Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Arkadaşlar merhaba..
Bu konuyu arkadaşımın ısrarı üzerine açıyorum. Bir arkadaşımız var. Çook fena aşık olmuş. Ben hayatımda ilk defa aşık biriyle karşılaştım diyebilirim o derece.. Ama çocuk bizim kızı görmüyor..s Bizde bir şeyler yapalım dedik. Önerisi olan var mı ??
çocuğu tanıyorsa kız yanı aynı ortamdalarsa onu tıyatroya veya konsere davet edebılır.Dışarda gördüysede merhaba deyıp arkadaş olabılırler başka türlü olmaz.Ne parfüm kar eder nede başka birşey.Önemli olan kişinin dıkkatını çekebılmek.Ayrıntıları bılmediğimden fazla bırşey yazamıyacağım.Aynı ortamdalarsa çok kolay ama dışarda herhangi biryerde görmüşse zor.
aynı dershanedeler (;
Çocuk kızı hörmüyo, göreceğini sanmıyorum ama erkek yani birşeyler erkiler ama onu bilemiyorum. Kız çok utangaç hiç bi cacık olmaz :)
Arkadaşın çocuk farkedene kadar çocuğun gözlerinin içine baksın. Farkettiği zaman bir iki saniye sonra gözlerini kaçırsın. Birkaç kez bunu tekrarlasın ama çocuk kızın varlığından bile habersizse örneğin çarpıp geçebilir ben lisedeyken hoşlandığım çocuğun üstüne kahve dökmüştüm bunun gibi şeyler.. Biraz çocukca ama işe yarayacaktır
bunun genel geçer bir tanımı olmaz ki. herkes tecrübelerine göre anlamlandırır isanların davranışlarını. Doğal olunmalı sanki. olmuyorsa da çok zorlanmamalı bir ilişki.