Herkesin kaderinde biri varmidir

gamzelim123

Guru
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2013
100
46
34
slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..

sorularına cevap verıyorum ewet gun gelecek bu olumsuzluklar senı presnses gıbı yasatacak bırıne göturecekkk emın olabılırsın bundann

her insanın kaderinde biri var mıdır? hayır.. ama bazen yaşananlar seni gelecekte yaşanacaklara hazırlar.. bu iyi bir şey mi yoksa kötü bir şey mi bilmiyorum..

slm kizlar, bir bozulan nisandan sonra ve ondan sonra tanistigim insanlarinda bahanesiz ortadan kaybolmasindan sonra iyice ümidimi yitirdim. Herkesin kaderinde biri varmidir? Tüm bu olmusuzluklar dogru kisiyi bulmak icin mi yasanir? Bir gün bende sevip sevilecekmiyim? Kafamda deli sorular ..
tanıştığın insanlar nasıl bahanesiz ortadan kayboluyorlar anlamadım?

Nasil hazirlar peki?

eğer sinirli bir yapın varsa sakinleşmeyi öğretir, olumsuz biri isen hayatının olumlu taraflarını görmeni sağlar.. karşına çıkan insanları getir gözünün önüne.. muhtemelen hepsinden iyi ya da kötü bazı dersler çıkartmışsındır.. evlilik hayatı da böyledir mesela.. eşin çok sakin ise bir süre sonra ya sakinleşirsin ya da antidepresana başlarsın :) bir şekilde dengeyi kurmayı öğrenirsin yani..

tanıştığın insanların aniden ortadan kaybolma sebebi, kendilerini hazır hissetmemeleri ya da aradıkları şeyin sende olmamasından kaynaklanır.. bir nevi çıtçıt gibi düşün kendini, düğme ya da fermuarla değil kendi dengin olan biri ile yaşayabilirsin :)

eğer sinirli bir yapın varsa sakinleşmeyi öğretir, olumsuz biri isen hayatının olumlu taraflarını görmeni sağlar.. karşına çıkan insanları getir gözünün önüne.. muhtemelen hepsinden iyi ya da kötü bazı dersler çıkartmışsındır.. evlilik hayatı da böyledir mesela.. eşin çok sakin ise bir süre sonra ya sakinleşirsin ya da antidepresana başlarsın :) bir şekilde dengeyi kurmayı öğrenirsin yani..

tanıştığın insanların aniden ortadan kaybolma sebebi, kendilerini hazır hissetmemeleri ya da aradıkları şeyin sende olmamasından kaynaklanır.. bir nevi çıtçıt gibi düşün kendini, düğme ya da fermuarla değil kendi dengin olan biri ile yaşayabilirsin :)
Cok güzel yazdin :) evet ama sanki kendi dengim yokmus gibi his ediyorum :KK43: hep mi hersey olumsuz gider

Kader dediğiniz şey seçimlerdir

Olumlu da olabilir olumsuz da ama bu evlenemeyeceğimiz ya da birini sevemeyeceğiniz anlamına gelmez

Evlenmemeyi tercih edip bekar yasam suren insanlari, evlenmek isteyip uygun kismet bulamayan insanlari gorunce anliyoruz ki herkesin kaderinde biri yoktur. Bilemeyiz tabi ilk evliligini 50 -60 yasinda yapan insanlar da var.
Evlenip bosanan yeniden evlenen insanlar var.
Demek ki kaderde illa ki biri olmak zorunda degil. Hic olmayabilir birden fazla da olabilir, evlilik odakli dusunursek.

Tevafuk diye bir sey var. Bir insan karsina cikiyorsa sebepsiz degil. Hayatinin insani da olabilir, hayatinin imtihani da olabilir. Senden bir seyler götürerek bir seyler ogrenmeni saglayabilir ya da sana bir seyler getirerek.

Her insan ister ilk seferde dagilmadan, yikilmadan, yipranmadan "iste o" diyebilecegi kisiyi bulmayi.
Ne yazik ki o kadar kolay olmayabiliyor.

Kismetinde varsa dogru kisi diyebilecegin insani bulursun. Ya da o kisi icin dogru olursun, oldurursun bilemiyorum artik nasibin nasilsa.

Belki dedigin gibi "olumsuzluklar" gibi gorunen yasanmisliklar sayesinde kendini hazirliyorsun farkinda olmadan. Onemli olan elinden geleni yapip sabredip hayirlisini dilemek galiba.

Nasil hazirlar peki?
Soyle hazirlar;
Mesela serefsiz, yalanci biriyle bir iliskin olur. Iliski esnasinda bunun hic farkina varamazsin. Ya bu serefsiz iyi bir oyuncudur, kendini gizliyordur, ya da sen cok sevmissindir, cok mantikli dusunemeyip turlu bahanelerle karsindakinin iyi biri olduguna kendini inandirmissindir. Sonucta aci bir ayrilik yasanir, cok uzulunur, cok aglanir. Fakat karsina gercekten iyi biri ciktiginda ve sen asik oldugunda onun o erdemi olgunlugu seni buyuler. Ozaman anlarsin iste saf sevgi neymis, merhametli olgun bir erkek aslinda ilac gibi gelirmis. Onceden bir iliski yasamak durumunda kaldigin o serefsiz aslinda seni cok guzel bir iliskinin kiymetini bilmeye hazirlar. Kotuyu goren kadin iyinin kiymetini daha cok bilir, daha cok sever, daha cok zevk alir, daha cok baglanir.

kader diye bir şey yok. inanmayın böyle şeylere... bir gün denk de gelebilirsiniz sevip sevileceğiniz birine veya hiçbir zaman denk gelmeyedebilirsiniz.

akışına bırakın olursa olur olmazsa olmaz.

yok ille de evlenmeliyim diyorsanız,
"kaderimde ne varsa olur zaten veya kısmetimde olan beni bulur" gibi saçma şeylerle zaman kaybetmeyin. gidin arayın :KK52:

Bak ben nişanlımdan ayrıldım sonrasında tanıştığım insan beni aldattı ve daha neler neler.. Ben tam ümidimi yitirmiştim ki buarada da yaş 29 olmuştu onu tanıdım ve biz 4 ay sonra evlendik 6 yıldır da evliyim 2 tanede oğlum var:)) ümidini hiç yitirme o seni bulucak :))

X