• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin bebeği var

İnşallah vardır cnm bende heyecanlandim gerçekten banada haber ver olur mu inşallah hayırlı haberler alırsın. Bu ay özel birşey yapmismiydin
bu ay baska bi dr a gitmistim farkli ilaclar kullanmistim ama bu aya ozel yaptigim tek sey 2 ay cocuk dusunmek yok demisti dr bende dusunmedim hatta 3 5 aya cikarmistim bunu kafamda salla gitsin modundaydim olursa sasiririm gercekten
tabiki sanada haber veririm

Bizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu. kiz kardeşi evlendi hamile kaldı. çocuğu olmayan kadın devamlı allahım bebek bebek diye ağlar durur..
Olanları aynen yazıyorum
Kız kardeşi doğumda öldü..
Bebek sakat..
Bebek kadına kaldı..
Ve bir namazinda şöyle dua etmiş "allahım bir evlat ver etten bir top olsun yine ver"
Çocuğun eline kolu yok yarım yamalak..
Hayırlısını isteyin
Bu gerçek bir hikaye

Bizim bir komşu vardı çocuğu olmuyordu. kiz kardeşi evlendi hamile kaldı. çocuğu olmayan kadın devamlı allahım bebek bebek diye ağlar durur..
Olanları aynen yazıyorum
Bebek sakat..
Bebek kadına kaldı..
Ve bir namazinda şöyle dua etmiş "allahım bir evlat ver etten bir top olsun yine ver"
Hayırlısını isteyin
Bu gerçek bir hikaye
yarim yamalak demesydiniz keske :(

bu ay baska bi dr a gitmistim farkli ilaclar kullanmistim ama bu aya ozel yaptigim tek sey 2 ay cocuk dusunmek yok demisti dr bende dusunmedim hatta 3 5 aya cikarmistim bunu kafamda salla gitsin modundaydim olursa sasiririm gercekten
tabiki sanada haber veririm
İnşallah hakkinizda hayırlısı olur

çevremde herkes evlendi ben evlenenemdim
çevremdeki herkesin evliligi iyi benimki kötü
çevremdeki kadınlar çok bakımlı ben niye öyle degilim
çevremdeki herkes bebek sahibi birtek ben kaldım

bu ÇEVRE etkisinden bıktım usandım.

herşey nasip kısmet arkadaşım sadece şu çevre psikolojisini bi unutun sabredin, her hayırda bir şer her şerde bir hayır vardır.

Canım tekrar söylüyorum ben kimseyi kiskanmiyorum sadece ornek gösterdim cevremdekileri görüyorum kendi halime üzülüyorum kesinlikle kimsenin mutluluğunu çekememezlik yapmam.

Bnim de 1 yil olmadi seni iyi anliyorumm bn bu sirri cözdüm tek sorun icten edilen dua bi gun göz yaslariyla yasin okudum banada hayrli evlat nasip et rabbim die esmai husnalari 3 er defa okudum ipe dugum attim boynumda tasidim bunu yapmasanda "dua" ve sabir vardır rabbimin bir bildigi stres yapma kendine tevvekul et :KK66::KK68:

Aman
Olanları aynen yazıyorum
Bebek sakat..
Bebek kadına kaldı..
Hayırlısını isteyin
Bu gerçek bir hikaye
Allahım dehşete düştüm resmen. Her zmn söylerim Rabbim hayirlisini versin gerçekten çok üzüldüm bebeğe de ölen hanimada.

Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk :KK43:

allah seni de benide isteyen herkesi de hayırlı sağlıklı bisekilde bebeklerine kavuştursun inşallah. . seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...
2 hamile Var yakınım doğum yapacak yakında ve ben gece gündüz düşünüyorum nasıl gideceğim bebek görmesine.. hediye lerini bile aldım. .hediyelere bakıp bakıp içim fena oluyor. . başımdan kaynar sular iniyor biri bana bu soruyu sorunca. . sen ne zaman düşünüyorsun yaşın geçti yapsana bitane. . benim senin yaşında 2 tane vardı. . senin daha birinci yok. .
içim çok acıyor canım çok yanıyor...
hayırlısı diyip susturuyorum. . bigün dayanamayip ağlayacagim karşılarında diye çok çok korkuyorum.. o kadar zor bi sınav ki allah sabır versin. ..
istemiyorum diyorum soranlara istemiyorum. .. kimsenin canımı daha fazla açılmasına izin vermem. . en yakın arkadaşım a bile düşünmüyorum diyorum zamanı var daha. . kimseye güvenmiyorum canımı dahada çok acitirlar diye söylemiyorum. . neden olmuyor sorun ne kimde sorun bisürü sorular. . kaldıramam bunları. ..

Canim benim öncelikle stres yapma stres cok engelliyor hamileligi dusunmemeye calis o ne zaman gelecegini cok iyi biliyor annesi aceleci olma:) en kisa zamanda ins guzel haberlerini aliriz

Bebek istemenizi anlıyorum ama başkasının hamilelik haberine neden üzlüyosunuz? Sizin olmuyo diye kimsenin bebeği olmasın mı? Düşük yapmışsınız demekki çocuğunuzun olmaması için tıbbi bir engel yok yine olur. Başkalarının mutluluklarını kıskanmayın , Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun. Nasip olur inş. Ama başkalarının haberini içinize dert ederseniz o psikolojiyle hep negatif olur zaten

böyle şeyler yazmayın lütfen yaşamayan bilemez bu duyguyu. . kıskançlık olarak da algilamaniz saçma . . nasıl içinin yandigini çok iyi anlıyorum konu sahibinin. ..
zor bi sınav bu zor bi psikoloji. .
Hamile görmek bile dokunuyor insana. .
gerçekten yaşamayan anlayamaz bu duyguları. .
arkadaşimin 1 kızı var ama ilkin de bile erkek istiyormus 2 cisi de kız doğdu 3 cü sü de..
3 cü bebekte cinsiyeyini öğrenmeye beraber gittik. ..
yine kız diye aglaya aglaya mahvoldu. .
3 tane sağlıklı evlat vermiş allah benim bitane bile yok olmayacak belkide hiç. .
bitane olsun diye yanıp tutusuyorum kadın cinsiyeti yüzünden ağlıyor. .
ona bi soru sordum ya hiç olmasaydı napardin dedim. .
ayyyy allah korusun dayanamam buna dedi. . sus şimdi bidaha da ağlama neden kız da erkek değil diye kızdım ona. .
gerçekten yaşamadan kimse anlayamıyor anlayamamaz. ..

Bu yazıdaki grammer e değil içeriğine bakın belki de yabancı biri bu arkadaş? Çok biliyormuş gibi bilmişlik yapmayın. Ingilizceden iki tense sorsam honk diyecek insanlar var . Yanlis düşünüyorsun kardeşim zaman sabr dua . Tedavi olman gerekebilir. Ama anneannelerimz düşük yapanın bebegi tekrar hemen olur derler birazcık bekle bakalm

Bebek istemenizi anlıyorum ama başkasının hamilelik haberine neden üzlüyosunuz? Sizin olmuyo diye kimsenin bebeği olmasın mı? Düşük yapmışsınız demekki çocuğunuzun olmaması için tıbbi bir engel yok yine olur. Başkalarının mutluluklarını kıskanmayın , Dua edin bol bol, moralinizi yüksek tutun. Nasip olur inş. Ama başkalarının haberini içinize dert ederseniz o psikolojiyle hep negatif olur zaten
Bu duyguyu anlatılamaz konu sahibini çocuğu olmayanlar anlar ancak küçük bi çocuğun fakirlik içinde büyümesi ve arkadaşlarının cook zengin olması gibi bi duygu tarifsiz bi acıdır inadına hergün hamile haberi alırsınız acı hep tazedir evde hep iki kisisinizdir bi yere gider başkasının çocuğunu severken eşinin gözündeki o evlat hasretini görürsünuz ve karnını ovalayan hamileler olur tedavi için gittiğiniz hastanelerde o yüzden buna kıskançlık demeyin lütfen çocuk sahibi olma şansına sahip arkadaşlarım bu çok ağır bi yüktür anlatılmaz yaşanır tek dileğim herkes bi gün evladının kokusunu içine çeksin

Bu kadar moralini bozma benim ablamda senin gibiydi hep aglardi hep gözüne hamileler ilisirdi ve hep derdi ne kadar çok hamile var herkes hamile bi ben değilim diye 5 sene bekledim tüp bebek yaptırdı olmadı asilama olmadı çatlatma igneleri neler neler ama bi bıraktı kendiliğinden hamile kaldı başka şeylere odaklan sürekli bunu düşünme Rabbim dilerim en kisa zamanda her isteyene nasip etsin seni çok iyi anlıyorum ama olucak er yada geç olucak yeterki dua dilinden düşmesin

O kadar boş kadin varki bu sitede. Herkesin eğitim seviyesi hayat seviyesi bir değil. O kadar kimbilir hangi duygularla yazmış buraya derdini. Yok gramer atcaklarmis yok bilmem ne. Gidin de kocalarinizin basinin etini yeyin TDK uzmanlari.
:super::KK9:

allah seni de benide isteyen herkesi de hayırlı sağlıklı bisekilde bebeklerine kavuştursun inşallah. . seni o kadar çok iyi anlıyorum ki...
2 hamile Var yakınım doğum yapacak yakında ve ben gece gündüz düşünüyorum nasıl gideceğim bebek görmesine.. hediye lerini bile aldım. .hediyelere bakıp bakıp içim fena oluyor. . başımdan kaynar sular iniyor biri bana bu soruyu sorunca. . sen ne zaman düşünüyorsun yaşın geçti yapsana bitane. . benim senin yaşında 2 tane vardı. . senin daha birinci yok. .
içim çok acıyor canım çok yanıyor...
hayırlısı diyip susturuyorum. . bigün dayanamayip ağlayacagim karşılarında diye çok çok korkuyorum.. o kadar zor bi sınav ki allah sabır versin. ..
istemiyorum diyorum soranlara istemiyorum. .. kimsenin canımı daha fazla açılmasına izin vermem. . en yakın arkadaşım a bile düşünmüyorum diyorum zamanı var daha. . kimseye güvenmiyorum canımı dahada çok acitirlar diye söylemiyorum. . neden olmuyor sorun ne kimde sorun bisürü sorular. . kaldıramam bunları. ..
oyle konusanlara agzini bozucaksin aslinda

Bu duyguları yaşayan bilir arkadaşlar.tabiki etrafındaki hamileleri kıskanmıyor ama benmde olsa keşke die canını yakıo insanın. başkasının evine arabasına malına mülküne ahh benim de olsa demiyoruz. evlat istiyoruz evlat....kimsenin çocuğunda gözümüz yok.

üzülme canım. ben seninle aynı duygulardayım ve seni çok iyi anlıyorum...dua edelim. bekleyelim.rabbim sanada tattıracak inş bu duyguları

22 yas bunlari dusunmek icin erken degil mi?
Kafanizi rahatlatip akisina biraksaniz zaten olacaktir cunku bir defa hamile kalmissiniz. Demek ki bir engel yok.

Back
X