• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkesin bir derdi var..

mb1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
2.254
1.465
133
Konya
Merhaba arkadaşlar.. Herkes iyi ya da kötü koşullarda yaşıyorsa, belli imkanları varsa da belli sıkıntıları oluyor..
Mesela kendimden bahsedersem, şu anda çok sıkınıtım yok çok şükür ama muhabbet ettiğim görüştüğüm lise arkadaşlarım dışında yüz yüze çok konuşacağım, bir yerlere gideceğim arkadaşım az yani yok.. Bekarım, şimdi mesela bu sene bunaldım bikaç gün tatil yapayım diye yazlığımız var biraz eski ama gidiyoruz, oraya ailemle gitmeyi pek istemiyorum. Yıllardır da onlarla gitmiyoruz. Artık birlikte gittiğimiz senelerde çok kalabalık mı olduk rahat mı edemedik.. Bir de annemle babamla iletişimimiz biraz azdır. Ben bi iki sene önce tek başıma çok daraldım diye gittim ama yazlık yerinde de kendinle olmak güzel ama çevreyle muhabbetle güzel oluyor. Yalnızlığın güzelliği bir yere kadar. Yalnız olmaktan çok sıkıldım. Mesela tatile herkesle gidilmez, senin gibi insanlar olsa onlarla eğlensen gülsen yesen içsen ne güzel.. Sıkıntım yalnız olmak.

yanlız hissetme konusunda yanlız degilsin :) bende yanlızlığı bicok kişiye tercih etmeme ragmen yanlızlıktan muzdaribim...

Yalnızlık iyidir iyi.
Bir tane olsun gerçek olsun.
Kakere kikire yapılan arkadaşlıkları sevmiyorum ben , içten olsun, samimi olsun. Bilesin ki canın yandığında o da elini atacak.
Yoksa böyle biri, yalnızlık iyidir iyi.

Şöyle sağlam bir tane dostun olsa her an, her ihtiyacın olduğunda yanında olsa vallahi yeter.

Back