Herkesin İstediği Tarifleriniz Varmı ?

Soulfly74

Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2016
154
106
13
günaydın kızlar , günüm var 1 hafta sonra , çok güzel beğenecekleri şeyler yapmak istiyorum,bu yüzden en çok beğeni alan tarifi sorulan olanlardan varsa , size zahmet olmazsa yazabilirmisiniz ,şimdiden teşekkürler

yemek tarifleri kısmında bnm dahl olmak üzere bir kaç arkdşn topikleri var tarifler var oradan bakabilirsin

yemek tarifleri kısmında bnm dahl olmak üzere bir kaç arkdşn topikleri var tarifler var oradan bakabilirsin
teşekkürler sonunda biri yazdı :*,o tarifler kısmını gördüm de nette olanlarımı koydular acaba dediydim ondan denenen beğeni alanları sorduydum

Canım benim damla sakızlı kurabiyem var. Herkes çok beğeniyor. Hem pratik hem lezzetli hem bereketli. Malzemeler;
1 pk damla sakızlı muhallebi tozu
1 çay bardağı sıvı yağ
1/2 pk ten biraz az margarin
1 pk kabartma tozu
Aldığı kadar un
Bütün malzemeleri karıştır hamur kıvamına gelecek şekilde yoğur. Şekere gerek yok muhallebi tozunda var çünkü. Önceden 200 derece ısıtılmış fırında 15-20 dk pişir.kızarmayacak un kurabiyesi kıvamında pişecek. Çıkınca tepsiden almadan soğut ve üzerine pudra şekeri serp. Afiyet olsun

deneyeceğim çok hoşuma gitti bende 3 aylıık evliyim bu hafta iş yerinden arkadaşlarım gelecek ne yapsam derdi benide sardı

deneyeceğim çok hoşuma gitti bende 3 aylıık evliyim bu hafta iş yerinden arkadaşlarım gelecek ne yapsam derdi benide sardı
Çok pratik bir de mikrodalga kekim var 15 dakikada yapması ve pişmesi bitiyor. Bugün arkadaşın yanında yaptım şok oldu. Brovni gibi aynı.
MİKRODALGA KEKİ
2 yumurta
1.5 sb şeker
1 sb süt
1 sb dan biraz az sıvı yağ
4 çorba kaşığı kakao
1 kabartma tozu
1 vanilya
1.5 sb un
1/2 sb ceviz
üzeri için hindistan cevizi
süt+sıvıyağ+şeker+kakao iyice çırpın içinde topak kalmayacak ve şeker eriyecek. karışımdan 1 sb ayrın yumurtalarI teker teker ilave edip karıştırmaya devam edin kabartma tozu+vanilyayı ve unu eleyin ve sıvı karışımın içine ilave edin küçük kare borcama karışımı dökün ve 600 watta 8 dakika pişirin,pişip pişmediğini kontrol edin eger pişmediyse bi 2 dakikaya daha ayarlayın(çünkü her mikrodalganın pişirme süresi bazen farklı olabiliyor) sıcakken dilimleyin ve ayırdığınız karışımı kekin her tarafına dökün

Mikrodalga fırınım yok cnm yaz normal pişirme süresinde pişirsem olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…