• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin bebeği var

Demek ki uygun zaman henüz gelmemiş.
Bu kadar takıp stres yapmanıza gerek yok. Çocuk olmuyor diye devamlı ağlamak yerine, hayatınızdaki güzelliklerin kıymetini bilin, yarın öbür gün büyük bir derdiniz olursa pişman olursunuz bu sebepten bu kadar ağladığınıza.
Evet haklisiniz.

Pko
Saglik acisindan bi engelin yoksa kesinlikle pskolojik yasadigin bu

sıkınti yüzumden hamile kalamıyosundur¿takinti yapma rahat

birak kendini allah sanada nasip eder ama senin gibi takinti yapanlar

genelde ayni sorunu yasıyolar.gebelik konusuna bakarsan senin gibi olup

hamile kalamayan takinti yapmayi bırakinca kalan bi dolu insan var...Allah gönlune göre versin.

Yumurta tembelligi var kolay hamile kalamiyorum

Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk :KK43:
kafandan ne zaman silersen o zaman allah sana bi bebek verecek:KK66:
insan en cok neyı ısterse o, onun sınavı olur unutma!

Ya belli ki üzüntülüsün, seni daha da üzmek istemiyorum ama ne bu öldüm bittim halleri?
Daha 22 yasındaymışsın, 1bucuk yıldır olmuyormuş. Okuyunca sandım ki 30u gecmişsin yıllardır olmuyor.
Bayıyor beni bu kafalar. Anlam veremiyorum gercekten.

bu duygu farkli bebek dusunmeyene istemeyene pek mumkun degil anlatabilmek evlendigim ilk zaman istemiyorum cocuk diyodum henuz erken hatta olmazsa da olmaz napiyim falan deyip takmiyodum simdilerde o duygular uyanmaya basladi istiyorum:) oyle olunca hormonlarimda ki dengesizlikler kafama takilmaya basladi ya olmazsa diye endise kapladi beni de ama gercekten takmamak akisina birakmak gerekiyor bazen bir derdiniz olur yuk gibi tasirsiniz oyle yorarki vucudunuz kasilir sanki o derdiniz duzelince yeniden dogmus gibi olursunuz vucudunuzun rahatladigini hissedersiniz buyuzden negatif dusundugunuz hersey vucudunuzda olumsuz etkiler yaratir mumkun oldugunca kendinizi rahat birakin eminim ozaman gerceklesicek istediginiz

Ya belli ki üzüntülüsün, seni daha da üzmek istemiyorum ama ne bu öldüm bittim halleri?
Daha 22 yasındaymışsın, 1bucuk yıldır olmuyormuş. Okuyunca sandım ki 30u gecmişsin yıllardır olmuyor.
Bayıyor beni bu kafalar. Anlam veremiyorum gercekten.
Doğrudur senin düşüncenin sana. Herkesin hayatta bir istediği olur ya benimki de evlat sahibi olabilmek yaşım küçük olabilir ama ben istiyorum kendime güveniyorum o sorumluluğu yüklenebilir im.

Pko

Dr a git catlatma tedavisi görursun muhtelen kontrol altinda olur hormonlar filanda kalirsin kendini strese sokmak sana bisey kazandirmaz canm

Pko

Benim de pko ve yumurta tembelligiydi 2 yil uğraştım cok sukur oldu
kiloluysan kilo ver şekerli ve hamur işi yemem hergün yürüyüş spor yap. 1 yil içinde hamile kalacaksın Rabbımin izniyle . ınsulun hormonunu olctur yüksek çıkarsa doktorun ile konuş sana seker ilacı verir . bunları yap hamile kalacaksın ve tabi bol bol dua

Dr a git catlatma tedavisi görursun muhtelen kontrol altinda olur hormonlar filanda kalirsin kendini strese sokmak sana bisey kazandirmaz canm
İlk gebeligimde klomen ve çatlatma ignesiyle oldu cnm düşük olunca biraz ara verdim Dr gitmeyi ama tekrar gidicem hayırlısı inşallah.

Aksi
Benim de pko ve yumurta tembelligiydi 2 yil uğraştım cok sukur oldu
kiloluysan kilo ver şekerli ve hamur işi yemem hergün yürüyüş spor yap. 1 yil içinde hamile kalacaksın Rabbımin izniyle . ınsulun hormonunu olctur yüksek çıkarsa doktorun ile konuş sana seker ilacı verir . bunları yap hamile kalacaksın ve tabi bol bol dua
Aksine kilolu degilim cnm 48 kiloyla hamile kalmistim düştü. Şuan 51 kiloyum 160 boyum fazla değil galiba kilom

İlk gebeligimde klomen ve çatlatma ignesiyle oldu cnm düşük olunca biraz ara verdim Dr gitmeyi ama tekrar gidicem hayırlısı inşallah.
Hamile de kalabiliyosun bak gereksiz sorun ediyosun insanlar neler yasiyo anliyrm seni ama bende 2 bebek kaybettim herkes 4 4luk yaşamiyo herşeyi zamana birak takinti yapmayi birak kendini pskolojik olarakta iyi bi gebelige hazirla ki yolunda gitsin hersey sonrada tedaviye başla olur inşallh

Hamile de kalabiliyosun bak gereksiz sorun ediyosun insanlar neler yasiyo anliyrm seni ama bende 2 bebek kaybettim herkes 4 4luk yaşamiyo herşeyi zamana birak takinti yapmayi birak kendini pskolojik olarakta iyi bi gebelige hazirla ki yolunda gitsin hersey sonrada tedaviye başla olur inşallh
İnşallah cnm çok teşekkür ederim.

Basın
Sağolsun bu arada Rabbim bidaha yasatmasin

Niye bukadar isyankar bi sekilde anlatmissin ki Allaha cok sukur Rabim san bi evlat vermis dunyada rizki yokmus Dogmamis birdaha gebe olma olasiligida yuksek gorunu ama etrafindakiler hamile diye dogum yapiyo diye uzulunup aglanilirmi. Benim 4 yildir cocugum olmuyodu,bi gun bi baktim adet gunum gecmis hamileyim Allaha sukur etiim ama her seferinde hayirlisi olsun dedim 4 aylikken karnimda kalbi durddugu icin oldu Vardir bundada bi hayir dedim etrafimdaki herkeste hamile ama millet hamile diyede uzulmuyorun Allah anali babali buyutsun insaAllah diyorum Hayirlisiyla banada kismet olsun diyorun Isyankar olma Onlari goren Allah beni seni mi Gormicek insalar icin hayir isteki hayir bulasin yazdiklarimida yanlis anlama mutlaka iyi bir insansindir ama birazdaha kendini bu konuda torpulemen lazim

C
Niye bukadar isyankar bi sekilde anlatmissin ki Allaha cok sukur Rabim san bi evlat vermis dunyada rizki yokmus Dogmamis birdaha gebe olma olasiligida yuksek gorunu ama etrafindakiler hamile diye dogum yapiyo diye uzulunup aglanilirmi. Benim 4 yildir cocugum olmuyodu,bi gun bi baktim adet gunum gecmis hamileyim Allaha sukur etiim ama her seferinde hayirlisi olsun dedim 4 aylikken karnimda kalbi durddugu icin oldu Vardir bundada bi hayir dedim etrafimdaki herkeste hamile ama millet hamile diyede uzulmuyorun Allah anali babali buyutsun insaAllah diyorum Hayirlisiyla banada kismet olsun diyorun Isyankar olma Onlari goren Allah beni seni mi Gormicek insalar icin hayir isteki hayir bulasin yazdiklarimida yanlis anlama mutlaka iyi bir insansindir ama birazdaha kendini bu konuda torpulemen lazim
m onlar hamile diye uzulmuyorum kiskanmiyorum benim yok benim düştü öldü diye üzülüyorum sadece onları ornek gösterdim bu kadar yoksa başkasının mutluluguyla kendimi kahredecek biri değilim.

düşmeseydi sağlıksız bı bebek doğacaktı canım düşme sebebı o.. sağlıksız cocugun olup omur boyu acı cekmesını seyretmek ıstemezdın dımı..uzulme daha cok erken kafana takmadığın bı anda oluverir..

C

m onlar hamile diye uzulmuyorum kiskanmiyorum benim yok benim düştü öldü diye üzülüyorum sadece onları ornek gösterdim bu kadar yoksa başkasının mutluluguyla kendimi kahredecek biri değilim.
Ozaman Yazimda bi yanlis anlasilma var galiba InsaAllah en kisa zamanda olur bende senin halinden cok iyi anliyorum Ama ne yapalim kismet boyle Rabim boyle uygun gormus Belkide sinavdayizz bilemeyiz...

ayyyyyyyyyyyyy kiyamam sana canimmm ya.. ben senin yaasadiklarinin aynisini yasadim.. cocugun olmuyor diye yüzüme vuranlar, bana gicik olanlar hemen cocuktan dem vuruyorlardi, sen kisirmissin diyen bile oldu.. yada benle kavga edince internetten laf cakanlar, anneliigi bile allahin bana nasip etmedigini söyleyenler neeleeeer neeleer... sonra ne oldu biliyormusun, ... allah bana erkek cocuga hamile kalmayi nasip etti ve hepsinin agzi kapandi ..

ama sunlari yaptim... asla allaha isyan etmedim.. kötü seyleri düsünmemeyi sectim... ve hep cok inandim...eninde sonunda seninde olcak, yat kalk dua et, ve diger tüm insanlara kulaklarini tika olurmu güzelim...

Back
X