık. Umarim eskiler gibi yetiştir mezler oğlanları.

Amin insallah😍
Hayat zaten zor daha da zorlastirmamak lazim kolaylaştırmak lazım. Dediginiz gibi ask siradanlasiyor baki kalan sevgi ve saygı oluyor.
Benim umudum yeni annelerden 😍
2015 ve sonrasindan artık. Umarim eskiler gibi yetiştir mezler oğlanları.
amin insallah. bana seksen oncesi veya seksenlerde dogmus ailesi tarafindan duzgun yetistirilmisi lazim😂😂😂

Öfkenizi burdan hissettim. Ben bile. Ama kocanız olacak adam sanırım farkında değil.

Sorumluluk konusunda sorunları var bence . Sorumsuz ve tembel.

Tembel insanla uğraşmak gerçekten zordur. Ama sizin durumunuzda boşanmak da zor.

Biraz daha büyüsün çocuklar.

Siz de bol bol dua edin. Ona bakarak öfkendirmeyin kendinizi.

Allah yardımcınız olsun.

Back
X