• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herkesin beni elestirmesi

Se_n_299

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2018
2.836
1.746
133
39
kucuk cocuklarim var 5 yasve 2 bucuk yas.. elestiri almaktan daraldim. ozellikle. kv tarafindan. kucuk olan erkek cocugum ve inanin cok hareketli. ben en basindan beri genelde pesinde kosan yorulan bi anne oldum biraz evhamli yapim var. hep elestiriliyorum iste cok kosuyormusum vs. ama kosuyorum dedigim noktalar mesela daha 1. 5 yasindalarken merdivenden inip cikmaya calisiyolardi bende peslerinden. yada cam acik olur diye korkuyorum kv daha kizim 4 yasindayken o kendini koruyacak yasta dedi. eltime gittim kucuk oglumla her odaya kosuyor e napayim yani acik bi yervardir oturamiyorum bakip duruyorum yok eltimde ay cok kosuyon sen bsy olmaz der mesela. ozellikle misfirlige kimseye gitmek istemiyorum cocuk gezmeye engel degilmis. yoruluyorum cunku gidesim gelmiyor haksizmiyim

Girdiğinizde genel bi kontrol ettikten sonra cam pencere belki bir tık rahat edebilirsiniz. 4 yaş çocuğu mesela laftan biraz daha anlar konuşabilirsiniz tehlikeli şeylerden uzak durması için. Yapım evhamlı demişsiniz belki de tehlike arz etmeyen şeylere bile koşturmak sizi yoruyordur.

Pencere konusunu daha önce de yazmıştınız. 4 yaş çocuğu gayet de açık olan pencereden bakmak isteyip düşebilir aksi halde her yaz balkondan ,camdan düşen ve hayatını kaybeden çocuk haberlerini okuyor olmazdık

kucuk cocuklarim var 5 yasve 2 bucuk yas.. elestiri almaktan daraldim. ozellikle. kv tarafindan. kucuk olan erkek cocugum ve inanin cok hareketli. ben en basindan beri genelde pesinde kosan yorulan bi anne oldum biraz evhamli yapim var. hep elestiriliyorum iste cok kosuyormusum vs. ama kosuyorum dedigim noktalar mesela daha 1. 5 yasindalarken merdivenden inip cikmaya calisiyolardi bende peslerinden. yada cam acik olur diye korkuyorum kv daha kizim 4 yasindayken o kendini koruyacak yasta dedi. eltime gittim kucuk oglumla her odaya kosuyor e napayim yani acik bi yervardir oturamiyorum bakip duruyorum yok eltimde ay cok kosuyon sen bsy olmaz der mesela. ozellikle misfirlige kimseye gitmek istemiyorum cocuk gezmeye engel degilmis. yoruluyorum cunku gidesim gelmiyor haksizmiyim
Kimin ne dediğine bakma sen, ilgidir bu kostusrcakaın tabi

Haklısınız.
Sonradan ağlayacağınıza eşeğinizi sağlam kazığa bağlıyorsunuz.
Bırakın 4 yaşı, 14 yaş bile kendini zor koruyor.
Çocuğuma bir çizik benden geleceğine ayaklarım patlasın.
iste sanki millete siz kosun diyormusum gibi bana laf ediyorlar yorulan benim sonucta. bide soyleyis tarzlari hosuma gitmiyor yani iyi niyetli degilde laf sokar gibi tavirlar sinir oldugum bu.

Tedbirini al ondan sonra tevekkül et demişler çok güzel yapıyorsun bu şekilde devam et tabii ki benim çocuğum da 2 yaşında bir dakika bile gözümün önünden ayırmam en azından büyüyene kadar. Sonuçta onlar bizi Allah'ın emaneti tedbirsizlikler yüzünden çocuk ölümleri daha da arttı zaten Allah'ım korusun Allah'ım hepimizin çocuklarını korusun inşallah

Sizene derim,herkes kendi anneligine baksın. O siniri cizin. Ben de camlari her dk kontrol ederim ve abartısız her camimda çift kilit var. 4 yaşında çocuk kendini koruyormuş🥴 oldu...bakkala yollayalım gidip gelsin. Cam açık olur,kesici alet olur vs. Kayınvalide sokağa salarak büyüttü heralde çocukları peh.

7 yaşındaki çocuklar bile camdan atlayıp ölebiliyor evhamini çok yüksek yüksek belki etme ama laf etmelerine de izin verme benim kv de mesela caydanliga dikkat etmez biz önüne hep sehpa vs koyarız sen bunu çok şımarma sen buna çok yüze verme şunu yapma bunu yapma ona ne onlara ne? Yumuşak yuzun faturası ahmaktan ders almaktır camdan düşünce de ilk seni suçlarlar ben böyleyim yavruları için endişeli bir anneyim de ve net ol

Parktan ısrarla hep kaçan kızımın 6 yaşına kadar arkasındaydım ne oturdum lak lak ettim nede birşey.

Buna ragmen bir kere kayboldu kaybolduğunda bana aman çocugu bir rahat bırak diyenler sen neredeydınde çocuk kayıp oldu dediler.

Yani ne yaparsanız yapın yaranamazsınız o yüzden boşverin ve içinizden gelene uyun .

Yaptığınız doğru yanlış değil ama şöyle bir kontrol edip oturun dışarıda ama hep peşinde olun büyüyene kadar

Parktan ısrarla hep kaçan kızımın 6 yaşına kadar arkasındaydım ne oturdum lak lak ettim nede birşey.

Buna ragmen bir kere kayboldu kaybolduğunda bana aman çocugu bir rahat bırak diyenler sen neredeydınde çocuk kayıp oldu dediler.

Yani ne yaparsanız yapın yaranamazsınız o yüzden boşverin ve içinizden gelene uyun .

Yaptığınız doğru yanlış değil ama şöyle bir kontrol edip oturun dışarıda ama hep peşinde olun büyüyene kadar
gecmis olsun nasil kayboldu cok aradin mi merak ettim

gecmis olsun nasil kayboldu cok aradin mi merak ettim
Kreşe bisikletle götürüyordum bisikleti kilitlerken dışarı kaçıp yandaki fırına girmiş orasıda Türklere ait bir yer orda akvaryum var ona bakmaya girmiş

Benim hiç aklıma gelmedi kimsede görmemiş sonra insanlar artık kızımın adını bagırarak aramaya çalışınca ben iyice korktum bayılcaktım ağlamaktan sonra görmüş birisi çıkardı aradınız sıpa bu mu diye ayyy yeniden doğdum kızıma sarılınca derler ya sakınan göze çöp batar 😏

Allah kimseyi evladıyla sınamasın zor çok zor

Çeşit çeşit anne var bende böyle anneyim idare ediverin diyerek geçiştirin.Cam,balkon ve ocak bunlar tehlikeli şeyler çocuk için evet ama bunlar dışında gereksiz evham yaptığınız oluyor mu kendi özeleştirinizi yapın. Fazlası varsa çocuk anneye bağımlı hale gelebiliyor büyüyünce bile anne onayı alma/ annesiz giriskenlik saglayamamaya kadar gidiyor olaylar.

Ay dinlemeyin onlari. Cocuga goz kulak olun. Gayette camdan asagi dusebilir. Benim yuvarlanmayi beceremeyen bebegim gozumun onunde ilk kez yuvarlanip, yere düştü. Kaza anlik birsey ve geri donusu yok. Cocugun basina birsey gelse sizin kadar uzulecek kimse yoktur bu dunyada o yuzden bildiğinizi yapin

Gittiginiz evlerde bir kere odalari kontorl etseniz yeter sureklimi kalkip bakiyosunuz anlamadim camlar kapaliysa kapalidir yani 4 yas ozellikle kiz cocugu icin zaten sakinlesmistir herseyide anliyodur kardesini bile ozetebilir siz demekki biraz fazla evhamlisiniz insanlarda kotu bisey demiyor birazda konussunlar ne olcak takmayin kafaya

Back
X