• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin bebeği var

Resmen Allaha isyan etmişsin benimde iki sene bittş olmadı hala ama vardır Rabbimin bi bildiği diyorum herkesin olcak diye bişeyde yok zaten
Adetim gecikince kan testi yaptım bhcg de hamile olduğumu öğrendim sonra adet oldum bir hafta on gün içinde sonlaniyo sessiz düşükte denir

Evlendiğimiz günden itibaren korunmadık. 2 yıla yakın süre çok istediğimiz hâlde bebeğimiz olmadı. Evet, her ay test yapıp negatif sonuç gördüğüm zaman ben de, eşim de üzüldük fakat üstelemedik.

Hayatımızın yegane amaç noktası hâline gelmedi yani çocuk sahibi olmak. Herkesin bebeği var da benim niye yok yahut olmuyor kısmını anlayamıyorum o yüzden. Tedaviye hiçbir zaman hazır hissedemedim kendimi. Tüp bebekle veyahut daha zorlu yollardan geçip çocuk sahibi olan insanları takdir ediyorum o yüzden. Birilerinin bebeği olduğu ve benim olmadığı için üzülmek yerine. O süreci bir kez dahi yaşamış ve başarısız olsam, ikinci seferde deneyeceğimi ya da yapabileceğimi de inanmıyorum kendimi tanıdığım için.

Birilerinin sizden sonra evlenip, sizden önce bebek sahibi olması üzmesin sizi. Kaybınız adına üzüldüm ama en azından tedaviyle de olsa bebek sahibi olma şansınız var. En azından bunu bir kez olsun deneyimlemişsiniz. Yine bebek sahibi olma şansınız yüksek. Başkalarına bakıp kendinizi strese sokarak durumu güçleştirmeyin bence. Herkesin tabiatı farklı, kimi kolay yoldan kimi zor yoldan bir şekilde sahip oluyor. Önemli olan sonuç.

Çevrenizdeki insanlara karşı bu durum bir zaafmış gibi yansıtıp sizi bununla istismar etmelerine izin vermeyin. Insanlar sizin izin verdiğiniz kadar hayatınıza müdahale edebilir ancak.

Benim birçok kişinin de deneyimleyip söylediği gibi onca zaman sonra hiç beklemediğim hattâ neredeyse çocuk sahibi olma fikrinden uzaklaştığım bir zamanda spontane bir şekilde hamile kaldım.
Stres gerçekten önemli bir faktör. O yüzden önce size stres yaratan şeyleri hayatınızdan uzak tutun. Bebek ondan sonra bir şekilde gelecektir zaten.

Galiba bi benim bebeğim kayacak. Arkadaşım doğum yaptı bugün bebeğim dusmeseydi bende alacaktır yavrumu kucagimama. Ben evlendiğinden istedim bir bebeğim olsun. Ben istediğimi bebekleri çok sevdiğimi soyledikce çevredeki istemeyenler bebek sahibi oldu ben kaldım bir tek kimse istemiyordu ki benim gibi ben istiyordum bir yavrum olsun. Olmadı olmuyo ben Yoruldum arkadaşlarımın hamile haberini, dogum yaptıkları haberini duyunca aglamaktan bebeklerini görünce ağlamaktan her test yaptığımda negatif görmekten Yoruldum Allahım nolur benimde bebeğim olsun nolur gerçekten canım çok yaniyo çok üzülüyorum coookk :KK43:
Siz bebek istiyorsunuz ama ben bir bebegin bile hayalini kuramiyorum evlilik denen o sey herhalde bizi es geciyor.Olur insallah uzulme .

Aynen dediğin katili yorum aynı durum bende var etrafim da herkez hamile doğum yapıyor kıskanmak değil bu insan duyunca üzülüyor bende bu mutlu lüğü yaşamak istiyorum diye aynı benim istemeyenler bile hamile kaldı doğurdu 2 cisini bile yaptılar insan ozeniyor bi bebegim olsa da buyuksem diyorsun ama rabbimde kimini çocuk vererik imtihan yapar kiminide vermeyerek bizimde sinavimiz bu demek ki allahım bu sınavda geçmeyi nasip etsin
Öyle canım inşallah.sen ne zamandan beri istiyorsun

gerçekten yaşamayan boş yorum yapıyor anlayamaz nasıl bi duygu olduğunu bunun..
bi kız var bana bütün kadınların içinde şunu dedi. ..Issizz bir tane yapana kadar ben 3 cü yü dogururum dedi..hep birlikte güldüler espiri yapmış güya. . benim içim nasıl acidi onlar gülerken. . ve şuan 3 cü yü doğuracak yakında ben kara kara düşünüyorum nasıl gideceğim bebek görmesine. . gitsen olmuyor gitmesen olmuyor zor çok zor. ..
Ben anlıyorum canım seni bende aynı durumdayım bende çok üzülüp stres yapmıştım her adet zamanı geldiğinde üzüntüden ağlıyorum.ama bi foruma bizim durumumuzda olan biri yazmış ki hiç bi sorun olmadığı halde eğer olmuyorsa demekki doğru zaman su an değil.Allah bizim için en hayırlı zamanda vericegine inanıyorum

Öyle canım inşallah.sen ne zamandan beri istiyorsun

2 yıl olucak canim bi boş gebelik oldu 5 ay önce sonra bende takmaya baslidim gebelikten önce hiç takmazdim olursa olur dirdim ama bi kere yaşadım ya o duyguyu o duyguyu geliden yaşamak istiyorum allahım nasip eder inşallah herkeze

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:

Herkese merhaba aranıza yeni katıldım sormak istediğim birşey var ben ayın5 inde hamile oldugumu öğrendim adetim 2 gün geçikmişti değerim 157,79 çıktı bugün sabah yine kan verdim sonucum 226,58 çıktı artışım çok düşük normal gebelik belirtileri yaşıyorum dr a gitmiştim dün kese henüz gözükmez haftaya ancak görünür demişiti..yardımcı olabilirmisiniz..kimyasal yada dış gelebelik olabilirmi acabaa..aynı durumları yaşayıp değerleri yükselen varmı? :KK43:
Cok dusuk degil yukselme 2 gun sonra verdiniz demi doktormu dedi cok düşükdiye

merhaba günaydın bugünde değerim 325,19 çıktı %43 % 45 civarında dolanıyor..şuan kendimi hamile gibi düşünmüyorum..düşününce moralim bozuluyor.. hakıımızda hayırlısı 157 - 226 -325 degerler..

Back
X